Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Taslop Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2016 14:26    #4311     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
W końcu Piotr Sebastian poszedł po rozum do głowy, lepiej późno niż wcale. Gratuluję mądrej decyzji.

Teraz mam nadzieję, że w końcu się dogadacie przy współpracy największych stron i zrobicie fajne rzeczy wspólnie dla naszej Sceny.

Tom88 Partyzant

Jest jakiś plik co aktualizuje bazę do FM15 żeby była taka sama jak w FM16? Chodzi mi o to żeby umiejętności i potencjał oraz składy były identyczne jak w nowym FM16. Wolę już wrócić to piętnastki niż grać w niego

Donci Partyzant

No nic po 2 tygodniach gry wracam do FM 12 :) po 3 latach nie grania :)

Makaronczterojaj... Partyzant

nie ma żadnego silnika, są tylko animacje. Czy się gra krótkimi, czy długimi podaniami ,środkiem czy skrzydłami każdy mecz w całości wygląda tak samo i jest to bezładna nudna kopanina. zresztą w roku 2024 gra odmówiła współpracy i ma permanentnego crasha. Co ciekawe gdy ją wyłączyłem po 8:2 z Holandią to nie miała. Wpadłem wtedy na pomysł z zamianami pozycji, no i gra zwariowała

Donci Partyzant

Boże jaki ten silnik gry jest tragiczny, ogladanie tych meczów jest strasznie męczące , gra polega na tym żeby wejsc z pilką do bramki , czy te patałachy co tą gre robili tego nie widza :O

ag-25 Partyzant

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego gra nie wychwytuje zmian ustawień taktycznych w trakcie meczu? w analizie po meczu zawsze mam podane, że używałem taktyki wyjściowej przez cały mecz WTF?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
FM 15 jest super wersją - pada więcej goli niż na początku w 16'tce, ale też bez przesady. Dobrze się gra, bo tutaj to tylko skrzydła się liczą, reszta do śmieci.

robal15 Młody aktywista

Po tym patchu, kurwa, nie da się grać... każdy pierwszy strzał to gol. Powrócił syndrom z fma '15.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

pulkownik_jakusz... Partyzant

14.03.2016 16:28    #4319     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Wyrażając pełne wsparcie dla Romantico oraz jego działań związanych z chęcią udziału w RM, PZPR (tj. Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico) poniżej publikuje hymn wsparcia dla ww. wirtualnego managera. Wszystko na melodię Lady Pank - Zostawcie Titanica:

"Oda do bana (Wspierajmy Romantico)"

Ja wierzę, że on gra tam wciąż
Żyje menadżera życiem
No i wygra lig ze sto
I wierzę w jego podbojów świat
A taktyka, która grała
Do tej chwili gra

Super napastnik
Kończy serię swą
Wnet się wyjebał
Trafił kulą w płot

Nieprawda, że nie ma tam go
On gra, tylko wolniej
Tak jak wolno schodzi ban
I nieprawda, że nie znajdziecie go
Tyle taktyk przetestował
Tyle rozegrał już dni

Młody menadżer
Dziś rozpoczął grę
Bal już się zaczął
Wszyscy grają - więc...
Nie przerywajcie tego!

Wspierajmy Romantico!
Nie zostawiajmy go!
On dobrą ma taktykę
On bana złapał już!

Piękna Nikita pisze bloga i...
Młody romantyk, pisze koment, won za drzwi
Pozwólcie mu grać!

Wspierajmy Romantico!
Nie zostawiajmy go!
On dobrą ma taktykę
Oni banują wciąż!

Bany bezkarne lśnią!
Nieosiągalne lśnią!
Nieosiągalny oraz bezkarny ban!

Wspierajmy Romantico!
Nie zostawiajmy go!
On dobrą ma taktykę
Oni banują wciąż! / x2

Nieosiągalny ban

Wspierajmy Romantico! / x4

link do wersji oryginalnej: https://www.youtu(...)qHOsEIBo
link do wersji karaoke (można pośpiewać przy wódce. Brudas kiedy flaszkę pijemy?): https://www.youtu(...)Zj9PBBPY

deco87 Partyzant

U mnie jest podobnie ( gram Śląskiem). Ten błąd pojawia się u mnie podczas zmian. Ale szybko się naprawia, kiedy zmienisz zawodnika. Podobnie ma się z tabelą, gdzie znikają mi drużyny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.