Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

gucioprawda Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2016 13:32    #4321     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ja w innej sprawie, ale dotyczącej jak najbardziej sceny. Przekażcie proszę prywatnymi kanałami użytkownikowi bartekr, żeby odczytał donos.
Gracias!

deco87 Partyzant

Właśnie przez to, ze jesteśmy związani z FMem zależy nam na w miarę normalną rozgrywkę. Wszystkich błędów się nie wypleni, jesteśmy tego świadomi. Ale problemy uprzykrzające spokojne granie są irytujące.

Biedak Partyzant

Ile można krytykować!? Jak wam się nie podoba to nikt nie każe wam kupowac ani grać ... Macie Fife, PES itp. Trzeba się cieszyć, że mamy tak wspaniałą grę dzięki której każdy z nas może się stać chociaż na chwilę menedżerem a nie jak jakiś frustrat żalić się, że to tylko animacje itd. W FM mamy niograniczoną liczbę możliwości i scenariuszy do rozegrania i żeby rozegrać chociaż małą część nie starczy nam na to czasu ;(

Makaronczterojaj... Partyzant

bo ta gra to tylko animacje. Nie ma żadnych taktyk, żadnych treningów. Jest tylko szybkość i ta determinuje animacje i wynik gracza. właśnie wygrałem mecz z Bułgarią ustawiając bramkarza na napadzie, napastnika na bramce i w ogóle pomieszałem Włochów jak mi się podobało. Bramkarz wali dwie bramki, napastnik broni jak w transie. Grają lepiej niż w ustawieniu nazwijmy je prawidłowym. Bramkarz na pozycji napastnika kończy z notą 8,6 a napastnik na bramce 6.9.Jest to nota wyższa niż prawidłowego bramkarza w przegranym meczu 1:0 w finale ME

karma85 Partyzant

Jakoś polubiłem opisywać to co się dzieje w tej grze xd jako że przewijanie gry z racji przerwy posezonowej mi się znudziło postanowiłem wybrać się na finał Ligi Mistrzów gdzie zmierzyły się Manchester United oraz Real Madryt. Mając nadzieję na świetne widowisko niech moim komentarzem będzie to, że miałem wrażenie jakby grała Wda Świecie oraz Pelikan Łowicz nie obrażając oczywiście naszych polskich zespołów ;)
Gra polegała głównie na tym, że oba zespoły podawały do przeciwnika i tak sobie przejmowali co chwilę piłkę w środku pola po tych nieudanych zagraniach. Składnych akcji nie widziałem. Niezwykłym było zobaczyć jak tacy zawodnicy jak Ronaldo czy Benzema strzelają na aut... tak nieźle to brzmi i może zdałoby egzamin gdyby bramki były ustawione po bokach boiska ;) myślę, że to powinien być kolejny patent Twórców Managera. 100 % sytuacji było tyle co goli, czyli 2. Z czego pierwszy gol padł po rzucie karnym podyktowanym za fal na Depayu a dopuścił się go Varane, a rzut karny na bramkę zamienił Bernardo Silva. Drugi gol padł po wrzutce Januzaja na głowę Lukaku. Bramkarze musieli zacząć bronić dopiero od 80 minuty bo wtedy to cudownie zawodnicy zaczęli strzelać celnie na bramkę sprawiając im kłopoty. Poza 6 żółtymi kartkami sędzia także nic w tym meczu nie pokazał. A to zagadka jeszcze taka mała: zawodnikiem meczu został Modric nie wiedzieć czemu... a Varane który był winnym karnego skończył mecz z notą 7.6.
Gdyby tak wyglądały finały tych rozgrywek myślę, że połowa stadionu po powrocie do domu by się powiesiła :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
13.03.2016 22:12    #4326     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="pulkownik_jakuszyn"][quote="Pucek"]Musimy za to stawać w obronie każdego niesłusznie atakowanego. To nasze zadanie.[/quote]
W pełni zgadzam się z tym zdaniem. Romantico wystąpił ze słusznymi uwagami, dotyczącymi ulepszenia formuły tego, w czym ma zamiar wystartować. Jest to usprawiedliwione i uzasadnione działanie. Założenie mu kagańca, to ewidentne ograniczenie swobody wypowiedzi w słusznej sprawie. W związku z powyższym brońmy Romantico i wspierajmy PZPR - Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico![/quote]
Absurdalność tej sytuacji mnie przerasta.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

pulkownik_jakusz... Partyzant

13.03.2016 22:07    #4327     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Musimy za to stawać w obronie każdego niesłusznie atakowanego. To nasze zadanie.[/quote]
W pełni zgadzam się z tym zdaniem. Romantico wystąpił ze słusznymi uwagami, dotyczącymi ulepszenia formuły tego, w czym ma zamiar wystartować. Jest to usprawiedliwione i uzasadnione działanie. Założenie mu kagańca, to ewidentne ograniczenie swobody wypowiedzi w słusznej sprawie. W związku z powyższym brońmy Romantico i wspierajmy PZPR - Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico!

Makaronczterojaj... Partyzant

słusznie, durnota tej gry jest powalająca.Właśnie przegrałem z Holandią 8:2

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
13.03.2016 21:20    #4329     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Sytuacja na portalu Mój Football Manager jest oczywiście nie do przyjęcia, nie dlatego że romantico dostał bana, ale za to że tamtejsza śmietanka towarzyska na czele z Tesserem uaktywniającym się wyłącznie, gdy trzeba kogoś zaatakować zupełnie nie patrzy na swoje wpisy krytycznie. Dostrzegając wady wyłącznie u innych dyskutujących wprowadzają się w błędne koło antagonizacji, z którego nie wyjdą. Każdy kto pisze nawet jedno zdanie w obronie zbanowanych na 300 wpisów merytorycznych jest natychmiast atakowany i kategoryzowany przez użytkowników podejrzanych o bycie multikontami i czasami rejestrujących się wyłącznie w celu stanowienia punktu odporu dla obleganej twierdzy MFM. W związku z tym zawsze pojawią się konta potwierdzające jedną rację i drugą. Problem polega na tym, że strona konfliktu pisząca na portalu cmrev.com jest znana ze swojej działalności, gdzieś tam się przewijali, zaś po drugiej stronie barykady zjawiają się ludzie, o których przez 6 lat czynnej służby na scenie nie słyszałem (vide: Diakon89 mający zdjęcie z jakiejś greckiej strony, niby zdjęcie kolegi). Takich kont będzie się pojawiać więcej w razie potrzeby, podczas gdy personel "brygady FM Rev" będzie dziesiątkowany przez arbitralne bany i cenzurę komentarza. Tej wojenki się nie wygra, bo prędzej czy później nawet najbardziej uważny komentujący zamieści jeden wpis przekraczający normy przyjęte przez administratorów i będzie przegrany.

Warto negocjować z Piotrem Sebastianem i Kassim, przez ich autorytet wywierać wpływ na szefa RM Teamu i wydawców portalu. Oni patrząc ponad podziałami dostrzegają słuszność w modyfikacjach regulaminu Rozgrywki Mistrzów, turnieju który na FM Revolution nadal miałby miejsce (piszę to z pełnym przekonaniem) gdyby nie Mój Football Manager. Mój, nie nasz, podkreślam celowo. Więc może jednak warto zająć się naszym Football Managerem, który powinien nas łączyć, a nie dzielić. To już niemal rok odkąd to wszystko się zaczęło i o ile przez jakiś czas było fajnie i dzięki tym emocjonującym przeszedłem przez kolejny rok na studiach jak przez burzę, teraz naprawdę sensu w tym nie widzę. Chciałbym tylko żeby przestano nazywać użytkowników portalu FM Revolution 'brygadą z rev', sugerowano 'oszołomstwo' i wsadzano nas wszystkich do jednego worka.

Pozdro 600 przyjaciele, odpalam CM4.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Cass_90 Partyzant

13.03.2016 20:38    #4330     Sufler - Problemy techniczne - Błąd 41 FM 2015
Witajcie,

mam oryginalnego FM 2015 zakupionego jakieś 2 tyg w empiku (wydanie pudełkowe). Po zainstalowaniu gry i zabawie przez jakieś 4 dni "coś" się stało z grą, po uruchomieniu w procesach wyświetla mi się jako program ale gra się sama nie włącza. Wyskakuje tylko komunikat z steam, że coś tam się ściąga ale przy 1% wyskakuje, że pojawił się błąd 41. Niestety mimo, że przewertowałem internet w poszukiwaniu rozwiązania to nic nie pomaga. Dodam, że system był reinstalowany tydzień wcześniej, więc żadne badziewie itp. nie miało prawa istnieć na dysku. Wypróbowałem następujące sposoby:

- odinstalowanie FM2015 i antywirusa i ponowne zainstalowanie gry (gdzieś znalazłem informację, że Avira może sprawiać problemy).
- usunięcie pliku ClientRegistry.blob oraz następnie sprawdzenie spójność plików gry.

w wątku: http://www.cmrev(...)927.html kolega surimilion podawał informację, że wyczyścił rejestr ale nie podał czego rejestr, być może to by pomogło. Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.