Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Khamill Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja po dłuuuugich namysłach objąłem Rad Belgrad, zobaczymy co z tego będzie. Robienie potęgi z 5 ligowców chyba nie jest dla mnie..

romantico Partyzant

08.03.2016 21:09    #4352     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"]A jak na mnie Mahdi w końcu pogodził się z tym, że ze sceną nie wygra i odrzucił swoje ego na bok. Brawo Mahdi![/quote]

Na chwile obecną wiemy tyle, że w bardzo dużym prawdopodbienstwie bedzie przygotowywal sie juz do finału :)

IamTheSwarn Partyzant

08.03.2016 21:04    #4353     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
A jak na mnie Mahdi w końcu pogodził się z tym, że ze sceną nie wygra i odrzucił swoje ego na bok. Brawo Mahdi!

robal15 Młody aktywista

Ciąg dalszy absurdów...
Chelsea może kupić gracza za 30 mln, a ode mnie chcą 70 mln - klauzula.
https://gyazo(...)91f0d124
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

robal15 Młody aktywista

08.03.2016 19:14    #4355     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"]Ja już kminię jak zorganizować finał. Miejsce mam, łączę mam, kanapki na dwa dni żona przygotuje, pozostaje tylko kwestia kompów - sam sie zastanawiam jak to mahdi rozegra.[/quote]
Każdy weźmie swojego lapka.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

romantico Partyzant

08.03.2016 18:22    #4356     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja już kminię jak zorganizować finał. Miejsce mam, łączę mam, kanapki na dwa dni żona przygotuje, pozostaje tylko kwestia kompów - sam sie zastanawiam jak to mahdi rozegra.

Gutii Partyzant

[quote="Enfant terrible"]Cześć koledzy,
ostatnio natrafiłem w fm 16.3 na sytuację, która mnie mocno zastanawia. Otóż w każdej nowej grze zmieniają się oceny sztabu odnośnie potencjału poszczególnych młodych piłkarzy. Mam tu na myśli akurat Man Utd. Wiem, że PA młodych zawodników jest w pewnym przedziale losowe i to ma wpływ na tego rodzaju zjawisko. Jednak dziwią mnie aż tak duże różnice w tych ocenach, które różnią się nawet o 1,5 gwiazdki. To trochę tak, że w jednej grze zawodnik ma potencjał na super gwiazdę, a w drugiej na solidnego/przeciętnego ligowca.
Co ciekawe nawet ocena potencjału Martiala może różnić się o jedną gwiazdkę, a to przecież piłkarz, który już ma sporą renomę.
Mam spore doświadczenie z fm'em, a nigdy nie natrafiłem na takie różnice. Wiecie może czy są jakieś inne czynniki, które mogą na to wpływać ? Zdarzało Wam się coś takiego ? Będę mega wdzięczny za wszelkie sugestie, bo jestem lekko zdezorientowany. ;)[/quote]

Mam rozumieć, że każda nowa gra to inny zespół? Zobacz jakie um. scoutingu mają twoi scoutci i jak się będą różnić, to ocena potencjału będzie inna.

Chrisula Partyzant

08.03.2016 14:41    #4358     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Witam wszystkich serdecznie. Pamiętajcie panowie, że jest to tylko Football Manager, gra - po co to wszystko? Ze swojej strony, jako szefa RM Teamu chce Was zapewnić, że wszyscy użytkownicy, którzy zdecydują się zmierzyć podczas Rozgrywki Mistrzów będą traktowani tak samo. Każdy save będzie sprawdzany, w celu przeprowadzenia eliminacji fair-play. Jestem do wszystkich neutralnie nastawiony, nikogo nie faworyzując.

PS: Shrek został przywrócony do RM Teamu - widziałem kilka pytań.

Pozdrawiam.

Unobtainium Partyzant

kluczowe atrybuty były chyba zawsze, tylko, że wcześniej gra ich nie pokazywała.
Faktem jest, że tak powinno zostać, czasem aż szlag bierze że nasz obrońca ma przyjęcie piłki na 18, a nie ma roli na boisku w której miałoby to jakiekolwiek znaczenie.
FM16 to gniot, ale 17 będzie dużo lepsza. Ponoć mają pojawić się motylki w taktyce i gif nóg jako wskaźnik kondycji.
Aha i zapomniałem dodać, że SI pokazało klasę robiąc wygląd naszego managera, to jest coś! Skyrim się chowa!

romantico Partyzant

08.03.2016 10:48    #4360     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Bolson"]Zagra, chyba że ktoś złoży kandydaturę na gospodarza wielkiego finału i mahdi tym gospodarzem nie zostanie wybrany. Nie spodziewam się jednak, żeby taka sytuacja miała miejsce.[/quote]

Mama nadzieję, że zostaną ujawnione wymagania w kwestii gospodarza, bo te poprzednie wymagania pod względem technicznym nie były spełnione w zupełności.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.