Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Feno Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
FM 15

Rozegrałem sezon w Leicester i na nowy sezon dostałem 30 mln :/ i wykupili mi 5 grajków z 1 składu :/

Polećcie mi coś gdzie nie będą chcieli odchodzić z Klubu i żebym na drugi sezon nie miał dużo kasy na transfery

deco87 Partyzant

24.01.2016 13:26    #4702     Sufler - Problemy techniczne - Akademia piłkarska
Tylko, ze w wymienianych prośbach nie miałem tej o Akademię (chyba, ze jest to integralna część obiektów juniorskim jak rozumiem), ale poczekam na następną rozmowę. Śląsk Wrocław w tej materii jest strasznie do tyłu.

"siatka finansowania juniorów" czy "siatka skautingu juniorów"

mógłbyś rozwinąć temat, bo jednak przeskok z FM 10 na 16 wytworzył ogromną lukę w mojej wiedzy.

ArturZgorzelec Partyzant

Witam na steamie kupiłem FM 16 od początku włącza się krytyczny błąd ( już przy pierwszym lub drugim meczu sparingowym ) poczytałem wasze forum i zrobiłem zgodnie z poradami: zainstalowałem c++, sprawdziłem pliki na steamie i dalej gra się wyłącza.
Próbowałem grać w ligę polską i angielską nie wiem w czym jest problem, gra się wyłącza o różnych datach nawet czasami nie zdążę na początku sezonu rozegrać sparingu, więc omijanie jakiejś daty nie ma sensu. Co mogę jeszcze zrobić?
mój sprzęt
amd athlon IIx4 631 quad -core processor
8 gb ram
ge force gtx 750 ti
chyba wystarczający na tą grę.

undertheskin Partyzant

Hej :) Gra ukazała się w listopadzie, więc pograliście trochę (mam tu na myśli tych, co grę kupili) i mam pytanie: czy nadal terminarz jest tak spieprzony, jak zawsze? Czy jest lepiej, czy też znów naszym drużynom wypada grać 4 mecze w 9 dni, a dwa dni przed meczem decydującym o mistrzostwie ligi 3/4 pierwszej drużyny klubowej jedzie sobie na reprezentację?

Rio5fan Partyzant

Grając w FM 14 natknąłem się na problem wymieniony w tytule. Dla uściślenia: Garbarnia Kraków, 2. liga polska, formacja 1-4-2-3-1. Problem polega na tym, że nawet przy różnych kombinacjach poleceń drużynowych i indywidualnych, skrzydłowi są bardzo zbliżeni do linii bocznych, co prowadzi do wielu sytuacji, w których są praktycznie wyłączeni z akcji zaczepnych. Uruchomić może ich tylko idealne długie podanie, ponieważ w każdej innej sytuacji piłkę przejmuje dobrze ustawiony obrońca.

Rola tych zawodników to zwykle skrzydłowy + atak. Przy takiej kombinacji nie mogę zaznaczyć opcje "zawęź pole gry", a nie chciałbym specjalnie zmieniać ról piłkarzom, na takie, w których nie czują się komfortowo, by móc im przydzielić określone polecenia. Z góry powiem, że dzieje się tak samo przy zaznaczonej opcji "wąskie pole gry". Czy ktoś mógłby mi polecić rozwiązanie tej sytuacji?

Mam nadzieję, że opisałem problem wystarczająco szczegółowo. Z góry dziękuję za pomoc.

Mlleko Partyzant

Ja patrzę przed rozpoczęciem jaką formację prawdopodobnie będą mieli, jeżeli są skupieni na środku to staram się grać bokami (chociaż nie zawsze). Jeżeli to jakiś dobry ofensywny zespół to nieraz gram z utrzymaniem piłki i na kontrataki itp :D.

A ja oglądam sytuacje kluczowe, bez powtórek.

Crasher001 Partyzant

Pierdole... nie da się grać w tą 16-stkę. Mam nabite 100 godzin a jedyne co zagrałem to trzy sezony gdzie najpierw zwolnili mnie z Sunderlandu a później awansowałem Brighton do Premier League. Nie mogę. Gdzie nie zacznę, jakim klubem to mnie jebią. Wygrywam 3-1, oni dostają czerwoną kartkę a i tak przepierdalam 3-4. Już się nawet nie cieszę po bramce, bo za max. 2 minuty jest odpowiedź z ich strony. Co bym nie zrobił za transfery, jaką ustawił formację, strategię i dbał o moich zawodników to i tak mnie jakiś skurwiały beniaminek dojedzie. Mam kurwa wrażenie, że ta gra robi mi to specjalnie. Co bym się do chuja nie natrudził i zdobył parę bramek to i tak punktów nie będzie na koniec spotkania. No nie, bo po co? Odinstalowałem to póki co, bo szkoda moich nerwów. Idę w poprzedniczkę pocisnąć, bo tam się chociaż dało coś wykombinować. Sorry wszystkim, ale mi ulżyło.

arkadekarek Partyzant

a ja sie pytam dlaczego dzis nie moge wejsc na fm..wczoraj normalnie gralem..dzis nie moge..klikam klikam i nic..mam odistalowac i zainstalowac na nowo? serio pytam..pomocy!!!

jaceki Partyzant

22.01.2016 13:37    #4709     Sufler - Porady do gry - Problem z wydajnością.
Słuchaj dwa narody otwarte z trzema ligami i słabe ustawienia graficzne i naprawdę sprawdzałem nawet opcje urlop..., to żeby minęło pół roku to idzie i idzie... To nie jest normalne bo na starym asusie fm15 chodził podobnie, ale to stary 7 latek.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
22.01.2016 13:28    #4710     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Koledzy, a zwłaszcza uczestnicy poprzedniego fantasy draftu,

macie czas, żeby zagrać w weekend jakiś towarzyski turniej w składzie myślę, że maksymalnie 6 osobowym na zasadzie fantasy draft FM 16?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.