Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

nocnytyper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.03.2016 11:59    #4411     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ludzie co z tym FM na tablety? Da radę odpalić full wersję na tab z win 8.1 ??
Grał tak ktoś? Jakieś wskazówki?
Z góry dzięki...

romantico Partyzant

06.03.2016 09:41    #4412     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Pojawiła się mała wariacja z pogranicza FMa oraz Fify (gameplay) : https://www.youtu(...)EUtiDQY, https://www.youtu(...)sZSBdwmQ

Rozkoszny Partyzant

Polecicie jakiegoś napadziora do Dramstadt? Prawie cały okres przygotowawczy robiłem pod grę z Kompletnym/Cofniętym Napastnikiem, a tu ten chujoza Teodorczyk poszedł za hajsem do Dynama Moskwa >.< i jestem w czarnej dupie bo nikt dobry tu przyjść nie chcę, a już ledwo poprzedni sezon utrzymałem Bundesligę bo mi się zawidziało młodzikami grać. Nawet jakiś Arthuro z BATE ani myśli wpaść do mnie :(

IamTheSwarn Partyzant

06.03.2016 01:30    #4414     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Trochę to zabawne, gdyby nie obawiał się on ryzyka, bo wiedział, że mu nie zagraża spokojnie byłoby to ujawnione. A wystarczyło by po prostu się nie kłócić, nie awanturować, nie straszyć sondami, nie głosić swej marności. Myślę, że raczej kwestia ugadania się, byłaby zdecydowanie prostsza niż zawracanie rzeki kijem. Ale jak się chce samemu walczyć z całym światem, opierając swój majestat i słuszność swoich decyzji na circle jerku oraz osobnikach typu tesser czy egurian... Cóż, Nasci, wydaje mi się, że Ty to widzisz, aczkolwiek nie wiem czemu udajesz, że to nie istnieje. Sam Ci dałem przykład, gdy okazało się, że nawet Ciebie okłamuje. Co to cytatu to masz racje, Kmicic prosił Pana Wołodyjowskiego o zaprzestanie upokarzania jego osoby, w pojedynku na szable. Co będzie to będzie, nie trzeba być sherlockiem by stwierdzić, że mahdi się boi, że cholernie się boi, wie że projekt jest do obejścia, a sam swoją osobą doprowadził, że ludzie będą z tego korzystać. Toksyczność jego osoby przebiła nawet moje bariery, czy Pucka, który nie tyle był dwulicowy, co widział nadzieje w projekcie RM i rozwoju sceny. Wszyscy liczyliśmy, że Piotr Sebastian będzie szarą eminencją, że to będzie wyglądało po ludzku. Niestety tak nie jest.
Tym aktem łaski skompromitował się totalnie, wielki mi gest z jego strony, skoro wie, że 99% i tak do turnieju nie przystąpi, co więcej, będzie mógł rzec cos w stylu ja nikomu nie zabraniałem niczego i są to oficjalne mistrzostwa polski fejsbukowiczów w fma. To troszkę kpina, nie? Jakby Łukaszenko dał mi wize do odwiedzenia Białorusi też raczej bym nie skakał ze szczęścia. A przykro mi to pisać, ale mija 4 miesiąc od powstania portalu i niestety on upada. Wartość jego jest coraz słabsza, Prócz Twoich fajnych blogów, mahdi przestawał dodawać ( co by nie mówić, jego blogi były solidnie i miło się to czytało), Nikita zaliczyła fajny progres, to reszta... sorry, mogę dodać kariere chicago bulls w NBA 2007 i dostane komentarze " zapowiada się nad wyraz ciekawie, ciekawa perspektywa, oczywiście mocne za oryginalność", wrzucić kilkanaście screenów, opatrzonych 3 słowami i tyle. Dajcie spokój, chcecie grać to sobie grajcie, sam może wystartuje, skoro mam taką łaskę, nie bardzo jestem teraz tym zainteresowany, ale błagam niech nie będzie to nazwane mistrzostwami polski, mnie to osobiście drażni. Co do killer taktyk, to jeżeli gra to dopuszcza, a sami się na to nie umówimy to okej, stosujcie sam bym tak zrobił. (W Fife 2008 była niepisana zasada, że nie można było używać kombinacji Q+W na swojej połowie boiska, ludzie się tego trzymali). w ogóle słyszałem pewną ciekawostkę, że niektórych osób w ogóle nie obchodzi co się dzieje tutaj, więc o co cała drama? Jeden pisze jak korzystać z FMRTE i wielkie larum. Groźby próby pojednania, echh idę spać, dobranoc moi kochani :*:*

Nascimento1998 Partyzant

05.03.2016 23:57    #4415     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nie, zgłoszenia na fb ograniczyły się do tego, że wyeliminowaliśmy anonimów i pierwsza edycja - jak na debiut - wyszła bardzo dobrze.

@Pucek - Co ja mogę rzec... Faktycznie, gra traci sens po Twoim komentarzu... Żebyś tylko się nie zdziwił ;)

romantico Partyzant

05.03.2016 23:52    #4416     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nasci - co by tutaj Tobie rzec. Nie jest problemem anonimowość na etapie finałów, tylko anonimowość na etapie kwalifikacji, ( z chęcią się ujawnię gdy dotrę do finałów), bo jak sądzę abolicja także mnie dotyczy i pułkownika_jakuszyna :) i zamierzam wziąć udział. Pojadę do Bristolu i powiem w twarz mahdiemu co myślę o jego polityce. Nim wezmę udział oczekuję, że szef RMTeam prześle mi podpisane przez siebie oświadczenie, że podane przeze mnie dane na etapie eliminacji nie zostaną udostępnione wydawcom strony pod rygorem odpowiedzialności karnej.
Mam nadzieję, że RMteam konsultował z GIODO kwestię zbierania danych osobowych na potrzeby konkursu. Tak?
Trochę to śmieszne tłumaczenie, że mahdi od rozpoczęcia rozgrywek dopiero zamilknie - najpierw wszystko ustali jak ma być, a później będzie tylko kazał tego pilnować.
Jak pierwsza edycja pokazała bycie na fb ograniczyło się do tego, że kolejne posty w większości polubili goście z Afryki, a pomijając ich, to lajki były przede wszystkim od mahdiego (nawet swoje potrafił polubić) lub Agi. Nie było tworzenia więzi, które tak szumnie były ogłaszane.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.03.2016 23:44    #4417     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ojjj, już widzę, że pojawiają się odniesienia do moralności. Cóż, jeśli brakuje wiedzy i zepsuło się wszelkie normalne relacje na polskiej scenie swoją działalnością, straszeniem i usuwaniem kont, to faktycznie być może tylko to zostało. Koniec z biernym przyglądaniem się temu. Ja oczywiście w tej rywalizacji toczonej w toksycznej atmosferze udziału nie wezmę, ale mam przekonanie graniczące z pewnością, że wskażę absurdy, które zostaną szeroko wykorzystane.

Zapowiadam wielkie szkolenie z obsługi FM RTE, kilka pomysłów już przedstawiłem, a będzie więcej. Miłej gry, chociaż ona już nie ma sensu w tym przypadku, bo zmiany są niewykrywalne.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.03.2016 22:34    #4418     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Metoda na wieczór:

Przed finałem ważnych rozgrywek, żeby mieć pewność, że wygrasz:
wczytaj grę w FM RTE, znajdź drużynę przeciwnika, przejrzyj profile zawodników i zapisz sobie na kartce albo w notatniku po kolei ich ukryte atrybuty "important matches" (postawa w ważnych meczach), zmień wartości na 1, zapisz, rozegraj mecz, po rozegranym meczu a przed kontynuacją wpisz wszystko co zanotowałeś wcześniej, aby przywrócić poprzedni stan, zapisz. Wróć do gry.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Viique Młody aktywista

05.03.2016 20:38    #4419     Sufler - Edytor - Własny zawodnik - facepack
http://www.filedropper.com/config_17

Plik edytuj w pliku tekstowym typu notatnik. Zamiast XYZ wpisz ID swojego piłkarza. Plik config i zdjęcie wklej do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2016”. Po włączeniu gry wyłącz „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian” i „zatwierdź”. Jeżeli chcesz dodać kolejne zdjęcia możesz skopiować sobie komendę '<record from="XYZ" to="graphics/pictures/person/XYZ/portrait"/>' w tym samym pliku config - nie ma potrzeby tworzenia kolejnego pliku.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Brazzo Młody aktywista

05.03.2016 19:29    #4420     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Pozostaje jeszcze wersja oprogramowania. Być może, w nowszych wydaniach część bugów naprawiono, albo zminimalizowano ich skutki. Ale to można ocenić w praktyce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.