Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Lucas. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2016 17:21    #4521     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Moja opinia odnośnie turnieju:

Moim zdaniem najprościej byłoby stworzyć rozgrywki online z draftem, na wzór np. Ligi Mistrzów. Kwalifikacje drabinką, pierwsza runda jako grupa i dalej drabinka, na koniec prócz finału mecz o trzecie miejsce. Ilość rund zależna od liczby uczestników. Odnośnie nagród- kwestia znalezienia sponsora. Jeśli nie, można by pobrać jakieś śmieszne wpisowe, jeżeli oficjalnie zajęło by się tym cmrev to chyba też mogliby sypnąć groszem. Moim zdaniem nagrody powinny być rzeczowe, nie pieniężne. Po głowie chodzi mi umowa z jakimś sklepem internetowym z gadżetami piłkarskimi (koszulki, szaliki, kubki i inne popierdółki), wtedy można by ogarnąć naprawdę ciekawe nagrody. Fajnie byłoby gdyby ktoś ogarnął stream (osoba niegrająca najlepiej) i prowadził 'audycję' z jakiejś poważniejszej fazy. Taka moja opinia i w takim turnieju wziąłbym chętnie udział. Bez skomplikowanych wzorów, przymusu pisania artykułów czy lizania dupy organizatorowi.

IamTheSwarn Partyzant

Gram sobie Leeds, Gram 5 Sezon, 100-lecie klubu, fajnie byłoby coś ugrać, ogrywam ManUtd, remisuje z ManCity, przychodzi mecz z beniaminkiem Wigan Athletic. Wystawiam 1 skład, potem przerwa reprezentacyjna nie ma co oszczędzać. Wigan stosunek 0:0:6, -21. Oczywiście strzelają mi bramkę i remisuje, podobnie ze Swansea... O chuj tej grze chodzi?

pingwin245 Partyzant

17.02.2016 13:35    #4523     Sufler - Porady do gry - Problem ze zgrupowaniem
Przepraszam bardzo jeśli taki temat już się pojawił, ale mam problem przy wyborze kadry na zgrupowanie. Wybieram wszystkich automatycznie, pokazuje mi, że zgłoszonych będzie 35 graczy. Po czym w skrzynce w wiadomościach mam pokazane, że jedzie tylko 17 zawodników. Później już po rozpoczęciu zgrupowania przychodzą do mnie zawodnicy z pretensjami, że nie wziąłem ich na obóz. A na 100% ich wybierałem. Ktoś spotkał się już z tym problemem?

czeczenito Partyzant

17.02.2016 10:43    #4524     Sufler - Problemy techniczne - Wyłączanie się gry
Niestety po odinstalowaniu i zainstalowaniu gry, nic sie nie zmieniło. Zatem to nie jest wina wgrania jakiejkolwiek grafiki, a raczej systemowa. Wiec tym bardziej prosze o pomoc :(

IamTheSwarn Partyzant

O kur*a, gratulacje, mi się nigdy takiego wyniku, ponad stan, nie udało zrobić. Pokazałbyś skład wisły?
żeby nie było offtopu. przez tydzień byłem zastępcą szefa RM.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
16.02.2016 21:58    #4526     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Niestety zmuszony jestem wrócić do tematu Mahdiego, chociaż jak widzę cały czas coś nowego tam się dzieje. Ja teraz chcę pokazać, że jednak ten gość potrafi przekroczyć wszelkie granice.
Jakiś czas temu powstał tam artykuł, w którym Mahdi informuje Czytelników, że na jego stronie nie będzie reklam, a akcje charytatywne i inne temu podobne rzeczy, bo jemu nie chodzi o zysk, a o dobro i zmianę na lepsze. Powiedział także, że każdy może do niego pisać w tej sprawie. Jako, że kilka dni wcześniej miałem (nie)przyjemność wymienić z nim trochę korespondencji, to postanowiłem opisać sytuacje mojej znajomej.

http://imgur.com/EjOpeyo - tu mój komentarz i odpowiedź Mahdiego "(...) takie sprawy są bliskie naszym ideałom i sposobie myślenia (...)"

Napisał do mnie jeszcze w tej sprawie na PW, chwilę pogadaliśmy i wstawił reklamę, za co mu naprawdę serdecznie podziękowałem.

http://imgur.com/lGB0zZC - tak to wyglądało, także super robota i to szybka.

Teraz natomiast wchodzę na jego stronę, zjeźdzam na dół i reklamy już nie ma. Spodziewałem się tego trochę po usunięciu mojego konta, ale cały czas wierzyłem, że to by było przegięcie. Ideały? Sposób myślenia? Gdzie tam - nie lubimy typa, sam chciał, żeby wykasować mu konto, to widać sprawa jest już nieaktualna i już jej nie wspieramy.
Żal mi słów na to, a te cenzuralne wyczerpałem w tym poście.
E: nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani wiadomości na PW na ten temat.

Pucek Stachanowiec

16.02.2016 21:01    #4527     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Dyktator? Daj spokój. To człowiek nikt. Tylko ludzie słabi, niepewni własnego zdania, słuszności, nie mający umiejętności przekonywania, bez podstawowych umiejętności kierowniczych, którzy nie wierzą w argumentację stosują przymus i cenzurę.

Poza tym wystarczy, że normalna część sceny uruchomi projekt rywalizacji między graczami i wybijemy wszystkie atuty MFM. Mam nadzieję, że tak się stanie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

16.02.2016 20:52    #4528     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
O czym my mówimy... w pierwszej edycji wygrała osoba, która posługiwała się killer taktyką, a gospodarz nie tylko zaakceptował ten sposób cheatowania, a jeszcze bronił takiego sposobu gry. Rywalizacja, w której jest tak duże pole do nadużyć nadaje się na śmietnik historii. Tym bardziej przy takich "zdolnościach" zarządzania projektem i zarządzania ludźmi pomysłodawcy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kicaj7 Partyzant

16.02.2016 17:06    #4529     Sufler - Dodatki do gry - Retro
Witam, próbuje nie grać w managera od 1998 roku, co roku odpalam nową odsłonę, ale też co roku odpalam jakąś starszą wersję. i tu moje pytanie: Czy da się, a może jest, jakiś dodatek/patch umożliwiający grę w aktualną odsłonę football managera ale ze składami np z lat 2001/2002? będę bardzo wdzięczy za odpowiedz.

czeczenito Partyzant

16.02.2016 13:29    #4530     Sufler - Problemy techniczne - Wyłączanie się gry
Witam, napotkałem problem, którego niestety sam nie jestem w stanie przeskoczyć.. Starałem się wyszukać podobnego problemu na forum, i użyć niektórych wskazówek , ale niestety żadna nie pomogła.
Mianowicie, gra bez żadnych poprawek graficznych działa normalnie, problem się pojawia kiedy dodam logopacki itp.
Gdy wgrałem do folderu "graphics" zawartość folderu o tej samej nazwie , ale sciagnietego , czyli logopacki , po odznaczeniu i zaznaczeniu odpowiednich miejsc w ustawieniach gry (tak jak jest to opisane przy instrukcji wgrywania czegokolwiek) , i włączeniu gry , na pierwszy rzut oka wszystko jest idealnie. Logotypy są , wszystko pięknie, zabieram się za granie i po jakiś 5-10 minutach robi się czarny ekran i gra się zacina... Nie można nic zrobić , poza spuszczenie gry do paska, co najlepsze nie jestem w stanie w żaden sposób juz gry zamknąć, nawet menadzerem zadań. Jedyne co zostaje to uruchomienie komputera ponownie.
Sprawdziłem już chyba wszystkie dostępne mi opcje, wszystkie sterowniki zostały zaktualizowane, zgodność plików również się zgadza. Nie wiem o co chodzi dlatego błagam o pomoc! :D
W razie czego działam na Windows 8.1.
Z góry dzięki za pomoc! #świeżaknaforum = )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution