Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

misiek993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.02.2016 20:10    #4621     Sufler - Porady do gry - Oczekiwanie na obywatelstwo
Od czego zależy ile czasu zawodnik będzie czekał na nowy paszport? Jeden z moich piłkarzy czeka na dokumenty już około dwóch miesięcy, podczas gdy inny zawodnik otrzymał je już pierwszego lub drugiego dnia odkąd miał wymaganą liczbę dni pobytu. Martwi mnie taka sytuacja, bo gram w lidze RPA, gdy limit obcokrajowców wynosi zaledwie 5 graczy i jedno dodatkowe miejsce dla piłkarza spoza kraju bardzo by się przydało.

TakiKuba Partyzant

Pierwszy udany sezon w FM16. Villarealem wygrałem ligę i jestem przed finałem ligi europy. Zdominowałem, jestem w szoku poszło jakoś.. łatwo, zważywszy na moje poprzednie przygody z tą częścią. 90pkt, 28wygranych, 6remisów, 4porażki. Na drugim FCB z 74pkt. Real 71pkt. ATM 69pkt.
Strzelcy: 1. Ronaldo - 28 goli. 2. Mój Gabriel Barbosa 24 bramki. 3. Luis Suarez 22bramki. 4. Mój Leo Baptistao 18bramek.
Asysty: 1. Mój Rukavina 18asyst. 2. Mój Denis Suarez 13 asyst. 3. Kilku po 10asyst. 4/6. Mój Zivkovic 9asyst.
Najwięcej czystych kont mój Victor Valdes, najmniej straconych bramek Valdes na drugim miejscu.
W najwyższej średniej ocenie w sezonie na 20zawodników aż 9jest moich. Generalnie dominacja.
I co. I w jedynastce sezonu jest tylko dwóch moich zawodników. Balanta i D.Suarez. Zawodnikiem sezonu zostaje Messi. Najlepszym bramkarzem sezonu zostaje Alaverez z Celty. A Getafe które zajęło 8miejsce dostaje wyróżnienie za największy postęp. To spoko że wygrana ligi dominując Villarealem który według prognozy mediów miał zając 7miejsce jest mniej warta niż 8miejsce Getafe. Ponad to w tych wszystkich jedenastkach miesiąca rzadko co było widać moich grajków. Wkurzające... ale realistyczne, niezależnie co się będzie działo i tak Messi albo Ronaldo będą wyróżniani.
Ponad to od wyjścia z grupy w LE w każdym meczu rozgrywanym w tych rozgrywkach dostawałem czerwoną kartkę w pierwszej połowie!
Czas na finał ;)

geforcPL Partyzant

Panowie, to normalka że czasami podczas "alt tabowania gry" gra się wiesza i tylko pomaga wylączenie procesu fm.exe ??

PiEtRaS Partyzant

Hej,

Ostatnio spotkałem się z czymś dosyć dziwnym. Mianowicie znalazłem sobie kilku bardzo dobrych zawodników z wygasającymi kontraktami (6 miesięcy). Zawodnicy pochodzą z Brazylii, a w ostatnim sezonie był też Rosjanin. Normalnie możemy takim zawodnikom zaproponować kontrakt by za darmo na początku kolejnego okna transferowego do nas dołączył, lub kupić go teraz po podpisaniu kontraktu i wypłacie określonej przez jego klub kwoty. Niestety nie mam takiej opcji. Czy ktoś się z tym spotkał?

Dodam że gram Legią.

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.

coutinho10 Partyzant

02.02.2016 08:00    #4625     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Panowie zaonstalowalem freame, i visual c c, wczoraj popykalem 2 h i wszystko gralo☺mam nadzieje ze juz jest ok dzieki za pomoc! Forza Inter

Feno Partyzant

Poszukuję klubu z budżetem 4-5 mln nie większym, odpada Liga Angielska mam jej dość :D Poszukuję takiego klubu gdzie będzie 3-4 grajków z dobrymi umiejętnościami, wiekiem na których będę mógł oprzeć grę :P FM 15 :D

belzebub666 Partyzant

01.02.2016 14:35    #4627     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Sugeruję zainstalować jakieś inne gry i testować, najlepiej jakieś nowsze. Jak problem jest podobny, możliwe że masz stare NET Framework, Visual C++, DirectX, albo sterowniki do płyty głównej, karty graficznej itp.

kell1987 Partyzant

01.02.2016 13:41    #4628     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
[quote="Sidorf"]To że jest zimny, nie znaczy, że się nie grzeje. ;) Dla pewności odpal to: https://unigi(...)/heaven/[/quote]

jak mi się kiedyś grzał, to wyłączał się cały lapek, a nie tylko sama gra.

coutinho10 Partyzant

01.02.2016 13:29    #4629     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Na kompie mam tylko ta grę bo e nic innego nie gram, nic nie instalowane oprócz FM , lapek zimny napewno się nie grzeje

Sidorf Partyzant

01.02.2016 13:27    #4630     Sufler - Problemy techniczne - Blagam pomocy!!
Jakie masz temperatury? Chociaż ciężko mi sobie wyobrazić, żeby FM katował kartę graficzną. Przy innych grach nie ma takiego problemu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.