Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

coutinho10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.02.2016 13:25    #4631     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
FM oryginalny nie grałem ok czterech lat, mowie czas wrócić nowy lapek i gra też oryginał, sterowniki najnowsze sciagnelem, karta g force 9200, czytałem że może zainstalować jakieś stare sterowniki

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
01.02.2016 13:12    #4632     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Masz zaktualizowane sterowniki karty graficznej? Oryginalny FM?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

coutinho10 Partyzant

01.02.2016 12:41    #4633     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Witam wszystkich! Panowie kupilem nowego lapka nowego fm16, i jak gram gra się wylancza robi się czarny obraz , wlanczam CTR del wracam do pulpitu, i gra jest zminimalizowa ale nie mogę wróci ani jej wyłączyć , po jakimś czasie wyskakuje sterownik ekranu przestał dzialac ale odzyskał sprawność Windows 8.1 wydajność konpa 5gwiazdek szybkość rozgrywki również

chicken1990 Partyzant

Witam, pogrywam co jakiś czas w nowego FM'a Wisełką. Lekko przedstawię sytuacje klubową. Mam 2019 rok, 3 mistrzostwa z rzędu, w LM wygrałem grupę z Milanem, Leverkusen i Zenitem, w następnej rundzie odpaliłem Szachtara i dopiero odpadłem z Barceloną (wygrana 1:0 w Krakowie). Mam już dobrą infrastrukturę, ekstraklasa jest w bodajże 9 w rankingu lig, ja jestem 50 w rankingu uefa. Hajs się zgadza, w tym sezonie 24 mln funtów na transfery.

I tu mam problem. Nie wiem czemu nie mogę ściągnąć żadnego zawodnika z Ameryki Płd ( jedynie raz na jakiś czas przyjdzie ktoś z Chile itp) Z Argentyny i Brazylii żaden zawodnik nie jest zainteresowany ani jak ma klub ani jak mu się kontrakt skończy i jest na wolnym transferze. Dziwne jest to tym bardziej, że chcą przychodzić zawodnicy z Premiership (Chelsea, Man Utd, Man City), La Liga (Real i Barcelona) itp. To może być jakiś błąd ?

Drugi problem to chore ceny za zawodników, ja chce za zawodnika wartego 2/3 mln funtów około 4 mln i od razu zrywają negocjacje, a sami za zawodników wartych po kilka set tysięcy chcą po 10 a nawet 20 mln.

Rozpisałem się trochę, z góry dzięki za pomoc :)

Fan_Dobrego_Rapu Partyzant

30.01.2016 22:10    #4635     Football Manager - Kącik graficzny - Skin Legia Warszawa
Jest tutaj jakiś zapalony grafik który robi skórki? Zawsze marzyło mi się zagrać w FM'a w skórce związaną z Legią Warszawa, a nigdzie takiej nie znalazłem, widział ktoś do 15?

Darein Partyzant

30.01.2016 21:06    #4636     Football Manager - Świat taktyki - PROBLEM Z NAPASTNIKIEM
FM 16 Ogólnie taktyki są bardzo dobre tylko gra napastnika nie do końca jest dobra
Kontratak wyjazd :
http://s10.i(...)qxhx.png
http://s5.if(...)qxxp.png

Kontrola dom :
http://s10.i(...)qxrr.png
http://s5.if(...)qxrn.png

Darein Partyzant

30.01.2016 14:38    #4637     Football Manager - Świat taktyki - PROBLEM Z NAPASTNIKIEM
Mam problem z doborem roli dla napastników u siebie gram na kontroli i mam fałszywą 9 próbowałem też kompletny napstnik na wsparciu na wyjazdach kontratak tam jest albo kompletny napastnik w ataku lub wysunięty napastnik . Strzelają mało bramek i często grają na maksymalną ocene 6.4 - 6.6

arvanis Partyzant

A możesz zapodać skrinszotem? FM 13 często się psuł przy odpaleniu jakiegoś programu czyszczącego (np. Ccleanera) w trakcie rozgrywki, ponieważ ten usuwał rozmaitej maści pliki z folderów tymczasowych, z których korzystała gra. Może to to?

A sprawdzałeś na innych skórkach? Może wystarczy przeładować skórkę, albo wgrać ją od nowa do folderu ze skórkami?

Jeśli nic nie pomoże, stwórz nową grę i sprawdź, czy tam problem też się pojawia. Ewentualnie zostaje reinstal;p

buczek93 Młody aktywista

Cześć i czołem. Jak w temacie - gram w FM13, ale po migracji z systemu na system (skopiowałem cały folder documents/sports interactive) gra w mojej karierze wszystko poza koszulkami. Tzn - nie widzę ich ani na ekranie swojej taktyki, ani na taktyce przeciwnika, ani w odpowiednich poletkach na meczu. Na podglądzie 2D wszystko śmiga, po prostu ekran taktyki zawiera tylko nazwiska (bez koszulki, numeru, roli, średniej oceny). Skórka to CLC FM beta, FM to FM13.

Tysqie24 Partyzant

A co trzeba zrobic z tym plikiem ( zdjeciem juz wycietym ) aby obraz ukazał sie w grze ? Dostalem na forum zdjecie juz wyciete i nazwe zdjecia zmienilem na id gracza oraz wrzucilem do folderu graphics itd itp ... Oczywiscie skorke odswiezylem i niestety owe zdjecie sie nie pokazuje ;/

Cos jeszcze trzeba z tym zrobic ? Prosze o pomoc

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.