Dziękuję Panu bardzo. Właśnie udowodnił Pan tezę,że rzeczywistość jest atraktorem, o czym kiedyś pisałem .Gra też jest atraktorem.. Niestety nie dla gracza. Dla gracza losuje" wynik za sezon" z kapelusza.
Grając na kluczowych zdobyłem w pierwszych sześciu meczach 9 punktów, a na rozszerzonych tylko 3. Na kluczowych zdobyłem 16 bramek co daje 3,25 strzału na bramkę,a na rozszerzonych tylko 5 co daje aż 7,3 strzału. Co ciekawe tracę bramki mniej więcej z taką samą częstotliwością a więc odpowiednio 4,1 i 3,6. Statystycznie rzecz ujmując nie opłaca się grać na innych skrótach niż kluczowe, co potwierdza i ta obserwacja i obserwacja z reprezentacji.
Jestem wyluzowany i cieszę się,że potwierdza Pan moją tezę , że to jednak gra wybitnie losowa,co opisał Pan poniżej:
"Nawet jeden ruch, jedno zagranie czy jedna zmiana mentalności piłkarza sprawia, że mecz odbiegnie od tego co działo się we wcześniejszej symulacji, kolejne wydarzenia na boisku też się zmienią, przez co wynik końcowy również będzie inny"
ale to tak na marginesie nocnych rozmów o atraktorach
Najnowsze posty