Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.02.2016 18:20    #4551     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="zachi"][quote="romantico"]Zachi, to to jest gdy trafia sie zyciowa szansa.[/quote]
Zrozumiałe. Należy mieć odpowiednio dobrane priorytety. Życie > gra, a nie na odwrót. Niezależnie od tego - skomentuj proszę swój ostatni wpis Tamagotchi by ludzie wiedzieli, że trzeba poczekać na kolejną część. Jak by nie patrzeć, to popularny projekt na Rev.[/quote]

Zachi, zgodnie z cennymi wskazówkami to też uczyniłem. U mnie nrazie te priorytety są na właściwym miejscu, jednak Tamagotchi było dla mnie takim miłym oderwaniem się od prozy życia. Niestety gra mi do garnka nie włoży.

robal15 Młody aktywista

13.02.2016 18:17    #4552     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"][quote="robal15"]Mógłby streama odpalić... a tak to lud się nudzi i wypisuje głupoty :)[/quote]
i grać FM Draft <3[/quote]
Jestem chętny!!!
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
13.02.2016 18:17    #4553     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Generalnie to, żeby przykryć MFM blogami, depeszami, felietonami i poradnikami, grą i konkursami jest bardzo dobrym pomysłem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

zachi Zgred Manifestant

13.02.2016 18:11    #4554     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"]Zachi, to to jest gdy trafia sie zyciowa szansa.[/quote]
Zrozumiałe. Należy mieć odpowiednio dobrane priorytety. Życie > gra, a nie na odwrót. Niezależnie od tego - skomentuj proszę swój ostatni wpis Tamagotchi by ludzie wiedzieli, że trzeba poczekać na kolejną część. Jak by nie patrzeć, to popularny projekt na Rev.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Pucek Stachanowiec

13.02.2016 17:56    #4555     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="robal15"]Mógłby streama odpalić... a tak to lud się nudzi i wypisuje głupoty :)[/quote]
i grać FM Draft <3
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

13.02.2016 17:52    #4556     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Bolson"]Wszyscy zainteresowani zdążyli się już przekonać, jak postępuje twórca strony Mój Football Manager. Po co jeszcze zaglądać do tego legowiska? Cytując klasyka "do lwa, k***a, do lwa?"

Wiemy doskonale, że sprowokowany Mahdi zachowuje się irracjonalnie, a jego temperament neguje jakiekolwiek pozytywy.

[quote=romantico]Komitet Obrony Przed Mahdizmem wyraża swoje oburzenie związane z bezpodstawnym ukaraniem użytkownika Pucek na stronie MFM.
Polityka zastraszania, karania bez podstawy regulaminowej, tworzenia zapisów w celu ukarania użytkowników jest przejawem niezrozumiałego braku poszanowania jednostki tworzącej społeczność jakim jest ogół graczy Football Managera.
[/quote]
Co? Może jeszcze zrobisz manifestację w internecie? Czekam na ddos mfm i pisanie manifestów opozycyjnych. Projekt Tamagotchi to dobra inicjatywa, zwłaszcza że ma szansę na zakończenie, ale to co się dzieje tutaj to już wyższy poziom absurdu.[/quote]

Bolson, oczywiście, że są to tylko jaja. Takiego Komitetu nie ma i nie będzie. Trochę czuję się atakowany, jednak kij ma dwa końce - Bolsonie zauważ, że sam jedziesz po krawędzi na MFM ( gdy nie jesteś zbanowany), a na Fmrev nawołujesz do spokoju i odpuszczenia niektórych kwestii. Trochę to hipokryzja zajeżdża.

Bolson Minister ds. Nagłych

13.02.2016 17:35    #4557     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Wszyscy zainteresowani zdążyli się już przekonać, jak postępuje twórca strony Mój Football Manager. Po co jeszcze zaglądać do tego legowiska? Cytując klasyka "do lwa, k***a, do lwa?"

Wiemy doskonale, że sprowokowany Mahdi zachowuje się irracjonalnie, a jego temperament neguje jakiekolwiek pozytywy.

[quote=romantico]Komitet Obrony Przed Mahdizmem wyraża swoje oburzenie związane z bezpodstawnym ukaraniem użytkownika Pucek na stronie MFM.
Polityka zastraszania, karania bez podstawy regulaminowej, tworzenia zapisów w celu ukarania użytkowników jest przejawem niezrozumiałego braku poszanowania jednostki tworzącej społeczność jakim jest ogół graczy Football Managera.
[/quote]
Co? Może jeszcze zrobisz manifestację w internecie? Czekam na ddos mfm i pisanie manifestów opozycyjnych. Projekt Tamagotchi to dobra inicjatywa, zwłaszcza że ma szansę na zakończenie, ale to co się dzieje tutaj to już wyższy poziom absurdu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

13.02.2016 17:27    #4558     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Szanowni przyjaciele!

Pobiłem swego rodzaju rekord, ponieważ moje konto zostało po raz drugi usunięte wraz ze wszystkimi komentarzami z serwisu MFM przez wydawców wbrew mojej woli. Nie uległem groźbom i nie chciałem zmieniać swoich opinii. Zatem w jednym tygodniu doczekałem się oferty bycia szefem RM (nie składałem aplikacji i odmówiłem) oraz kolejnego wyrzucenia ze społeczności tej strony.

Z tej okazji chciałbym zachęcić wszystkich do zgłaszania swoich kandydatur dołączenia do redakcji FM Revolution albo Centrum FM, bo normalność nie jest dana naszej społeczności raz na zawsze i wspólnie, wspólnymi siłami musimy o nią dbać i ją współtworzyć.[/quote]

Komitet Obrony Przed Mahdizmem wyraża swoje oburzenie związane z bezpodstawnym ukaraniem użytkownika Pucek na stronie MFM.

Pucek, a kto mnie przyjmie. Większość z Nas nie ma szans na dostanie się do redakcji.

Edit: Tyle osób listy motywacyjne wysłało, a tu bez konkursu. No ładnie.

matkien Partyzant

Czy to będzie ostatni odcinek naszej serii Pride of Manchester? Rozegramy 3 ostatnie mecze w sezonie 2017/18. Spadek czy utrzymanie... Zapraszam do oglądania.
Jeśli bysmy spadli co robimy dalej z karierą? Kończymy czy gramy dalej innym zespołem? Piszcie w komentarzach. Pokażcie że wam zalezy na tej karierze.
https://youtu.be/UQ9mdPr_jRk

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
12.02.2016 23:49    #4560     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"][quote="Pucek"]Na razie 100% nagród dla menedżera miesiąca nie zostało wypłaconych, tylko poszło na rozwój serwisu :)[/quote]

Czy zwycięzca drugiego głosowania (boom0 chyba?) w ogóle napisał na forum publicznym - przekazuję wygraną na rzecz MFM? Ja widziałem tylko komentarz Mahdiego, który powiedział, że boom0 zdecydował się (pisał do niego na PW? Mahdi kazał mu tak zrobić dla PR, a w zamian dostanie grę? sytuacja win-win) przekazać 20 funtów na MFM, a te poszły na nową grę dla niego - nie bezpośrednio, ale zawsze.

BTW. dwie osoby do finału rozmów miały zostać wyłonione dwa dni temu - żadnej informacji, szczegółów i dalej brak nadzorcy RM. Ostatnio był tam wielki szum i informowanie na bieżąco o postępach, a teraz cisza, konkurs umarł i nie są znane rezultaty. Szkoda romantico, że odpadłeś w przedbiegach ;)[/quote]

Serio Bulwiasty nie masz lepszych rzeczy do rozkmin? Dla mnie nawet mógł gołębiem to puścić. W tym momencie to wszystko co wypisujecie wydaje się troszkę hmm słabe.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution