Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gutii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Unobtainium"]Obydwaj boczni pomocnicy super noty za mecz, ale po połowie sezonu widzę, że to samo ma się do środkowego pomocnika jako wysunięty rozgrywający.
Do tego 75% moich goli pada po dobitce.
No, ale za rok już będzie lepiej na szczęście...[/quote]

Ogólnie to ja mam farta. Dlaczego? Pamiętam jak na początku wszyscy narzekali na wrzutki, gdy obrona stała, a rywal tylko dokładał nogę. Ja czegoś takiego nie miałem... Teraz znany wszystkim "problem" odnośnie ocen u bocznych obrońców. Sprawdziłem czołowe ligi i jak tu u mnie wygląda:
Podaję pierwszych 3 zawodników z najlepszą średnią ocen:
BBVA - Messi, Laporte, Varane
Premiership - Aguero, Mata, Ozil
Bundesliga - Lahm, Çalhanoglu, Geis
Ligue 1 - Silva, Cavani, Ibra
T-Moblie Ekstraklasa (gram Lechem) - Vlasko, Douglas, Piatek
Czyli w tych ligach, na pierwszym miejscu jest tylko 2 obrońców. W całym zestawieniu na możliwe 15 miejsc, jest 5 obrońców. Uważam, że to nie jest przesada. Napiszę na temat Douglasa... ten obrónca średnio odbiera piłkę co 3 atak prawego skrzydłowego. Na rozgeranych 12 meczy w lidze, ma 7 asyst. Fakt, ilość asyst jest imponująca, nawet lekko zawyżona, ale to jest możliwe, więc ja pretensji nie mam.

robal15 Młody aktywista

[quote="marivsh"][quote="robal15"]Chciałem kupić Hiszpana i zamiast przyjść do najlepszej drużyny na świecie, to wybrał 2. ligę angielską. No words for this shit.[/quote]
Może Cię nie lubi? :P Kiedyś chciałem zakontraktować do LFC Rooneya, ale wolał 10x mniejszy kontrakt zaoferowany z... Boltonu :D[/quote]
Ma mnie w ulubionych :)
Jak się robi długie podchody pod zawodnika, to zawsze gra dodaje Cię do ulubionych.

Wiesz, ja tak miałem z Hondą. Chciałem mu zaoferować kontrakt, ale żądał 100k. Na szczęście udało mi ją lekko zbić do 70k, ale i tak nie wybrał moje oferfy, bo poszedł do GALAXY i tam zarabia 10k. A w informacjach miał, że preferuję grę w Europie.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Rozkoszny Partyzant

Ta gra to jest kurwa jakieś nieporozumienie po tym nowym patchu, nieważne ile bym napierdalał na ta bramkę to zawsze debil kopnie w kosmos albo prosto w bramkarza. Nawet jak strzele gola i prowadzę grę to już się nie napalam na zwycięstwo bo tak czy siak strzelą mi przy jakiejś randomowej akcji >.<. Powoli tracę cierpliwość do tej gry, w 2 sezonie 9 miejsce i całkiem fajna gra, w kolejnym super wzmocnienia i szczytem marzeń jest nie przegrać. Lecę dalej z serią 10 meczy bez zwycięstwa, pewnie przede mną kolejne remisy :)

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
09.03.2016 14:56    #4344     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Gospodarz będzie wybierany w głosowaniu, więc jeśli wcześniej zbierze się koalicję, to można całkowicie pozbyć się Mahdiego z konkursu. Ryzykowne dla wydawców. Zauważyłem też, że nie będzie można ustawiać stałych fragmentów gry, co jest sporym ograniczeniem. Ale pewnie wkrótce usuną mi konto po raz trzeci, więc nie zdążę tego napisać :)[/quote]

Aj tam. To tylko świadczy, że nie ma potrzeby wchodzenia na tamtą stronę xD Wszystko się rozgrywa tutaj xD

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.03.2016 14:18    #4345     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Gospodarz będzie wybierany w głosowaniu, więc jeśli wcześniej zbierze się koalicję, to można całkowicie pozbyć się Mahdiego z konkursu. Ryzykowne dla wydawców. Zauważyłem też, że nie będzie można ustawiać stałych fragmentów gry, co jest sporym ograniczeniem. Ale pewnie wkrótce usuną mi konto po raz trzeci, więc nie zdążę tego napisać :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rafee Młody aktywista

aktualne, ja zacząlem grać w 3. lidze tajskiej na dodatku od FMscout, Aktualnie już jestem w drugiej
hardkorem wydaje się również wietnam (jest w tej paczce), czy jakaś Afryka poza krajami północy, Nigerią, DR Konga i RPA. Kiedyś grałem w Angoli i wygrałem Interclube LM, wiec może taki kierunek?
Inna opcja to Wenezuela i Boliwia, zdecydowanie dwa najsłabsze kraje w Am. Południowej jeżeli chodzi o piłkę klubową.
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

arvanis Partyzant

09.03.2016 13:32    #4347     Sufler - Porady do gry - [FM15] Kilka dziwnych bugów
Witam,
Gram sobie casualowo w FM15 i wylądowałem w sezonie 2022/23. Z czasem zauważyłem jednak, że gra zaczyna się "psuć". Czy ktoś ma pomysł jak zaradzić któremukolwiek z problemów?

1. Kibice w bieżącym okienku przestali reagować na transfery "z klubu" - w zakładce "zaufanie" widzę tylko reakcje na piłkarzy ściągniętych do klubu.

2. Wgrałem jakiś czas temu skórkę z "natychmiastowym wynikiem", żeby nie bawić się w rozgrywanie spotkań o pietruszkę i nie tracić czasu. Ostatnio jednak z rozwijanego menu, w którym mogłem wybrać założenia na ten mecz zniknęły wszystkie opcje i zostało tylko "bez instrukcji".

3. U niektórych zawodników nie jestem w stanie podejrzeć ich analizy meczowej - albo brakuje danego spotkania w rozwijanym menu (choć zagrali w nim pełne 90 minut), albo zwyczajnie nie ładuje się moduł z aspektami gry, które miały zostać poddane analizie.

O samej rozgrywce:
- Gra jest oryginalna, spatchowana do najnowszej wersji,
- Wgrałem do niej kilka dodatkowych lig, głównie polskich
- Wgrałem do niej sporo plików graficznych: herbów, koszulek i skinów dla facegena
- Korzystam z FMRTE do modyfikowania kolorów strojów, żeby dopasowywać je do stworzonych modeli koszulek, a także zdarzyło mi się kilka razy "wyleczyć" absurdalne kontuzje.

Gutii Partyzant

Jakoś teraz postanawiam o tym napisać. Zakwalifikowałem się Lechem do fazy grupowej LM, wcześniej wygrywając w barażach ze Steaua Bukareszt. W grupie musiałem zmierzyć się z Juventusem (zeszłoroczny finalista), Sevilla (zwycięzca LE) oraz Lyonem. Po wygranym dwumeczu ze Steaua, okrzyknięto mnie "pogromcą gigantów", co by nie było, podobało mi się to określenie i faktycznie pasowało to do Lecha, ale nie w tym PROBLEM.(?) Po zakwalifkowaniu się do grupy nikt nie był "w szoku", że Polska drużyna znowu gra w LM. Zarząd nawet się nie ucieszył, tylko kibice świętowali na ulicy. :D Przed pierwszym meczem z Sevilla wszyscy (media, kibice i zarząd) mieli nastawienie, że wygram z Sevilla "Wszyscy wiedzą, że spodziewa się Pan zwycięstwa"... że co proszę? Nikt nie wspomniał w wywiadze, że przyszło mi grać z finalistą, ba, zwycięzcą LE, a mnie stawiają w roli faworyta, dlaczego? Rozumiem, wyeliminowanie Steauy to już sukces, no ale faworytem w wyjściu z grupy nie byłem. Poza tym moja grupa była najmocniejsza, no może jeszcze jedna miała podobny poziom. Ostatecznie przyszło mi się cieszyć z 3. miejsca, co jest dla mnie i tak dużym sukcesem. Tak dla ciekawskich. 2x wygrana z Sevilla, 1x porażka i 1x remis z Juve i 1x porażka i 1x remis z Lyonem, bilans bramek 1.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
08.03.2016 23:36    #4349     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Makaronczterojajeczny"]
Kanapki kanapkami, gra mnie tez nie interesuje, ale mogę mieć dobry bimber.[/quote]

Takie konkrety lubie

Makaronczterojaj... Partyzant

08.03.2016 21:42    #4350     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="robal15"][quote="romantico"]Ja już kminię jak zorganizować finał. Miejsce mam, łączę mam, kanapki na dwa dni żona przygotuje, pozostaje tylko kwestia kompów - sam sie zastanawiam jak to mahdi rozegra.[/quote]
Każdy weźmie swojego lapka.[/quote]

Kanapki kanapkami, gra mnie tez nie interesuje, ale mogę mieć dobry bimber.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution