Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sebastiano399 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Co powiecie na wybór z tej grupy klubów: Stoke, Fulham, WBA, Southampton i Norwich. Oprócz Kanarków reszta na tym samym poziomie finansowym
i sportowym. Norwich najsłabsze, słaby trening i scouting, konto praktycznie puste, ale za to najmłodszy skład. Można powiedzieć, że to byłby klub do zbudowania od zera. Ktoś nimi grał? Niekoniecznie w wersji 13? Będę wdzięczny za odpowiedzi tutaj lub na priv. Pozdrawiam
FM 2013

cienias19 Partyzant

Witam,

Jakimkolwiek klubem zaczynam grać i bez względu na obraną taktykę tracę bardzo dużo bramek po dośrodkowaniach.
Wiele z moich spotkań kończy się wynikiem remisowym 0:0.

Czy mógłbym prosić o jakieś rady co ewentualnie zmienić?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
04.02.2016 22:08    #4613     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
A gdyby ustawić krycie indywidualne poszczególnych piłkarzy, którzy mogą dostać tę piłkę z autu? Problem zostanie w przypadku CPU, bo on tego nie ustawi, a taki gracz nawali milion goli i punktów w sezonie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pikawa Artysta Rewolucji

04.02.2016 21:32    #4614     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"]
To już ja mu pisałem pod tym meczem, ale Mahdi uważa, że to nie bug (błąd gry) tylko jego własny, bo nie ustawił krycia.
[/quote]
A jakie on chciał krycie ustawić? Kreator SFG pozwoli nam przykryć poszczególnych zawodników gdy ustawiają się oni jak "do rożnego" przy rzucie rożnym i "do autu" przy wyrzucie z autu. Nigdzie nie ma opcji "Ustaw krycie zawodników, gdy ustawiają się oni jak do rożnego przy wyrzucie z autu"...
Nie można zapobiec czegoś, czego gra nie przewiduje.
.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
04.02.2016 21:25    #4615     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Proponowałem poprawkę w mniej więcej takim brzmieniu do nowej Regulaminu Rozgrywki Mistrzów:

W czasie rozgrywki zakazuje się korzystania z killer taktyk, które rozumie się jako:
ustawienie/zestaw poleceń wykorzystujących błędy w kodzie gry i powodujących nadmierną ilość korzyści dla gracza z toczącego się meczu/meczów. Najczęściej polegają one na ustawieniu SFG, dzięki któremu zespół prowadzony przez gracza zdobywa nadmierną ilość bramek w stosunku do rywali i średniej ligi.

Oczywiście każdy taki przypadek należy rozpatrywać indywidualnie, żeby nikogo nie skrzywdzić.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

fiolek192 Partyzant

Witam.
Jak w temacie poszukuje Graczy do rozpoczecia wspolnej rozgrywki w sieci. Chcialbym by zglosilo sie jak najwiecej osob by rozgrywki zamieniły sie w prawdziwy turniej FM :) Pełen rywalizacji, emocji, cudownych bramek, nieoczekiwanych wynikow, zadziwiajacych transakcji transferowych miedzy graczami. Proponuje FM14 FM15 FM16 :) Dla koneserow może byc nawet FM 2006 :P Zgłoszenia i pytania prosze w komentarzach.
Licze na was eFMowcy :D :D

Lucas. Partyzant

04.02.2016 20:20    #4617     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Przepraszam, że po raz kolejny tutaj piszę, bo myślę, że każdy jest znudzony tym tematem, jednak po prostu muszę przedstawić sytuację, która miała przed chwilą miejsce.

Nieco ponad dwa tygodnie temu zostałem zbanowany za nazwanie p. Czyżyckiego 'śmiesznym'. Po odbyciu kary w temacie nazwanym 'Ogólna dyskusja' napisałem post odwołujący się do mojego ukarania przez p. Czyżyckiego. Napisałem długą litanię, zawierającą screeny z wypowiedziami moimi (za które dostałem bana), wypowiedziami ludzi wyzywających użytkowników tej strony (obeszło się bez bana) oraz, wisienka na torcie, post p. Czyżyckiego, który wyzywał użytkowników tej strony, Pucka i romantico. Zacytowałem nawet z SJP wyjaśnienie słowa 'śmieszny', bo może bristolskie powietrze ograniczyło komuś dostęp do ojczystego słownictwa. Zostałem oskarżony o offtop i wyproszony z tematu. Rozumiecie, offtop w temacie do ogólnej dyskusji niezwiązanej z artykułami! xD

Nie dałem za wygraną i powtórzyłem swoje zapytania (1/ o punkt w regulaminie, który złamałem, 2/ o innych moderatorów i czy mogą się wypowiedzieć w kwestii odwołania, 3/ o brak kary dla użytkownika o nicku Mahdi i kilka innych. Niestety nie dane mi było zobaczyć odpowiedzi, ponieważ wszelkie posty (również innych użytkowników, którzy uczestniczyli w rozmowie) zostały USUNIĘTE, a moje konto zostało ZBANOWANE po raz drugi! xD

Ostatni screen, który udało mi się zrobić pochodzi z mojego profilu:

'Niestosowanie się do zaleceń administratorów, offtop, insynuacje.'

Rozumiecie? OFFTOP i INSYNUACJE. xDDD

Aż mi się szczerze smutno robi jak myślę o tym człowieku. Ewentualnie mam do was prośbę, powiedzcie, czy ja nie mam jednak racji i może jestem rzeczywiście jakiś dziwny i nie ogarniam tego co się tam dzieje? Może rzeczywiście nie opanowałem jeszcze kultury panującej w Brystolu? Oby nie było za późno!

edit: przepraszam za te gimbusiarskie xD, ale nie potrafię znaleźć bardziej pasującej emotikonki. Po prostu załamałem ręce.

ag-25 Partyzant

Witajcie

W moim laptopie mam niezwykle łatwy dostęp do podzespołów i mam możliwość zmiany procesora na wyższy model. Obecnie na pokładzie mam i3 2370m 2,4 GHz. Procesory, nad którymi się zastanawiam to:

- i7 3612QM 2,1 GHz, turbo 3,1 GHz, 4 rdzenie, 8 wątków, cache 6 MB
- i5 3360m 2,8 GHz, turbo 3,5 GHZ, 2 rdzenie, 4 wątki, cache 3 MB

Teoretycznie wiadomo i7 jako ogół jest lepszy, zastanawia mnie jednak czy FM jako gra nie woli wyższego taktowania zegara? Jesli ktoś miał przyjemność grać na obu tego typu procesorach niech podpowie co lepsze :)

10swistak Partyzant

Co Ty wiesz o zabijaniu... Ja chyba zaraz rozniosę komputer! Kupiłem nową kartę graficzną, żeby oderwać się od tego durnego Exela piłkarskiego... ale nie mogę. Po kilku sezonach w Legii Warszawa i Napoli, chciałem sobie wygrać Ligę Mistrzów i zacząłem Man Utd. Wiem, mało wymagające... ale uwielbiam ten klub i chciałem coś z nimi wygrać. Żadna kariera mnie tak nie wpieniała. Myślałem, że będzie miło łatwo i przyjemnie. A ja w meczu ze Stoke City do przerwy dostaje 3:0. Okazji mam tyle samo co przeciwnik i co? Jajco... To jest jakaś abstrakcja. Potrafię rozjechać inne zespoły po 4:0, a tutaj nagle taki mecz, że oni nie grają. Nie gram w to już nigdy więcej i Tobie tez polecam!

dagurra Partyzant

Hej, prowadzę Manchester United i moja taktyka jest dobra, ale mam problemy. U siebie mogę wygrać z City z 2-0, Arsenalem czy Liverpoolem, ale na wyjazdach przegrywam z Sunderlandem, który jest 19 i West Bromem 20, na dodatek przegyrwam po 1-3/2-4. Mam 20 styczeń i u siebie nie przegrałem ani jednego meczu, a na razie na wyjeździe wygrałem zaledwie dwa razy, ale szczęśliwie 3-2. Czy ma ktoś jakąś taktykę na mecze wyjazdowe? Proszę o pomoc. Jeśli będzie trzeba to wrzucę tutaj swoją obecną taktykę.

Druga sprawa to ofensywne rzuty rożne. Widziałem na internecie, gdzie ktoś zdobywał po 40 goli na sezon po rzutach rożnych. Ja obecnie zdobyłem tylko jedną bramkę z tego stałego fragmentu gry. Macie jakieś propozycję jak zdobywać więcej goli po tych rzutach rożnych? Jakieś taktyki, cokolwiek, bardzo chciałbym być skuteczniejszy z rzutów roznych. Proszę o komentarze i pomoc, miłego wieczoru:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.