[quote="Pucek"]Na razie 100% nagród dla menedżera miesiąca nie zostało wypłaconych, tylko poszło na rozwój serwisu
[/quote]
Czy zwycięzca drugiego głosowania (boom0 chyba?) w ogóle napisał na forum publicznym - przekazuję wygraną na rzecz MFM? Ja widziałem tylko komentarz Mahdiego, który powiedział, że boom0 zdecydował się (pisał do niego na PW? Mahdi kazał mu tak zrobić dla PR, a w zamian dostanie grę? sytuacja win-win) przekazać 20 funtów na MFM, a te poszły na nową grę dla niego - nie bezpośrednio, ale zawsze.
BTW. dwie osoby do finału rozmów miały zostać wyłonione dwa dni temu - żadnej informacji, szczegółów i dalej brak nadzorcy RM. Ostatnio był tam wielki szum i informowanie na bieżąco o postępach, a teraz cisza, konkurs umarł i nie są znane rezultaty. Szkoda romantico, że odpadłeś w przedbiegach
[/quote]Czy zwycięzca drugiego głosowania (boom0 chyba?) w ogóle napisał na forum publicznym - przekazuję wygraną na rzecz MFM? Ja widziałem tylko komentarz Mahdiego, który powiedział, że boom0 zdecydował się (pisał do niego na PW? Mahdi kazał mu tak zrobić dla PR, a w zamian dostanie grę? sytuacja win-win) przekazać 20 funtów na MFM, a te poszły na nową grę dla niego - nie bezpośrednio, ale zawsze.
BTW. dwie osoby do finału rozmów miały zostać wyłonione dwa dni temu - żadnej informacji, szczegółów i dalej brak nadzorcy RM. Ostatnio był tam wielki szum i informowanie na bieżąco o postępach, a teraz cisza, konkurs umarł i nie są znane rezultaty. Szkoda romantico, że odpadłeś w przedbiegach

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty