Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="mario2323"]siema
ja kupiłem w sklepie grę i nie mam tego problemu co większość z wami że "wygasł wam klucz do steam"
ja mam za to inny problem chciałem zacząć od nowa grać teamem z III ligi a,wyskoczył mi jakiś błąd że gra nie widzi tych niskich lig mam tylko ekstraklasę i I ligę...
jak ten problem rozwiązać wie może ktoś ??
pozdrawiam[/quote]

Dodatek zaznaczyłeś do odczytu?
Jaki dodatek pobrałeś? 1.01?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.03.2016 18:56    #4422     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brazzo"][quote="Pucek"]@Brazzo
czy potrafiłbyś wykryć, którąś z przedstawionych przeze mnie metod dysponując zapisem gry? Pytam z ciekawości.[/quote]
Te, o których wspomniałeś nie do końca - to zależy... Ale często mi się zdarzało przy używaniu FMRTE dostrzec bugi, które świadczyły wprost o użyciu tego programu. Skąd to wiem? Może wystąpić lekkie uszkodzenie save-a gry. Powoduje to utratę pewnej liczby danych zgromadzonych w samym pliku. Dzięki temu można chociażby stwierdzić użycie FMRTE czy innego edytora czasu rzeczywistego. Zakres uszkodzeń z moich obserwacji jest różny. Nie będę się w te kwestie zagłębiał, zostawię to członkom RM Teamu :)[/quote]
Masz na myśli to, że wprowadzając zmiany w FM RTE w save'ie niektóre dane przestają być dostępne i widzisz to z poziomu wczytania save'a w FM-ie?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mario2323 Partyzant

siema
ja kupiłem w sklepie grę i nie mam tego problemu co większość z wami że "wygasł wam klucz do steam"
ja mam za to inny problem chciałem zacząć od nowa grać teamem z III ligi a,wyskoczył mi jakiś błąd że gra nie widzi tych niskich lig mam tylko ekstraklasę i I ligę...
jak ten problem rozwiązać wie może ktoś ??
pozdrawiam

Brazzo Młody aktywista

05.03.2016 18:50    #4424     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]@Brazzo
czy potrafiłbyś wykryć, którąś z przedstawionych przeze mnie metod dysponując zapisem gry? Pytam z ciekawości.[/quote]
Te, o których wspomniałeś nie do końca - to zależy... Ale często mi się zdarzało przy używaniu FMRTE dostrzec bugi, które świadczyły wprost o użyciu tego programu. Skąd to wiem? Może wystąpić lekkie uszkodzenie save-a gry. Powoduje to utratę pewnej liczby danych zgromadzonych w samym pliku. Dzięki temu można chociażby stwierdzić użycie FMRTE czy innego edytora czasu rzeczywistego. Zakres uszkodzeń z moich obserwacji jest różny. Nie będę się w te kwestie zagłębiał, zostawię to członkom RM Teamu :)

Pucek Stachanowiec

Zawsze kupuję w gryonline.pl albo gram.pl i tych sprzedawców mogę polecić.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
W jednym z trzech wystawionych mu neutralnych komentarzy można wyczytać, że w podobnym przypadku - tylko z inną grą - zwrócił allegrowiczowi pieniądze.
twitter.com/Ceyvol

Brazzo Młody aktywista

05.03.2016 18:10    #4427     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Logika bijąca z tekstu (przesłania autora) jest wprost porażająca. Mahdiemu wydaje się, że będąc fundatorem portalu i turnieju MA PRAWO (dla podkreślenia faktu napisane z dużej litery) położyć rękę na każdej działalności. Poza tym, napiętnowanie konkretnych osób stawia w niezręcznej sytuacji ludzi odpowiadających za meritum rozgrywek. Wywiera presję na RM Team, by swoją pracę ukierunkował przeciwko osobom z "czarnej listy". Zakłada z góry, że te osoby na pewno będą działać niezgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, w tym oszukując podczas kwalifikacji. Zatem jest to ewidentne sterowanie pracą zespołu co nijak ma się do równości wszystkich uczestników pod względem czysto sportowym. Niestety, praca RM Teamu MUSI BYĆ NIEZALEŻNA, by rozgrywki były w rzetelny sposób przeprowadzone. Wierzę, że nowy szef zespołu, jak i pozostali członkowie,uczynią wszystko w kierunku zachowania tej niezależności, inaczej zaszkodzą sami sobie, jak i całemu turniejowi.

Skoro tak bardzo obawia się fermentu ze strony ludzi z "czarnej listy" to w projekcie strony mógł uwzględnić 2 typy konta: użytkownika portalu i uczestnika zawodów. Te ostatnie miałoby ograniczony dostęp do treści strony, które miałoby dostęp jedynie do działu związanego z samym turniejem. Technicznie (algorytmicznie) nie jest to chyba problematyczne?

Pikawa Artysta Rewolucji

05.03.2016 17:58    #4428     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Żeby przenieść to na poziom konkretu metoda na dziś:

Włącz FM RTE. Wczytaj zapis. Wyszukaj profil kluczowego napastnika twojego najbliższego rywala. Ustaw wykończenie akcji na 1. Rozegraj mecz. Po meczu przywróć poprzedni atrybut. Zapisz FM RTE. Graj dalej.

To samo można zrobić z refleksem bramkarza na przykład.[/quote]
Zawsze mnie to ciekawiło, a nigdy nie miałem okazji tego sprawdzić - ilość zmian w bazie danych, w statusie gry, nie zmienia się?
.

Pucek Stachanowiec

05.03.2016 17:47    #4429     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Żeby przenieść to na poziom konkretu metoda na dziś:

Włącz FM RTE. Wczytaj zapis. Wyszukaj profil kluczowego napastnika twojego najbliższego rywala. Ustaw wykończenie akcji na 1. Rozegraj mecz. Po meczu przywróć poprzedni atrybut. Zapisz FM RTE. Graj dalej.

To samo można zrobić z refleksem bramkarza na przykład.

romantico Partyzant

05.03.2016 15:23    #4430     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Widzę, że w RMteam pojawił sie ktoś myślący a nie bezmyslnie klikający - ostatni wpis Shreka jest podbudowujący.

[quote]Mahdi - co do listów z prośbą o anonimowość - uważam, że takowe sprawy powinny trafiać do osób odpowiedzialnych za nadzór, nie zaś do jednego z uczestników - czyli Ciebie.
Rzecz jasna w momencie osiągnięcia sukcesów i bukowania biletów, kopia takiego listu trafia do Ciebie.
Skoro mają to być Mistrzostwa Polski WSZYSTKICH graczy, to o starcie kogoś pragnącego pozostać anonimowym, nie decyduje potencjalny rywal. [/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution