Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Masyw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="kell1987"]nic nie rozumiem z tego co napisałeś[/quote]

Gdy idę na urlop i to zaznaczam żeby był taki skład i taktyka ponieważ kilku młodych chcę wystawić a gdy powrócę z urlopu to grali nie ci zawodnicy którzy potrzeba

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.01.2016 10:36    #4752     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Mój zespół nazywał się Hey Jude. Wygrałem 6 meczów, 1 zremisowałem, 1 przegrałem. Z przykrością przyjmuję ten antysemicki akt.

#HEJTSTOP

Gdybyście walili na szarży od 60. minuty to byłoby lepiej :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Iruke90 Partyzant

18.01.2016 17:59    #4753     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, szukam osób chętnych do gry w FM 2016 !!!

- Liga obojętnie jaka ( Mogę zagrać nawet polska ligę)
- Dostepny jestem w godz. 18-23
- szukam ludzi na dłuższą rozgrywkę nie na jeden dzień !!
- Moje gg.51791897 -

kibic_wierny Partyzant

Mi na dwa sezony dwa razy trfil się ten błąd.
Na szczęście na razie po meczach z ogórkami, bo jak by się trafił np. po rewanżu z Realem w półfinale LM gdzie pierwszy mecz przegralem 2:0, a w rewanżu wygrałem 3:0 to bym się...zdenerwował.
A zapisuję przed każdym meczem , taki nawyk od wersji 2012 która na moim kompie często się wywalala.

Krzysio641 Partyzant

Dalej to samo!Gram czwarty sezon Jagiellonią drugi sezon gram w fazie grupowej ligi mistrzów teraz wyszedłem z grupy chcę sprzedać Pavla Savitskiego śr.ocen 7.78 warty 4.5 miliona euro wystawiłem go na listę transferową i najpierw 10 klubów zainteresowanych ale same wypożyczenia jakby się zmówili i w końcu jedyna oferta jaka przyszła to 500 tys. Przemysław Frankowski śr.ocen 7.34 warty 4 miliony chcę go sprzedać za milion i 8 klubów zainteresowanych a żadnych ofert!Zawodnicy odchodzą tylko jak im się kontrakt skończy nie ma żadnej opcji żeby się pozbyć niechcianego zawodnika bo na obustronne rozwiązanie kontraktu też się nie zgadzają.

Tysqie24 Partyzant

Miałem tak raz przez całą dotychczasowa rozgrywke i niestety , musialem wylaczyc gre , zrestartowac steam i od nowa ja wczytac ( zapis 3 mecze do tylu ) teraz jestem madrzejszy i zapisuje gre przed meczem jak i po jego zakonczeniu na wypadek owego zdarzenia ale tak jak mowie , zagralem juz lacznie 3 sezony i raz mialem taka sytuacje , nic na to poradzic chyba nie da ;/

kibic_wierny Partyzant

Cześć,
Jak zawsze w nowym FM zaczynam rozgrywkę mocną drużyną żeby poznać grę i poczekać na uaktualnienie do ligi polskiej i na razie gra mi się całkiem przyjemnie. No to tyle tytułem wstępu a teraz do konkretów, otóż już dwa razy zdarzyło mi się że mecz nie zakończył się.
Na dolnym pasku pojawiła się informacja o końcowym gwizdku, piłkarze się cieszą, ale zaraz pojawia się widok składu i ocen (ten co jest w przerwach między kluczowymi sytuacjami) i na górze informacja o oczekiwaniu na kolejną akcję.
Gra nie przechodzi do rozmowy motywacyjnej, ale się nie zawiesza, mogę robić wszystko: przeprowadzać zmiany, oglądać profile zawodników, tylko nie mogę przejść dalej.
Ktoś się spotkał z takim problemem? Macie może radę na to?

Lucas. Partyzant

17.01.2016 20:02    #4758     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
No i się doigrałem, naczelny wiesz zbanował... "Ukarał: Mahdi. Nie jestem ani "smieszny", ani "głupio nie odpowiadam". Proszę nauczyć sie przzez te dwa tygodnie dobrych obyczajów."

[*]

Pijo Partyzant

Witam !

Chciałem zacząć nową kariere w FM 16 ale tym razem szybsza rozgrywkę czyli *Touch* bo też chce mieć łączony save z tabletem .
Czy da się w jakiś sposób aktywować Update transferowy w tym trybie ? Bo nigdzie nie mogę tej oopcji znaleść :(

Dziękuje z góry za jakąkolwiek odpowiedz i pozdrawiam

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Mistrzostwo świata.... Jeden napastnik - 2 bramki, ocena 8,9. Drugi napastnik - bramka i 2 asysty, ocena 8,8. Prawy obrońca - asysta, ocena 9,0, MVP. Żart goni żart przy tych ocenach. Mógłbym wystawić tam konia, który zostałby graczem meczu, nawet jakby nie dostał piłki pod kopyto.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.