Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.03.2016 15:53    #4401     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"]No jasne, ale ja do żadnej Angli nie jade ;< Boje się tego człowieka[/quote]

Poprzestać na eliminacjach, no proszę Cię. Ja tam pojadę, poruszę pewnie kwestie związane z RM oraz MFM. A nagrodę rodzielę pomiędzy mój zespół doradczo-taktyczno-motywacyjny, który już opracował o podany system punktowy oraz współczynniki jak grać by nikt mi w eliminacjach nie zaszkodził. Więc Anglio witaj wkrótce.

Edit: Nie ma jak mieć w zespole matematyków :-)

Makaronczterojaj... Partyzant

5(2) do 17(9) wynik 2:1 tyn panom ja już podziękuję za niskie ligi angielskie.. Faule 10:0 i 13:1 Taka gra to kabaret. Jest tak za każdym razem i dziwne , że nikomu to nie przeszkadza.

robal15 Młody aktywista

06.03.2016 14:50    #4403     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"][quote="romantico"][quote="robal15"]Ja tam niczego nie muszę nikomu udowadniać :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Już wolę zagrać z kolegami FM DRAFT oraz spędzić miło czas na tsie aniżeli użerać się z mahdim.[/quote]
Przeciez mahdi bedzie zwyklym uczestnikiem, ktory co najwyzej bąki będzie mógł sadzić w stołek :)[/quote]
Wierzysz w cuda?[/quote]
Nikt w to nie wierzy. Tak samo miało być z jego stroną, miał być zwykłym użytkownikiem, a wiemy jak to się skończyło. Liczy się tylko on, a reszta to marionetki albo jego alibi :)
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Maciejusz Partyzant

06.03.2016 14:48    #4404     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"][quote="robal15"]Ja tam niczego nie muszę nikomu udowadniać :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Już wolę zagrać z kolegami FM DRAFT oraz spędzić miło czas na tsie aniżeli użerać się z mahdim.[/quote]

Przeciez mahdi bedzie zwyklym uczestnikiem, ktory co najwyzej bąki będzie mógł sadzić w stołek :)[/quote]

Wierzysz w cuda?

romantico Partyzant

06.03.2016 14:46    #4405     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="robal15"]Ja tam niczego nie muszę nikomu udowadniać :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przeciez mahdi bedzie zwyklym uczestnikiem, ktory co najwyzej bąki będzie mógł sadzić w stołek :)

robal15 Młody aktywista

06.03.2016 14:31    #4406     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja tam niczego nie muszę nikomu udowadniać :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Już wolę zagrać z kolegami FM DRAFT oraz spędzić miło czas na tsie aniżeli użerać się z mahdim.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

gucioprawda Młody aktywista

06.03.2016 13:21    #4407     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nie wiem, co się dzieje, ale idę po popcorn. Myślałem, że ze strony mfm nastanie normalność, a widzę że tam dalej dzieciarnia.
P.S. Oszukiwać bardzo łatwo w rozgrywce mistrzów. Wystarczył w poprzedniej edycji FM Editor Live z FM Scout. Wystarczyło zawsze mieć morale i kondycję na 100%, czasem szybsze wyleczenie kontuzji (o 2-3 dni i szybsze "ogranie" piłkarza).
Teraz będzie jeszcze prościej - od kiedy można hackować FMRTE, to tam nawet można będzie dodać sobie 'sugar daddy' i mieć kasy jak lodu po pierwszym sezonie. Plus tymczasowe zmiany ukrytych atrybutów na 20 (stabilność formy itp.), po sezonie powrót do wyjściowych wartości.
Dlatego granie na streamach jest lepsze, bo nie ma czasu i miejsca na oszustwa.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
06.03.2016 12:49    #4408     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Widzę nawrót jakiejś paniki zarządzania ze strony wydawcy w ostatnich dniach:
najpierw ten niby akt łaski, a tak naprawdę autobiografia ośmieszenia ze strony autora wpisu, straszenie (już tylko śmieszne), ukrywanie metod kontroli (a ich tak naprawdę nie ma, poza zajrzeniem w oczywistości), nagłe przypomnienie sobie o sprawie Brazzo, a teraz wyrzucenie Shreka. Znowu w centrum zainteresowania nie jest turniej w zwykłą grę komputerową, tylko nadużywanie słowa i władzy przez pomysłodawcę.

Turniej na FM Tube odbył się w kompletnie innej atmosferze i bez tego cyrku.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

pulkownik_jakusz... Partyzant

06.03.2016 12:04    #4409     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Panowie na górze mają rację - link do wyszukiwarki OHIM https://www.tmdn.(...)me.html. W 10000% popieram Bolsona. Na mfm zakłada się ludziom kaganiec, co by mogli wyłącznie klikać mocne (bo za słabe od razu zjeba) oraz chwalić jaki to artykuł dobry, perspektywiczny etc. Pytanie, kto komu organizuje gównoburze? Masz Nascimento pełną wolność na rev, piszesz co chcesz i obrażasz ludzi. A puenty Twoich wypowiedzi sprowadzały się (i pewnie sprowadzą się do): my mamy swoją piaskownicę, a wy swoją. Więc po cholerę przyłazić i piętnować Bogu ducha winnych ludzi? To jest tylko Football Manager! Czyli gra komputerowa, która nikomu garnka nie zapełni, rachunków nie opłaci, nie pośle dziecka do przedszkola, nie pozwoli opłacić raty kredytu. Dałeś się wciągnąć w mahdizm - twoja sprawa. Uwielbiam czytać gównoburze, ale Twoje wypowiedzi Nascimento, świadczą o zbyt dużym rozpasaniu (o ile to Ty piszesz). Powtórzę się - Bolson był wizjonerem - wszystko w tej spreparowanej korespondencji się sprawdza.

Od siebie tylko dodam, że KOPM świadczy pomoc i ochronę dla ofiar mahdizmu. Zapewniamy pomoc prawną oraz psychologa. W miarę możliwości możemy zapewnić ciepłe koce i kakao (kto ogląda South Park, ten skojarzy) ;)

romantico Partyzant

06.03.2016 12:02    #4410     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="nocnytyper"]Ludzie co z tym FM na tablety? Da radę odpalić full wersję na tab z win 8.1 ??
Grał tak ktoś? Jakieś wskazówki?
Z góry dzięki...[/quote]

Przecież masz FM Touch- to edycja na tablety. Chodzi na 8.1

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.