Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2016 20:36    #4841     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Oczywiście, że każdy może robić z wygraną co zechce :) Tak czy siak - wypłata tej wygranej była jak dobry rzut bumerangiem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
11.01.2016 20:32    #4842     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Według?
Przecież wygrany może robić wygraną co zechce. Ten wybrał tak.

bartekr Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
11.01.2016 20:04    #4843     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Ja mogę pograć ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Brudas Socrealista

11.01.2016 19:15    #4844     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Ktos chętny do grania dziś?

fornal85 Partyzant

11.01.2016 17:31    #4845     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 15 subskrypcje
Siema. Mam pytanko jak w FM 15 zrobic zeby wyniki np LM byly pokazywane tak jak chocby ligi krajowej w ktorej gra moj zespol ??...zebym nie musial wchodzic w LM i tam sprawdzac jakie byly wyniki....

Brudas Socrealista

Potwierdzam że coś jest z tym nie tak. Może grając 4-4-2 nie gram najpiękniejszej piłki, ale jak na razie 4 miejsce Newcastle w 1 sezonie jest.

kell1987 Partyzant

[quote="SuperZiemniak"]czy mi się zdaje, czy z jakiegoś powodu FM, a raczej zespół SI, odświeża i faworyzuje klasyczne 4-4-2? Ustawienie, którym już praktycznie żaden europejski zespół z górnej, czy nawet średniej półki nie gra. Tutaj natomiast, gdy gra się przeciwko zespołowi z takim ustawieniem, to praktycznie na wstępie możesz się pożegnać z wygraną, czy jakimkolwiek korzystnym wynikiem...
Lech wymienia najmniej podań w lidze, utrzymuje się przy piłce przez bardzo niski procent czasu, a strzela najwięcej goli (ze skrzydeł of kors). Natomiast Juve w zeszłym sezonie dotarło aż do finału, gdzie przegrało dopiero po karnych z Barcą. Grali właśnie 4-4-2 i do samego finału klepali wszystkich równo i wysoko, a Mandżukić strzelił chyba najwięcej goli w LM i ogólnie zdobył Złotego Buta.
W poprzednich FM faworyzowane było 4-1-2-2-1, a teraz powrót do klasyki? Czy tylko u mnie tak jest?[/quote]

ja sam w tym FM-ie gram tą taktyką

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
czy mi się zdaje, czy z jakiegoś powodu FM, a raczej zespół SI, odświeża i faworyzuje klasyczne 4-4-2? Ustawienie, którym już praktycznie żaden europejski zespół z górnej, czy nawet średniej półki nie gra. Tutaj natomiast, gdy gra się przeciwko zespołowi z takim ustawieniem, to praktycznie na wstępie możesz się pożegnać z wygraną, czy jakimkolwiek korzystnym wynikiem...
Lech wymienia najmniej podań w lidze, utrzymuje się przy piłce przez bardzo niski procent czasu, a strzela najwięcej goli (ze skrzydeł of kors). Natomiast Juve w zeszłym sezonie dotarło aż do finału, gdzie przegrało dopiero po karnych z Barcą. Grali właśnie 4-4-2 i do samego finału klepali wszystkich równo i wysoko, a Mandżukić strzelił chyba najwięcej goli w LM i ogólnie zdobył Złotego Buta.
W poprzednich FM faworyzowane było 4-1-2-2-1, a teraz powrót do klasyki? Czy tylko u mnie tak jest?

Michal88ud Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
a jesli gra jest mniej oryginalna? raz po wczytaniu gry może minąć tydzień i sie zmienia raz miesiac. wychodzi na to ze trzeba by bylo co chwile zapisywac stan gry ale jest to uciazliwe. reinstal nic nie daje bo po chwili dalej to samo. nie kupilem nowego fma poniewaz nie wiedzialem czy moj stary laptopo podola. a co jesli kupie oryginal i bedzie dalej to samo ? co za frajda robic reinstal co dzien lub dwa?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

wielkość pliku zależy od doboru ilości lig, czasu grania na save bazie danych. Nie sugerujcie się wielkościa pliku ;)

Czasem FMowi odpierdala i psuje się save, niestety :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution