Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

teekoki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1.Kostaryka zdobyła u mnie tytuł mistrza świata,ziomek (prawy boczny pomocnik) mvp mistrzostw (3 bramki ,7 asyst)
Zespół klubowy Atletico Madryt średnie staty na sezon w klubie około (20 asyst 5-10 bramek)
Kupiłem go do Wisły Kraków( wolny transfer,nie chciał przedłużyć kontraktu z Atletico)
gra u mnie 3 sezon jak obliczyłem z 3 sezonów
statystyki - 120 meczy 5 goli 12 asyst.
W kadrze nadal błyszczy mając czasami po 3 asysty na mecz,i ma mvp co mecz praktycznie.
Skąd taka różnica,że w klubie gra tak słabo? gra na tej samej pozycji co w repr.i w atletico,....polecenia indywidualne,taktyczne maja wplyw?
tylko skąd mam wiedzieć co w repr,czy atlet. byly za polecenia ; /
Zawodnik 100% szczęśliwy w klubie,profesjonalizm,stabilność formy (17,19)
jest to newgen i ma 24 lata
2.Jest jakaś możliwości usunięcia opcji "dywidendy" .
Zarobiłem w Wiśle przy super sezonie 17 mln euro,a oni mi 7,5 zabrali ; / jak tutaj zarabiać kasę,jak ciągną za podatki i za to.
Jest opcja usunięcia podatków a tych dywidend?

Dziękuję i Proszę o Pomoc. :)

bartekr Młody aktywista

13.01.2016 13:14    #4802     Sufler - Edytor - Alernatywna Polska Liga
[quote="spuavick"]Sorry za opóźnienie. Aktualnie testuję pierwszą wersję pod FM 15, jeśli nie będzie żadnych nieoczekiwanych błędów sądzę, że wersja pojawi się do niedzieli (bezpieczny termin). Przy okazji wychwyciłem kilka rzeczy w wersji pod 16, które też zamierzam poprawić. Poprawki te, to raczej zmiany kosmetyczne, które nie mają większego wpływu na rozgrywki. Jednak lubię mieć wszystko zrobione tak, żeby nie było już później co poprawiać ;)

Swoją drogą cieszę się z zainteresowania tym dodatkiem. Ciekawi mnie czy ktoś gra w wersję na FM16 i jakie są jego wrażenia ;)[/quote]

Jakbyś miał chwilkę to proszę odezwij się w prywatnej wiadomości. ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

romantico Partyzant

13.01.2016 08:46    #4803     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brudas"][quote="Michellaga"]Z nagrody sam zrezygnowałem bo podoba mi sie projekt Mahdiego i chce żeby jak najszybciej sie rozwijał. Po za tym dla pieniędzy to pracuje zawodowo, a FM gram bo to kocham i sprawia mi przyjemność.[/quote]

Jak dla mnie zwykly populizm. Oczywiscie nastepne nagrody przeznaczysz takze na ten szczytny cel?

spuavick Partyzant

13.01.2016 02:04    #4804     Sufler - Edytor - Alernatywna Polska Liga
Sorry za opóźnienie. Aktualnie testuję pierwszą wersję pod FM 15, jeśli nie będzie żadnych nieoczekiwanych błędów sądzę, że wersja pojawi się do niedzieli (bezpieczny termin). Przy okazji wychwyciłem kilka rzeczy w wersji pod 16, które też zamierzam poprawić. Poprawki te, to raczej zmiany kosmetyczne, które nie mają większego wpływu na rozgrywki. Jednak lubię mieć wszystko zrobione tak, żeby nie było już później co poprawiać ;)

Swoją drogą cieszę się z zainteresowania tym dodatkiem. Ciekawi mnie czy ktoś gra w wersję na FM16 i jakie są jego wrażenia ;)

Mlleko Partyzant

Ehh, no niech już będzie to U18 :D.

Można poprosić asystenta czy kogoś, aby składał raporty pomeczowe zawodnika grającego w U18-20? Nie mogę znaleźć takiej opcji.

belzebub666 Partyzant

Te kółka to w ogóle nie wiem po co są szczerze mówiąc, bo są niemiarodajne. Jak widzisz po atrybutach że się na środek obrony nadaje to tam go wstawiaj i na te kółka nie patrz. U mnie na środku pomocy (środkowy pomocnik-atak) gra gość który może grać tylko jako ofensywny pomocnik i na środku ma to kółko tylko do połowy zapełnione i tak na bardzo jasno zielono-a gra świetnie.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
13.01.2016 00:26    #4807     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Michellaga"]Z nagrody sam zrezygnowałem bo podoba mi sie projekt Mahdiego i chce żeby jak najszybciej sie rozwijał. Po za tym dla pieniędzy to pracuje zawodowo, a FM gram bo to kocham i sprawia mi przyjemność.[/quote]

Propsy!

Michellaga Partyzant

12.01.2016 23:02    #4808     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Dodam coś od siebie: ustawienie przy autach nie miało żadnego znaczenie liczyło sie tylko ulubione zagranie w stylu: wykonuje długie wyrzuty z autu. Ty nie musiałeś nic ustawiać wystarczyło mieć tylko piłkarza z taką preferęcją. Zazwyczaj był to Carvajal czy inny Azpilicueta. W mojej odpowiedzi nie ma żadnego zarzutu, bo sam z tego korzystałem bo łatwo było wyuczyć u piłkarza to zagranie.

Z nagrody sam zrezygnowałem bo podoba mi sie projekt Mahdiego i chce żeby jak najszybciej sie rozwijał. Po za tym dla pieniędzy to pracuje zawodowo, a FM gram bo to kocham i sprawia mi przyjemność.

Pikawa Artysta Rewolucji

12.01.2016 22:47    #4809     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[Quote]Ja skupiam się na utrzymaniu piłki, zamiast rzucaniu na oślep jak Chellini czy wspomniany tam Delap. Nie sądzę żeby to działało w praktyce, ale co ja tam wiem.[/quote]
Nie wiem w takim razie jak przekonać Cię do tego, że taki bug istnieje. Skoro nie wystarczają szczegółowe instrukcje i filmy od Strikerless + cytat użytkownika "Opelu" z MFM:

[quote]Otóż to Michellaga, wtedy zamiast do autu piłkarze zaczynają się ustawiać jak do rożnego i wpadają z tego gole i bardzo możliwe że coś koło tej setki w sezonie jest. Nie wiem czy jest w tym jakiś myk, wystarczy popróbować aż zacznie wychodzić, ja to zauważyłem grając w Fortunie Dusseldorf, gdzie miałem takiego bocznego obrońcę i przez te auty praktycznie sam wygrał mi drugą Bundesligę.[/quote]
To nie wiem co zrobić byś w końcu w to uwierzył. Rozumiem że podobne nicki to kwestia przypadku?
-.-
.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
12.01.2016 22:30    #4810     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
W sumie to też jestem ciekaw rozgrywki RM przy FM 16. Jeżeli nie poprawią faworyzowania gry skrzydłąmi, wziętych z tylnej części ciała ocen dla prawego obrońcy i złego klasyfikowania sytuacji (w poprzednich edycjach strzał z zerowego konta to była setka, teraz sam na sam to okazja), to kwalifikacje to będzie rzeźnia, a punktów zbierze więcej ten, kto będzie grał skrzydłami. Na razie szczerze powiem, że FM 15 na początku był ledwo grywalny, z FM 16 jest lepiej, ale na tym etapie to poprzedniczka była już naprawiona, a teraz spoczęli na laurach i nic nie naprawiają. Irytujące

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.