Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

fazy7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
tak jest jeszcze niebieska koszulka taka sama jak ta czerwona, jakby Pan miał lub ktorys z kolegow grafikow to prosze o podeslanie.

Marjo_O Partyzant

Mam krótkie pytanie - czy ktoś gra z opcją sztabu "dyrektor/główny scout wyznacza zadania scoutom"? Jak to wygląda w praktyce? Jakie mają kryteria wyszukiwania? Na podstawie czego wybierają kraje/regiony?
Robię to samemu, ale jak wiadomo co jakiś czas trzeba odświeżać i wyznaczać nowe zadania, a to trochę czasu zajmuje. Znajomość świata też jest sinusoidą - mam między 35 a 50, daję nowe rejony, mam raporty, mapka "zielenieje", a potem od nowa i tak w koło.

robal15 Młody aktywista

27.02.2016 22:27    #4453     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"][quote="Pucek"]Ja byłbym pewnie czołowym graczem tego turnieju, ale zanim zdążyłem wystartować, to usunięto mi konto.[/quote]

Z taktykami z internetu i sfg każdy by był czołowym graczem...:)[/quote]
Zapomniałeś jeszcze o FMRTIE :P
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Maciejusz Partyzant

27.02.2016 20:25    #4454     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Ja byłbym pewnie czołowym graczem tego turnieju, ale zanim zdążyłem wystartować, to usunięto mi konto.[/quote]

Z taktykami z internetu i sfg każdy by był czołowym graczem...:)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
27.02.2016 20:11    #4455     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja byłbym pewnie czołowym graczem tego turnieju, ale zanim zdążyłem wystartować, to usunięto mi konto.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Maciejusz Partyzant

27.02.2016 19:54    #4456     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brazzo"][quote="Maciejusz"][quote="Brazzo"]Ja jestem za cienki w FM-a by startować w zawodach :P No chyba, że dla samego startowania. Ale dla mnie to bez sensu :) Walczy się by wygrać :)
Zresztą, po co ja o tym dyskutuję, skoro nie mam prawa brać w tym udziału :D[/quote]

Tego nigdy nie dowiesz się, jak dobry jesteś póki nie weźmiesz w czymkolwiek online udziału :)[/quote]
Mam czasem problemy w grze bez żywych uczestników :P Wątpię, by był ze mnie solidny uczestnik rozgrywki :P Ale dzięki za zachętę, może podejmę chociaż próbę.[/quote]

Każdemu w offline zdarzają się problemy :P

Zapraszam, jak będzie jakiś draft na rev :)

Brazzo Młody aktywista

27.02.2016 19:35    #4457     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"][quote="Brazzo"]Ja jestem za cienki w FM-a by startować w zawodach :P No chyba, że dla samego startowania. Ale dla mnie to bez sensu :) Walczy się by wygrać :)
Zresztą, po co ja o tym dyskutuję, skoro nie mam prawa brać w tym udziału :D[/quote]

Tego nigdy nie dowiesz się, jak dobry jesteś póki nie weźmiesz w czymkolwiek online udziału :)[/quote]
Mam czasem problemy w grze bez żywych uczestników :P Wątpię, by był ze mnie solidny uczestnik rozgrywki :P Ale dzięki za zachętę, może podejmę chociaż próbę.

Maciejusz Partyzant

27.02.2016 19:25    #4458     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brazzo"]Ja jestem za cienki w FM-a by startować w zawodach :P No chyba, że dla samego startowania. Ale dla mnie to bez sensu :) Walczy się by wygrać :)

Tego nigdy nie dowiesz się, jak dobry jesteś póki nie weźmiesz w czymkolwiek online udziału :)

Brazzo Młody aktywista

27.02.2016 19:11    #4459     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja jestem za cienki w FM-a by startować w zawodach :P No chyba, że dla samego startowania. Ale dla mnie to bez sensu :) Walczy się by wygrać :)
Zresztą, po co ja o tym dyskutuję, skoro nie mam prawa brać w tym udziału :D

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
27.02.2016 18:29    #4460     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
nawet jakbym mógł, to bym nie grał ;) jakoś nie bawi mnie takie coś, a potem wyjazd do Anglii.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution