Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.02.2016 20:34    #4601     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Lucas."]Jeżeli dana osoba będzie chciała, to się do ciebie odezwie. Może i nawet coś więcej skrobnie, wszystko w swoim czasie.

A na MFM już pojawiają się nieprzychylne komentarze, czekamy na pierwsze bany i dyplomatyczne usuwanie wypowiedzi.[/quote]

Powiem, że podziwiam osoby, które potrafią mieć swoje zdanie na tamtym serwisie:

[quote]Mahdi, oczywiście, że mają znaczenie. Ludzie powinni wiedzieć na co się piszą i że będą mieli do czynienia ze skrajnościami oraz z ograniczeniem suwerenności, żałuję że ja wcześniej o tym nie wiedziałem, bo bym się tego nie podjąl. [/quote]

Wychodzi na to, że zakres obowiązków jest mocno kontrolowany i ograniczony władzą Ojca.

Duster96 Partyzant

Po sensacyjnej wygranej z Dynamo Kijów, mój Sporting Lokeren ma szansę na fazę grupową Ligi Mistrzów, na drodze stoi ostatni zespół, jest to Turecki Galatasaray Stambuł!

Czy najlepszy belgijski kolektyw, porównywany do Leicester City z tego sezonu BPL jest w stanie to zrobić?

Jeśli miałoby się nie udać, to czeka nas Liga Europejska, wiec nic straconego!

Zapraszam do oglądania!

KLIKNIJ I ZOBACZ CZY LOKEREN ZAGRA W FAZIE GRUPOWEJ LIGI MISTRZÓW!

-Patryk- Partyzant

Kiedyś byla dyskusja, ze 442 wrocila do łask w fmie. Taktyka, ktora w realnym footballu poszla w zapomnienie... Leicester gra 442 i proszę co się dzieję :D

Z innej beczki, mysle, ze kazdy z nas mial taktykę, która się zużywała. Mój zespół grający zazwyczaj 4-2-3-1 łoił wszystich aż miło, rekordy, fanfary, konfetti z nieba... no była bajka aż tu nagle jeb! remis, remis, porażka, remis, wygrana 4-3, remis... Postanowiłem zmienić taktykę na w/w 442 no i wrocily fajne wyniki (7-2 z Milanem, 6-1 z Arsenalem etc.) tyle, ze ja zazwyczaj piłkarzy dobieram pod taktykę, a nie na odwrót. No i po zmianie ustawienia na 442 czuję, że marnuje potencjał zespołu. brak schodzących napastników, brak 10 strasznie mnie dołują, bo kilku naprawdę fajnych graczy się marnuje. Stąd pytanie, czy tamta taktyka jest już rozpracowana przez rywali i jest do wyrzucenia, czy należy jakiś czas odczekać i do niej wrócić? Dodam, że próbowałem gry 4321 i 442 w diamencie i gry środkiem... oh dear, nigdy więcej :D

Makaronczterojaj... Partyzant

Tak sobie przypomniałem i się pytam

Czy w tej durnej grze jest możliwość osiągnięcia czegoś takiego przez gracza:

https://www.youtu(...)K6y4ih38

https://www.youtu(...)jTHx_XXg

https://www.youtu(...)K6y4ih38

https://www.youtu(...)YToJLuOo

odpowiedź jest raczej negatywna.

w 2006 była taka możliwość.No ale 2006 był najlepszy z całej serii ze względu na pomysł na trening

zip Partyzant

06.02.2016 18:05    #4605     Sufler - Porady do gry - Jaka konfiguracja bazy danych?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej ustawić baze danych do rozgrywki:
1.gram jednym klubem cały czas w jednej lidze.
2.lubię jak mam dużo zawodników nawet najmniej znanych z końca świata w bazie danych;)

Jeśli liga jest niegrywalna to jakiej interakcji nie mogę z nią robić i co nie jest tam symulowane?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
06.02.2016 17:09    #4606     Sufler - Porady do gry - Spadek gwiazdek umiejętności
Ja na gwiazdki nie patrzę, bo one same się zmniejszają, np. gdy ty lub przeciwnik ściągnie dużo lepszego gracza. Wtedy twój zawodnik dalej będzie określany jako gwiazda danych rozgrywek, ale przy dwóch gwiazdkach, a nie czterech, bo tamten (nawet z innej pozycji) ma większe umiejętności, ale też jest "tylko" gwiazdą. Patrz na opis i umiejętności, bo gwiazdki są zdradliwe w większości przypadków.

Filippo_pl Partyzant

06.02.2016 15:19    #4607     Sufler - Porady do gry - Spadek gwiazdek umiejętności
Witam ;)
W FM gram dosłownie od miesiąca i nie wiem czy tak ma być czy wręcz przeciwnie.
Zastanawia mnie samoczynne spadanie gwiazdek umiejętności zawodnikom.
Dla przykładu:
Początek sezonu - zawodnik ma 4 gwiazdki
Połowa sezonu - średnia ocen powyżej 7,00 - zawodnik ma 2 gwiazdki mimo tego, że regularnie gra.
Z góry dzięki za wyjaśnienie ;)

Kaczy1982 Partyzant

Witam wszystkich maniaków tej wspaniałej gry. Swego czasu opisywałem swoją przygodę z klubem SkS Błyskawica gdzie zaczynałem w 11 lidze angielskiej , pewnie niektórzy pamiętają :>

Jak co roku kupiłem naszego managera i zacząłem Legią (nuda) , ŁKS (nuda) i pomysły mi się skończyły. Dzisiaj szukałem trochę po necie i znalazłem coś takiego :

http://www.passi(...)atabase/

Od 23 ligi angielskiej :D Zastanawiam się czy ktoś z Was już się w to bawił , jeśli tak to niech opisze swoje wrażenia. Jeśli nie , to może ktoś by się znalazł chętny żeby pograć i powymieniać doświadczenia - nie on line - ale w kilka osób zawsze raźniej.

Co o tym myślicie?

Pozdrawiam.

Tom88 Partyzant

Wie ktoś czy w najbliższym patchu mają poprawić zawyżone oceny bocznych ofensywnie grających obrońców, którzy mają zawsze najwyższą średnią w lidze? I kiedy ma on wyjść?

Diablo5555 Partyzant

Witam, mam taki "problem" mianowicie okej realnie polskie okienko zaczyna się 1 lutego, spoko, ale często kupują piłkarzy kluby wcześniej od tego 1 stycznia i kluby wyrażają zgodę na wyjazd wcześniej(zanim zacznie się okienko w Polsce) żeby zawodnik mógł trenować, w FM'ie nie da się "dogadać" z klubem w taki sposób, żeby od 1 stycznia(jeżeli zaklepałem np. transfer 30 października) przyszedł i trenował od razu, przez co mam leciutki problem ze zgraniem, da rady to w OFICJALNYM edytorze zmienić? Jeżeli tak to czy ktoś wie jak?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution