[quote="Enfant terrible"]Cześć koledzy,
ostatnio natrafiłem w fm 16.3 na sytuację, która mnie mocno zastanawia. Otóż w każdej nowej grze zmieniają się oceny sztabu odnośnie potencjału poszczególnych młodych piłkarzy. Mam tu na myśli akurat Man Utd. Wiem, że PA młodych zawodników jest w pewnym przedziale losowe i to ma wpływ na tego rodzaju zjawisko. Jednak dziwią mnie aż tak duże różnice w tych ocenach, które różnią się nawet o 1,5 gwiazdki. To trochę tak, że w jednej grze zawodnik ma potencjał na super gwiazdę, a w drugiej na solidnego/przeciętnego ligowca.
Co ciekawe nawet ocena potencjału Martiala może różnić się o jedną gwiazdkę, a to przecież piłkarz, który już ma sporą renomę.
Mam spore doświadczenie z fm'em, a nigdy nie natrafiłem na takie różnice. Wiecie może czy są jakieś inne czynniki, które mogą na to wpływać ? Zdarzało Wam się coś takiego ? Będę mega wdzięczny za wszelkie sugestie, bo jestem lekko zdezorientowany.

[/quote]
Mam rozumieć, że każda nowa gra to inny zespół? Zobacz jakie um. scoutingu mają twoi scoutci i jak się będą różnić, to ocena potencjału będzie inna.
Najnowsze posty