Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bizonekkk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Da radę ktoś zrobić mi te sześć twarzy ?
Breel Embolo id 98029385 http://img.u(...)4274.jpg
Steve Cook id 28014634 http://www.tabel(...)ok_1.jpg
Zhang Linpéng id 1036556 http://gzeve(...)7346.jpg
Aaron Leya Iseka id 18083597 http://img.u(...)4337.jpg
Jakub Wrzesniak id 37057202 http://www.sc-he(...)e0ef.jpg

Z góry dzięki. I pozdrawiam

heyah Partyzant

20.01.2016 00:41    #4742     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Dzięki wam zajrzałem na MFM i zobaczyłem o czym prawicie. Nabijacie wejścia Mahdiemu :) nie wiem jak gra Opelu, ale to faktycznie ciekawe. Jak czytam Joint Story to Piotr Sebastian, którego uważam za taktycznego guru nie ma takich wyników, także no nie wiem... Jedyne co zastanawia to dlaczego tak pilnie strzegą save'y i taktyki - nie chce osądzać, ale tak jak w polityce tam gdzie nie ma przejrzystości musi być coś na rzeczy. Przecież np. Piotr Sebastian z niczym się nie kryje, zresztą to akurat fajnie bo na tym polega scena, żeby o grze rozmawiać, dzielić sie wnioskami i doświadczeniami. Tylko na mfm jest inna filozofia, a właściwie etos. Ktoś coś wymyślił, ale nikomu nie powie - po co inni mają też czerpać z tego radość skoro może mieć ją tylko dla siebie :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
19.01.2016 23:13    #4743     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Mnie to tam nie interesuje, ale jak odpowiesz na zarzuty że nie umiesz grać? W końcu zostałeś pierwszym oficjalnym wykluczonym mistrzem Rozrywki Mistrzów!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Pucek Stachanowiec

19.01.2016 22:54    #4744     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Czekam wobec tego na publikację tej genialnej taktyki w internecie, a jeśli to się nie stanie, to tym bardziej mam przekonanie graniczące z pewnością, że w czasie tego turnieju cebuli były wykorzystywane bugi. Oczywiście wypadałoby także opublikować save.

Obelgi, które przesyła mi teraz Mahdi na Facebooku utwierdzają mnie w tym przekonaniu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Crasher001 Partyzant

Witam serdecznie. Chciałbym prosić o jakieś polecenie naprawdę ciekawego klubu. Zaskoczcie mnie czymś. Od miesiąca mam FM'a 16 i kompletnie nie wiem kim grać. Jedynie awansowałem Brighton Hove & Albion do Premier League, w której mi się nie udało utrzymać. I to tyle z moich karier. Reszta kończyła się w sierpniu. Odpada raczej cała Anglia, bo tam to bym najchętniej każdym zagrał i się na nic nie zdecyduje. Raczej preferuje Stary Kontynent. Wymagania co do klubu? Wolałbym żeby nie było mega długów i wielkiej biedy. Najlepiej jakieś młode talenty w kadrze/młodzieżówce. Liga: Serie A-BBVA-Ligue 1. Coś pomiędzy tym mnie interesuje. Oczywiście nie odrzuca to innych lig wręcz przeciwnie. :)

Pikawa Artysta Rewolucji

19.01.2016 19:00    #4746     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Mnie to ogólnie już śmieszy ta cała manipulacja tam urządzana. Pewien osobnik traktuję innych jak idiotów, a oni mu jeszcze... przyklaskują.
Turniej to szopka - już dawno po, a zwycięzców nie zna praktycznie nikt. Równie dobrze mógłbym zaprosić teraz do gry kilku kumpli i pograć z nimi w FMa (jak zrobili to chociażby Panowie z FMRev na streamie Ceyvola). "Impreza" tej samej rangi.
Sprawozdanie w kilku częściach? Do tej pory te "szumne" zapowiedzi przeczytało ponad 300 osób (unikalnych wejść). Podzielenie tego na 5 części ma chyba sprawić, że w manifeście końcowym pomnożymy liczbę 300 przez 5 i wyjdzie nam, że "turniejem" niby zainteresowanych było 1,5 tys. osób. Żeby nie było wstydu. Bo ostatnio tak machali unikalnymi wejściami na stronę (15 tys. od 20.03.2015 (!) ). Wychodzi na to, że brednie o tych anonimowych użytkownikach to kolejny wybryk wyobraźni wieszcza.
Większą poczytalność ma blog z 04.01 z Puckiem w roli głównej (prawie 10,5 tys.). Śmierdzi to jednak strasznie jakimś fejkiem bądź potwierdza fakt, że MFM bez FMRev w tle nie ma racji bytu.
.

Masyw Partyzant

[quote="kell1987"]ok już rozumiem, ale tam jest opcja wystawiaj ten skład jeśli to jest możliwe, być może byly jakieś kontuzje, kartki lub słaba kondycja i asystent zdecydował się zmienić. Ci zawodnicy co byli ustawieni w jednastce w ogóle nie grali, czy grali po prostu mniej niż oczekiwałeś?[/quote]

Zaznaczyłem tą opcję i nic w ogóle ich na ławie nie ma są zdrowi i mają dobrą kondycję więc dlatego się dziwię że nie grają tylko ci najlepsi

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

19.01.2016 14:54    #4748     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Inicjatywa jest spoko, nie mam na nią wyzachine, ale już sposób rozgrywania eliminacji, turnieju finałowego jak i opis samego finału pozostawia wiele do życzenia. Chciałbym zauważyć, że finał turniej zaczął się prawie tydzień temu, zaliczyli 2-3 dniową obsuwę, a dalej nie wiadomo kto wygrał. Kto został "Mistrzem Polski" wiedzą tylko 3 osoby biorące udział w finale + pewnie Nascimento, a czytelnik dowie się o tym za kolejny tydzień pewnie. Jest to co najmniej dziwne i budowanie w tym momencie napięcia im nie wyszło.
BTW. słaby net, słabym netem, ale stream by im zajął mniej czasu niż robienie filmików.

kell1987 Partyzant

19.01.2016 13:02    #4749     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
nie chciałbym tego tematu poruszać, ale aż żal patrzeć na komentarze dwóch użytkowników na stronie Mahdiego. Ogólnie fajna akcji i spoko, spotkali się, pograli, będą jakieś nagrody. Wyłonili sobie mistrza Polski na swoich warunkach (choć nie uważam, że jest to dobra forma do przyznawania tego tytułu), i wszystko fajnie i pięknie, gdyby nie dwójka ludzi w komentarzach, którzy znów tylko hejtują. Nikt się tutaj ich nie czepia, nikt nic złego nie piszę (ba nikt nic nie piszę na ten temat), a oni za punkt honoru przyjeli sobie hejtowanie tej strony, mimo, że w ogóle nie to było celem tamtego artykułu. Jeżli ktokolwiek jest tutaj toksyczny w środowisku to na pewno Ci dwa panowie, szkoda, bo ponoć są dorosłymi meżczyznami. Ja jakoś tego nie widzę.

kell1987 Partyzant

ok już rozumiem, ale tam jest opcja wystawiaj ten skład jeśli to jest możliwe, być może byly jakieś kontuzje, kartki lub słaba kondycja i asystent zdecydował się zmienić. Ci zawodnicy co byli ustawieni w jednastce w ogóle nie grali, czy grali po prostu mniej niż oczekiwałeś?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.