[quote="Makaronczterojajeczny"]przegrałem 4:3 prowadząc 3:1 do 75 minuty i 8:5 prowadząc do 77 minuty 4:2. I to w jednym sezonie. I takie cuda są w każdym sezonie,przynajmniej jedno takie cuda. O 2:2 z 2:0 nie wspominam bo to nic nadzwyczajnego dla tej gry. To akurat AS Romą.[/quote]
Sądząc po Twoim wpisie - byłeś faworytem, tak?
Makaron żałuje, że zamiast bezpodstawnie narzekać to mogłeś odpisać na moje wcześniejsze wpisy a nie siać ferment. Idąc Twoim tokiem rozumowania, faworyt spotkania nigdy nie ma prawa przegrać, żaden zespół nie ma prawa wygrać w przypadku gdy przegrywa dwoma, ba trzema bramkami.
Idąć dalej - z tego co pamiętam jesteś studentem - student, który przez cały rok ledwo zaliczał kolosy nie ma prawa napisać lepiej egzaminu od tego, który zawsze był najlepszym.
Powiem CI - ZDROWO PIEPRZYSZ.
Villareal, nie miał prawa wczoraj ograć Napoli, Dolcan nie miał prawa przegrać niedawno z Arką, mimo tego, że przegrywał 0-2.
Nie chcę odnosić się tutaj do realnego życia, więc skupmy się na grze - w jaki sposób
GRA ma generować wynik meczu, jeżeli dla Ciebie obecne rozwiązanie Makaron nie ma sensu?
I jeszcze jedno - szkoda, że działasz tak jak tu skwitowano :
[quote="Viique"]@Romantico
Zabawne jest też to, że gdy jest odwrotna sytuacja i wygrywamy/remisujemy mecz, w którym powinniśmy ponieść sromotną klęskę nikt nie psioczy, że FM jest niesprawiedliwy 
[/quote]
Najnowsze posty