Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Certyfikat Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czołem,
gram sobie rozpoznawczy sezon, ogarnąłem już większość funkcji, ale nigdzie nie mogę znaleźć miejsca (ekranu/buttona) w którym mógłbym przejąć kontrolę nad drużynami u18 i rezerw. Uprzedzając - i u18 i rezerwy są w klubie (PSG).

Z góry dzięki za pomoc.

belzebub666 Partyzant

1. Oczywiście że polecenia indywidualne mają wpływ. Nawet jak on będzie miał dobre, swoją optymalną pozycję, ale gracze wokół niego już nie, to też będzie grał gorzej. Nie da się dowiedzieć jak jest tam ustawiany, musisz kombinować :) A jak już po cholera wie ilu zmianach w końcu Ci się uda- satysfakcja gwarantowana, to esencja tej gry :)

marek17390 Partyzant

13.01.2016 19:07    #4793     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomocy FM2016 sieć
Witam mam orginalnego fm2016 chciałem zagrać w fantasy draft ale nie wiem jak dałem nowa gra w sieći turniej gwiazd stworzyłem klub i dalej nie wiem nic pomoże ktoś acha a na czym polega tryb w sieci kariera FM czy mecze są co tydzień

Masyw Partyzant

Gdy biorę urlop na czas meczu i ustawiam żebym grał takim samym składem i taktyką to grają inni ponieważ chcę ogrywać młodzież to grają ci najlepsi

romantico Partyzant

13.01.2016 18:29    #4795     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="belzebub666"]romantico- nie jestem po niczyjej stronie, na pewno nie po stronie mfm, ale tym komentarzem pokazałeś że jesteś zwykłym pieniaczem. Starasz się wszystko ubierać w ładne słowa, ale powiedz, co Cię obchodzi co on zrobi z tą kasą? To wszystko to jest sprawa mfm i tej strony użytkowników. Wydaje mi się że z tych wyświetleń strony mfm podawanych przez Mahdiego Twoje stanowią z 1/3 całości. Tak to wygląda... Nie było tam żadnych większych napinek, zrobił się spokój, to odświeżacie temat bugów czy cholera wie czego. Po co? Bo w ten sposób robicie całej stronie mfm przysługę. O ile te zagrywki z usuwaniem komentarzy, kasą za manifesty wyglądają słabo, to Twoje komentarze niestety również. Pozdrawiam, nie chcę wywołać napiny, tylko po prostu fajnie by było byście sobie dali spokój z tematem mfm, bo podbijacie im po prostu oglądalność. Niech mają dużą widownię, dużo wyświetleń, bardzo proszę- ale niech będzie to przez fajne kariery, a nie szukanie kolejnego tematu pozwalającego pośmiać się z mfm.[/quote]

Przyczepiasz się do czegoś by się przyczepić.
Większość ( wraz ze mną) stwierdziło, że jego kasa, jego wybór - czytanie wcześniejszych wypowiedzi nie boli. A mój ostatni komentarz - uważam, że wpis Miechelaga był niepotrzebny, dlatego uważam go za zwykły populizm. Niech zapewnia o swojej bezgranicznej wierze w serwis brystolczyka na jego stronie. I tyle w temacie.

bartekr Młody aktywista

13.01.2016 17:51    #4796     Inne - Gry i komputery - Seria Counter-Strike
Ja mam blokadę do 22-23, ale tak czy inaczej postaram się pograć po karencji :P
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Byezee89 Partyzant

Witam.Panowie problem ogromny.Po wczytaniu gry wyskakuje komunikat zapisana gra nie została wczytana.Można coś z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc

Byezee89 Partyzant

Witam.Panowie problem ogromny.Po wczytaniu gry wyskakuje komunikat zapisana gra nie została wczytana.Można coś z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc

spuavick Partyzant

13.01.2016 14:44    #4799     Sufler - Edytor - Alernatywna Polska Liga
W obu wersjach pula nagród w Ekstraklasie została taka sama. Części drużynom zmniejszyłem kasę aby dodać 4 dodatkowym.

W FM15 o 1.5mln pln została zwiększona kasa od TV dla drużyn z Ekstraklasy.
600tys jest dla klubów z 1. Ligi i 200tys dla klubów 2. Ligi. Tak samo będzie też pod FM16.

W FM16 są premie dla klubów z pierwszej szóstki 1.Ligi + premie za osiągane wyniki w barażach (w FM15 jeszcze tego nie ustawiłem).
1. miejsce - 200tys pln
2. miejsce - 175tys pln
3. miejsce - 50tys pln
4. miejsce - 30tys pln
5. miejsce - 25tys pln
6. miejsce - 20tys pln

Porażka w finale baraży o awans 50tys pln, zwycięstwo (i awans) 100tys pln. W półfinałach premii nie ma.

2. Liga nie ma kasy za miejsca... Zostaje tylko od TV i Puchar Ligi, żeby podreperować budżet trzeba grać i wygrywać ;)

Grą o kasę (i awans do Ligi Europejskiej) jest Puchar Ligi. W każdej rundzie są premie dla zwycięzcy i drużyny wyeliminowanej. Zwycięzca Pucharu dostaje 2mln Euro, przegrany 1mln Euro. Chodzi o to, aby PL był poważniej traktowany niż miało to miejsce ostatnim razem. Dlatego bierze w nim udział 60 drużyn (Ekstraklasa, 1. Liga i 2. Liga), a nagrodą jest awans WYŁĄCZNIE dla zwycięzcy do rozgrywek europejskich.

Wszystkie kluby w 3. najwyższych ligach muszą posiadać podgrzewaną murawę, dla klubów Ekstraklasy minimalny stadion musi mieć 4500 miejsc siedzących, w 1. Lidze 2000, a w 2. Lidze 1000. Miejsca stojące są niedostępne.

bini Partyzant

13.01.2016 14:06    #4800     Sufler - Edytor - Alernatywna Polska Liga
Ja gram, ale póki jestem w 1 sezonie niewiele mogę powiedzieć :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.