Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.01.2016 23:26    #4661     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Bolson"]To najlepsza siostra w Football Managerze. Nikt tak dobrze nie zna taktycznych niuansów. Mirosław może być DUMNY.[/quote]

Bolson jak pies ogrodnika. Zamiast sie ciezyć, że chcemy z Tobom:-) zagrać to jeszcze jakieś sprzeciwy. Gdzie Zachi, gdzie cenzura?

Maciejusz Partyzant

27.01.2016 23:22    #4662     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Bolson"]Temu i innym. Mogę grać jedynie z moim przyjacielem Maciejuszem. I z siostrą Brudasa.[/quote]

Mówisz, że Mirek ma fajną siostrę? :D

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
27.01.2016 23:19    #4663     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Temu i innym. Mogę grać jedynie z moim przyjacielem Maciejuszem. I z siostrą Brudasa.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

27.01.2016 23:01    #4664     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"]@romantico

Był już taki mecz. Grał Ceyvol i Bolson :)[/quote]

Maciejusz to byl mecz redakcja-redakcja. Bolson jest midem wiec ta druga strona barykady.

romantico Partyzant

27.01.2016 23:01    #4665     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"]@romantico

Był już taki mecz. Grał Ceyvol i Bolson :)[/quote]

Maciejusz to byl mecz redakcja-redakcja. Bolson jest midem wiec ta druga strona barykady.

Maciejusz Partyzant

27.01.2016 22:51    #4666     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
@romantico

Był już taki mecz. Grał Ceyvol i Bolson :)

Maciejusz Partyzant

Tu jest taki dział "Jakim klubem proponujecie by zagrać", czy coś w ten deseń. Gra samograjem na początek, jeśli masz problemy i brak cierpliwości może być dobra. Jak już ogarniesz o co kaman to możesz sobie stopniowo schodzić po "jakości" zespołów w dół :)

A jak nie to zapraszam do Oceanii :P

Nascimento1998 Partyzant

27.01.2016 21:13    #4668     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"][quote="Pucek"]Staram się mieć tylko pozytywny wpływ na problematyczną sytuację, którą zauważyłem. W sumie to tyle :)[/quote]

Pucek, lepiej poczytaj sobie o Tamagotchi, bo o Mahdim już za wiele zostało powiedziane.
Ten serwis ma swoją tożsamość zbudowaną na wielu gorszych i lepszych osobowościach niż Łukasz. Mahdi tak jak Ja jest kroplą w historii tego serwisu.[/quote]

Miałem się nie udzielać, ale napiszę komentarz w odniesieniu do Twojego powyższego cytatu, Romantico. Wydaje mi się, że Puckowi chodzi dokładnie o taki rodzaj zachowania, jaki ukazałeś w tym momencie. Nikt nie karze Ci być pro Mahdi, ale zobacz - kolejny komentarz a Ty znowu do niego nawiązujesz i w pewnym sensie go degradujesz. Do czego to zmierza? Moim zdaniem do niczego.

buczek93 Młody aktywista

Witajcie, drodzy maniacy. Jak w opisie - niedawno migrowałem z systemu na system (bez formata, inny dysk po prostu jest obecnie moim startowym). Zainstalowałem wszystko, jak trzeba, Steam znalazł pliki FM na dysku, stwierdził, że wszystko gra, ja pamiętałem też o przekopiowaniu dokumentów, ustawień, zapisów itd do odpowiedniego folderu. Wszystko gra, tylko na ekranie taktyki (obojętnie - przed meczem, w trakcie spotkania, w czasie wolnym) nie pokazują się koszulki z numerkami i nazwiskami. Sprawa skórki, ustawień, czy czego?

El_Nino88 Partyzant

[quote="SuperZiemniak"][quote="El_Nino88"]Mam do Was FManiacy pytanie. Gram od jakiegoś czasu Liverpoolem w FM 16, niedawno przesiadłem się z 15-stki. To co rzuca mi się w oczy to bardzo niska skuteczność w tej wersji. Daniel Sturridge z wykończeniem 18 wali za każdym razem prosto w bramkarza, nawet przy sytuacjach sam na sam. 80% strzelonych bramek mam po dobitkach, kiedy bramkarz już leży i mogą strzelić do prawie pustej bramki. Zmieniałem już ustawienie, taktykę, ale za każdym razem wygląda to tak samo. Dla porównania przeciwnik odda 2-3 strzały celne w meczu i z tego 1-3 bramki mu wpadną. O co kaman?[/quote]

Niestety to jest wada tej części - ze skrajności (dużo goli w FM 15) w skrajność (mało w FM 16). Ogólnie łatwiej strzelić napastnikowi po wrzutce, bo przy sam na sam coś jest zdecydowanie nie tak.[/quote]

A czy wiadomo coś o tym jakoby SI planowało poprawić to jakąś łatką?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution