Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

spuavick Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2016 21:28    #4591     Sufler - Edytor - Europejskie Puchary Lata 90
Przedstawiam kolejny mój dodatek, który wprowadza nieco zamieszania w rozgrywki europejskie.

W Lidze Mistrzów grają teraz wyłącznie mistrzowie swoich krajów (53 drużyny + obrońca trofeum, jeśli jest jednocześnie mistrzem w swoim kraju, jego miejsce zajmuje kolejna drużyna z ligi). Do grupowych rozgrywek awansuje 8 drużyn plus 8, które trafiają tam automatycznie (wg obecnego rankingu krajowego).

Przywrócony zostaje Puchar Zdobywców Pucharów (54 drużyny).
Rozgrywki dla drużyn, które wygrały krajowy puchar. Niestety ze względu na możliwość wystąpienia problemów w późniejszych latach, obrońca trofeum nie uzyskuje automatycznego prawa gry w przyszłym sezonie. Podobnie rzecz wygląda w przypadku Pucharu EUFA.

Puchar UEFA [104 drużyny (włącznie z trzema drużynami z InterToto)] , tradycyjny system pucharowy, na zasadzie mecz i rewanż aż do finału włącznie. W pierwszej rundzie dołącza też trzech finalistów Pucharu Intertoto.

Puchar InterToto, rozgrywki pucharowe (mecz/rewanż), trzej zwycięzcy awansują do I rundy Pucharu UEFA.

Superpuchar UEFA
Od następnego sezonu zmierzą się w nim zwycięzca Ligi Mistrzów i drużyna, która zdobędzie Puchar Zdobywców Pucharów.

Od zawsze uważałem, że rozgrywki pucharowe lat 90 były najciekawsze i dawały najwięcej emocji. Obecne rozgrywki to najzwyklejsza komercja, natłok meczy, a co za tym idzie przesyt i nuda. Nie ma już tej magii, jaka towarzyszyła mi podczas jesienno-wieczornych spotkań w środku tygodnia.

Stąd mój pomysł, aby przywrócić rozgrywki.

Miłej zabawy ;)

http://www.mediafire.com/download/hi19ea1mnu3rdsn/EC90s_v1.000_2D5FFFD6-0677-43B5-8D12-AFC37D7EA5C3.fmf

robal15 Młody aktywista

Jeszcze nigdy nie udało mi się wygrać LM za pierwszym razem. Pewnie pokonaliśmy każdego rywala. Depo <3
https://gyazo(...)82a629fb
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
07.02.2016 19:46    #4593     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Przejrzałem blog. To grafomania.[/quote]

Grafoco? A nie możesz użyć prostszych słów? Coś jak nie wiem "pierd***lenie" o dupie marynii czy coś?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
07.02.2016 19:01    #4594     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Przejrzałem blog. To grafomania.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

dagurra Partyzant

Pierwszy mecz w LM z Juventuesem wygrany 4-1, gładko, 70 proc posiadania piłki, a w rewanżu co? 19,20,21,23 minuta meczu i Juve prowadzi 4-0, 60 minuta samobój Chielliniego, okej. Dogrywka, 120+3 minuta meczu, a właściwie już 122 i Dybala strzela z 30 metrów, zajebiście kurwa. Najgorzej wkurwiło mnie to, że w tej grze nie ma realizmu, stracić bramki w 19,20,21 i 23 minucie? Jakim cudem.. A pierwszy meczu u siebie rozjebani w pył 4-1.. Potem kolejny mecz z Norwich, prowadzę 0-2 do 70 minuty i Norwich oddaje w 20 minut 3 celne, TYLKO 3 celne strzały w tym meczu na 3 strzały i wygrywa 3-2...

Makaronczterojaj... Partyzant

odrobienie trzech bramek, czy czterech dla tego debilizmu nie stanowi problemu. co sezon to kurewstwo odrabia straty. Ta gra to żenada .

-Patryk- Partyzant

Dla mnie sytuacja jak najbardziej normalna (z obrońcą Arsenalu). On nie kosztuje 15 mln, tylko jest na tyle wyceniany, moze byc niezadowolony, ale Arsenal go nie chce sprzedac to rzucili cenę, która ma odstraszyć. Natomiast jeżeli zawodnik jest wystawiony na listę transferową na własne żądanie to tranfer zazwyczaj oscyluje w granicach wartości piłkarza.

robal15 Młody aktywista

Jak ja, kurwa, kocham tego fma. Bellerin kosztuje 15 mln ojro. Chce odejść, więc składam ofertę, a następnego dnia dostaję odpowiedź 300 mln ojro. Serio kurwa? 300 mln za niezadowolonego grajka? Albo chcę 20-latka, który się kisi w nicości - przez dwa lata zagrał 0 meczy (sić), a komputer żąda 150 mln... A gdy kontrakty im się skończą, to odejdą za darmo... Fuck the logic.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

elmoro Partyzant

07.02.2016 01:27    #4599     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
O kurde, nieźle. Myślałem, że mfm to będzie coś ciekawego. Dawałem szansę Mahdiemu, ale to co się dzieje, to jednoznacznie pokazuje co jest grane. Z tym człowiekiem nie da się współpracować. Sytuacja z Brazzo, Kirą, a teraz z Opelu to dla mnie duże zaskoczenie, negatywne niestety.

Don Peszkin Partyzant

Witam, wybaczcie że od razu strzelam z grubej rury i moim pierwszym postem po rejestracji konta (anonimowym przeglądaczem CMREV jestem od dość dawna) jest prośba o cut-out :)

Ryota Morioka czyli kolejny już samuraj w naszej rodzimej Ekstraklasie (ID: w oficjalnej bazie danych brak gdyż piłkarz cała karierę spędził w lidze japońskiej która jak wiadomo jest dostępna jedynie dzięki fanowskim bazom danych)

Trudno było znaleźć lepsze jakościowo źródło u wujka Google (a Instagram ma prywatny) więc mam nadzieję że uda się z tego coś sklecić:

https://scont(...)13_n.jpg
http://bi.ga(...)ioka.jpg
http://media(...)53102220

Z góry serdecznie dziękuję!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution