Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2016 10:25    #4361     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Zagra, chyba że ktoś złoży kandydaturę na gospodarza wielkiego finału i mahdi tym gospodarzem nie zostanie wybrany. Nie spodziewam się jednak, żeby taka sytuacja miała miejsce.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
08.03.2016 09:36    #4362     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"]Mahdi wycofuje sie z eliminacji. Szacun mahdi. Wreszcie pokazales ze masz jaja tam gdzie trzeba, bo juz zaczalem watpic.[/quote]

Ale w finałach zagra? ;)

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
08.03.2016 09:05    #4363     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="PavS"]Widzieliście gdzieś poważny turniej, w którym mąż jest jednym z uczestników, a jego żona osobą odpowiedzialną za wszystko łącznie z odwołaniem osoby czuwającej nad przestrzeganiem regulaminu? Normalna farsa :) Dajmy na to taka czysto hipotetyczną historyjkę:

"Chrisula znajduje dowód, że Mahdi kombinuje przy sejwach. Pisze mu PW, że wyrzuca go z turnieju i wtedy mamy taki o to dialog.
- Kochanie jest sprawa - rzecze zafrasowany Łukasz do żony, która właśnie czyta gazetę
- Co się stało misiaczku? - odrzekła odrywając oczy od lektury
- Wiesz, musimy zmienić szefa RMTeamu - rzuca gniewnie patrząc na korespondencje wyświetlaną na ekranie monitora
- Ale co się stało, mamy dopiero początek turnieju - odpowiedziała spokojnie kobieta, jednocześnie podchodząc do komputera
- No zobacz sama, grozi że wyrzuci mnie z turnieju, wyobraź sobie MNIE, Ojca Załozyciela, fundatora i organizatora, skandal - mężczyzna uderza pięścią w biurko
- Rzeczywiście kombinowałeś? - pyta Aga po zapoznaniu się z PW - Toż to jako gospodarz ma miejsce w finalne gwarantowane
- Tylko trochę, muszę zająć miejsce premiowane awansem, aby zamknąć usta krytykom, że tylko dlatego biorę udział w finale bo jestem gospodarzem - spokojnie już wyjaśnia
- Teraz rozumiem, odejdź od kompa już zmieniamy szefa, może Nasci się nada? - mówi żona zasiadając wygodnie na krześle
- Nasci będzie idealny - Mahdi uśmiecha się od ucha do ucha."

Oczywiście taka sytuacja nigdy miejsca mieć nie musi, jestem nawet przekonany, że Mahdi oszukiwał nie będzie, ale pole do nadużyć jest ogromne, a konflikt interesów widoczny gołym okiem. Jak ktoś decyduje się na organizację poważnego turnieju to powinien zadbać, aby wszystko było transparentne i klarowne, a przede wszystkim nie brać w nim udziału, bo jak pisałem wyżej zakrawa to o kpinę. Oczywiście może sobie nazwać to cudo "Turniejem Mahdiego" i robić co mu się żyw nie podoba w myśla zasady "mój cyrk i moje małpy", ale to w końcu mają być Mistrzostwa Polski i warto by zadbać, aby były traktowane poważnie.

Projekt ma szansę powodzenia, ale przez działanie jakie opisałem powyżej ranga turnieju leci na łeb na szyję i już na stracie jest masa kontrowersji.[/quote]

O ja nawet nie xDDDDDDD Wygrałeś. Idę to napisać Mahdiemu w ogólnej dyskusji, bo naprawdę masz rację!

Nascimento1998 Partyzant

08.03.2016 06:12    #4364     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brudas"][quote="Nascimento1998"]
Wiesz, nawet wolność słowa ma swoje granice. Czytając chociażby wypowiedzi Brudasa ("Przeciez Mahdiusz (tak dobrotliwie od Janusza bo straszny buc) to najwieksza gnida, waz i zmija jakiego scena widziala od dobrych kilku lat. Ale na razie mamy spoko beke wiec niech to trwa.";) tak sobię myślę - ależ ten internet dodaje mocy! ;)[/quote]

No to 18-19-20.03.2016 będę w Koszalinie. Mam nadzieję, że się spotkamy i sprawdzimy moce skoro twierdzisz, że moje są tylko internetowe.[/quote]

Jeżeli musisz ;)

A co Mahdiego i tego, o czym piszecie - polecam czytanie ze zrozumieniem.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
07.03.2016 23:22    #4365     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Nascimento1998"]
Wiesz, nawet wolność słowa ma swoje granice. Czytając chociażby wypowiedzi Brudasa ("Przeciez Mahdiusz (tak dobrotliwie od Janusza bo straszny buc) to najwieksza gnida, waz i zmija jakiego scena widziala od dobrych kilku lat. Ale na razie mamy spoko beke wiec niech to trwa.";) tak sobię myślę - ależ ten internet dodaje mocy! ;)[/quote]

No to 18-19-20.03.2016 będę w Koszalinie. Mam nadzieję, że się spotkamy i sprawdzimy moce skoro twierdzisz, że moje są tylko internetowe.

Nascimento1998 Partyzant

07.03.2016 21:57    #4366     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"]ejj wow, prrr. Zluzuj gacie chłopcze, bo zmieniasz się w małego Mahdiego, a nawet dowodu nie masz jeszcze. W którym momencie powiedziałem "MACIE TO ZROBIĆ"? Ja tylko opisałem i podsumowałem opinie innych tutaj mówiących o konflikcie interesów. Ja wiem, że nic z tym nie zrobicie, bo i po co. ALE HEJ. TUTAJ można mieć własne zdanie na dany temat. Hmm wolność wypowiedzi, dziwne zjawisko dla kogoś kto jest redNaczem na MFM? Wypadałoby się po prostu liczyć z opinią i sugestiami innych na każdą sprawę. Przekonacie się o tym zapewne po opublikowaniu regulaminu na ostatnią chwilę, ale i tak powiecie to co zwykle - "udział dobrowolny, nie podoba się, to nie bierzcie udziału." Cholera, wygodne podejście.[/quote]

Wiesz, nawet wolność słowa ma swoje granice. Czytając chociażby wypowiedzi Brudasa ("Przeciez Mahdiusz (tak dobrotliwie od Janusza bo straszny buc) to najwieksza gnida, waz i zmija jakiego scena widziala od dobrych kilku lat. Ale na razie mamy spoko beke wiec niech to trwa.";) tak sobię myślę - ależ ten internet dodaje mocy! ;)

[quote="romantico"][quote="Nascimento1998"]Z tym, że teraz Mahdi nie robi tego sam. Pomaga mu przecież Piotr Sebastian.

Zresztą chociażby system punktowania jest już znany i upubliczniony.[/quote]

Z tym pomaga to bym nie przesadzał. Pewnie miał wpływ na ten "akt dobrej woli" jednak pewne rzeczy, o których dosadnie pisze Ziemniak nie ma wpływu. Na MFM ludzie o tym pisać nie będą bo albo im to zwisa albo boją się banowania usuwania kont. Pucek też zwraca uwagę na bardzo ważną kwestię - jeszcze RM się nie zaczeło a już Mahdi przetasował mega mocno skład RMTeam. Faktycznie, to wygląda jak TM; turniej mahdiego.[/quote]

Nie znam dokładnie podziału obowiązków, więc nie będę pisał o czymś, o czym dokładnie nie wiem, ale na pewno na dużą ilość spraw miał wpływ (najważniejsze - punktacja. To na pewno).

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
07.03.2016 21:50    #4367     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
zamierzam wygrać rozgrywkę mistrzów nie rozgrywając meczu
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Sir Mih Partyzant

07.03.2016 21:13    #4368     Sufler - Problemy techniczne - Stroje 3d- zmiana
Cześć.
Gram jednym z klubów hiszpańskich, FM15. W tej wersji mają paskudne stroje wyjazdowe, które aż kłują mnie w oczy, natomiast w tym sezonie (realnym) mają bardzo spoko stroje. Mam kits pack, wszystko jest uaktualnione (Widok klubu, koszulki przy bramkach itp) ale w 3d dalej mają te same kolory co w podstawowej wersji. Czy da się zmienić jakoś żeby w 3d mieli takie kolory koszulki jak w kitspacku? W edytorze zmienilem stroje i ikony "kulki" są w zmienionych, w widoku 3d po staremu. Wiem ze w lidze angielskiej gdzie stroje nie są licencjonowane wystarczy zmienić to w edytorze i hula. Jak zrobić to w lidze hiszpańskiej?
Czy ew można w edytorze jakoś ustawić, żeby drużyna nie używała strojów wyjazdowych (40% meczów w tym gra), a zamiast tego używała trzeciego kompletu? (1% meczów)

Gutii Partyzant

Co do pierwotnego pytania Khamilla - ja też postawiłem sobie za cel, aby zawodnicy, którymi gram dostali powołanie do kadry. Ogólnie polecam Ekstraklasę dla takich pobocznych, własnych celów. Odskocznia od reszty drużyn będzie widoczona, ale to jest najmniejsza satysfakcja.

Gutii Partyzant

Leo widzę, że wspominasz coś o tym, żeby starać się osiągnąć dobre wyniki grając Polakami. Mam taki zwyczaj, że obserwując rzeczywistą ligę i zawodników, kieruję się tym i przekładam to na grę. Zaczynając karierę w Lechu, pierwsze co zrobiłem to przesunięcie do 1. składu Jóźwiaka, potem danie szansy Zulciakowi, Gumnemu itp. Na tę chwilę średnia wieku w zespole to 22 lata. 4/5 pomocników to wychowankowie, a w ogólnym rozstawieniu to 9/11 (WTC pozdrawia) zawodników nie przekracza 22 lat. Tym składem brakuję mi jednego zwycięstwa w LM w 1. sezonie, żeby wyjść z grupy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.