Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Iruke90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.03.2016 19:26    #4441     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, szukam osób chętnych do gry w FM 2016 !!!

- Liga obojętnie jaka ( Mogę zagrać nawet polska ligę)
- Dostepny jestem w godz. 18-23
- szukam ludzi na dłuższą rozgrywkę nie na jeden dzień !!
- Moje gg.51791897 -

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
03.03.2016 18:04    #4442     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
chodziło o wykorzystywanie bugu z autami, przy których przeciwnik ustawiał się jak do rożnego (obrońcy głęboko w polu karnym i przy słupkach). Dzięki czemu Azpi miał ponad 700 kluczowych podań w sezonie, a filmik z meczu z Mahdim pokazał, że coś takiego ma miejsce (przez to Mahdi zremisował mecz 3:3, a nie wygrał 3:2).

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
03.03.2016 16:20    #4443     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Jak napisał jeden z byłych użytkowników tego serwisu i powszechny Wróg ludu (w rozumieniu tej strony oznacza osobę zbanowaną): oszustwa w RM łatwo będzie wykryć, bo mamy specjalne techniki.

Na dzisiaj polecam dwa sposoby. Potrzebny do tego jest FM RTE 16, który kosztuje jakieś tam grosze.

1) Przed meczem obniż reputację klubu rywala do poziomu 1. Zapisz FM RTE. Rozegraj z nim mecz. Przywróć poprzednią reputację. Zapisz FM RTE.
2) Przed meczem obniż match preparation (znajomość taktyki) rywala do niskich poziomów. Zapisz FM RTE. Rozegraj z nim mecz. Przywróć poprzednie rozumienie. Zapisz FM RTE.

Podobnych niewykrywalnych sposobów jest mnóstwo, więc żadne bajeczki i strachy nie robią na mnie wrażenia. Wystarczy podstawowa wiedza.

Oczywiście dobry obyczaj wymaga w tego typu rywalizacji przestrzegania zasad i fair play, ale jeżeli organizator złamał je tyle razy usuwając masowo konta, ponadto obwołał pierwszym mistrzem Polski osobę stosującą killer taktykę (pomimo ostrzeżeń społeczności), to pewnie nie będzie miał nic przeciwko.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Crasher001 Partyzant

W 3 sezony wygrałem z Manchesterem United 3x Premier League, 1x Tarcza wspólnoty a przepierdoliłem: 2x Tarcza wspólnoty, 1x F.A. Cup, 1x CoC, Finał LM. Dziękuję dobranoc... Czas na inną karierę, bo takiego pecha w finałach to ja w życiu nie miałem.

Crasher001 Partyzant

Hull City, Villarreal czy Mainz?

Kariera dla czystej rozrywki i przyjemności. :) Poproszę o jakieś argumenty na temat tych klubów. Wiem, że lekki rozrzut. Po prostu lubię bardzo grać klubami w Championship i wprowadzać je do Premier League. A do kontrastu dałem tutaj dwa mocniejsze kluby z silnych lig.

wilkuxx Partyzant

Witam. Posiadam FM'a 15 w którego bez problemu grałem na komputerze stacjonarnym. Zakupiłem nie dawno laptopa ( o lepszych parametrach). Jednak po zainstalowaniu na laptopie, gra wczytuje się do menu i kiedy należy zaakceptować regulamin (EULA), nie mogę w nic kliknąć ani zamknąć FM'a w menadżerze zadań. Muszę wyłączać lapka. Próbowałem przeinstalować steama/FMa i nic. Usunąłem steam i FM'a ze starego komputera, ale problem nie ustępuje. Pewnego razu przy próbie ponownego uruchomienia gry, pokazał się komunikat o problemach z plikami w chmurze steam (?). Jednak olałem ten komunikat, choć wyczuwam, że to może być kluczem do rozwiązania problemu. Ktoś, coś ?

neomis Partyzant

Gram 2-gą karierę na FM 16. Wcześniej w Oxfordzie udawało się bezproblemowo uzyskiwać zgodę zarządu na nowe etaty trenerów, fizjoterpauetów przy dobrych wynikach finansowych klubu. Tymczasem obecnie gram sezon 18/19 Charlton Athletic, mam bazę treningową 4,5 gwiazdki a od pewnego czasu zarząd nie chce poszerzyć sztabu trenerskiego zespołu seniorskiego (14 trenerów) i fizjoterapeutów (9).
Dziwi mnie to, bo pamiętam, że gdy rosła reputacja klubu to z automatu zarządy zwiększały liczbę etatow. Reputacja moja jest na poziomie 4 gwiazdek, gram w Europa League, wygrałem Capital One Cup, a osły nie chcą za nic wyrazić zgody.
Znacie jakiś trick, żeby oszukać te zasrane skrypty.
Dodatkowe etaty są konieczne, bo zmarnuję cudowne pokolenie na czele z Pavonem, Nourim i Cascinim - średnia wieku u mnie to ledwo ponad 22 lata

michalutek18 Partyzant

Witam Kupilem nowa gre w sklepie instaluje przez Steama uruchamiam i wyskakuje mi crasch dumps jak tego mozna sie pozbyc wkoncu orginalna gra

Makaronczterojaj... Partyzant

Dziękuję Panu bardzo. Właśnie udowodnił Pan tezę,że rzeczywistość jest atraktorem, o czym kiedyś pisałem .Gra też jest atraktorem.. Niestety nie dla gracza. Dla gracza losuje" wynik za sezon" z kapelusza.

Grając na kluczowych zdobyłem w pierwszych sześciu meczach 9 punktów, a na rozszerzonych tylko 3. Na kluczowych zdobyłem 16 bramek co daje 3,25 strzału na bramkę,a na rozszerzonych tylko 5 co daje aż 7,3 strzału. Co ciekawe tracę bramki mniej więcej z taką samą częstotliwością a więc odpowiednio 4,1 i 3,6. Statystycznie rzecz ujmując nie opłaca się grać na innych skrótach niż kluczowe, co potwierdza i ta obserwacja i obserwacja z reprezentacji.
Jestem wyluzowany i cieszę się,że potwierdza Pan moją tezę , że to jednak gra wybitnie losowa,co opisał Pan poniżej:
"Nawet jeden ruch, jedno zagranie czy jedna zmiana mentalności piłkarza sprawia, że mecz odbiegnie od tego co działo się we wcześniejszej symulacji, kolejne wydarzenia na boisku też się zmienią, przez co wynik końcowy również będzie inny"
ale to tak na marginesie nocnych rozmów o atraktorach

LPB1994 Partyzant

29.02.2016 13:30    #4450     Sufler - Porady do gry - Nadawanie numerów piłkarzom
Witam czy można w trakcie gry zmienić ustawienia ligi tak aby używała ona numerów? Gram w lidze luksemburskiej i tylko dwa kluby mogą nadawać numery swoim zawodnikom

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution