Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
17.03.2016 13:18    #4301     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Yrkomm16"]Dawajcie meczyk redakcja CFM vs Rev w CS: Go XDD[/quote]

Nie chcesz tego. Nie chcesz xD

Kto gra w cs?

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
17.03.2016 10:33    #4302     Sufler - Edytor - budżet płac FM 15
Ma :)Wymienię Tobie parę kwestii, które mają bezpośredni/pośredni wpływ na budżet płacowy
Na czystym patchu 15.3:
- 7 pożyczek na prawie 8,25 mln £ przy wartości klubu oscylującej w granicach 2,9 mln £ (główny powód niskich płac dla nowych zawodników
- stadion ma bazowo tylko 3500 pojemności, a o ile moja skromna wiedza pozwala powinien mieć w okolicy 30000 (proszę mnie poprawić jeśli się mylę)
- zakładając, że moja wiedza jest trafna to klub ma bardzo niską frekwencję (maksymalna 9000/30000 to 30% pojemności stadionu, istna tragedia)
- koszty takiego stadionu są zatem zdecydowanie za wysokie, gdyż nie jest on wykorzystywany na miarę jego możliwości
- zakładając, że się jednak mylę to 3500 pojemności nie pozwoli Tobie tak naprawdę nic zbudować bez sensownego stadionu
- 3500 pojemności przy maksymalnej frekwencji 9000 - tracisz spore zyski z biletów/karnetów/pamiątek
- przychody z biletów/karnetów są na średnim poziomie w lidze
- kontrakty zawodników należą do jednych z najwyższych w lidze ale to nie idzie w parze z ich poziomem
- wszelkie umowy sponsorskie zależne od poziomu reputacji klubu
- poziom zamożności kibica jest stosunkowo niski co odbija się na dodatkowych dochodach z pamiątek chociażby
- kadra szkoleniowa nie prezentuje adekwatnego poziomu do swoich zarobków

Oto kilka rzeczy, które wpadły mi w oko Uśmiech Część z nich można delikatnie podnieść i powinna być odczuwalna różnica. Największym problemem jest gigantyczne zadłużenie, które to prawdopodobnie w największym stopniu uniemożliwia Tobie poważniejsze ruchy transferowe.

gucioprawda Młody aktywista

16.03.2016 23:28    #4303     Sufler - Edytor - budżet płac FM 15
A Górnik nie ma ograniczeń z powodu problemów finansowych?

marian_696 Partyzant

Grałem Ajaksem i łatwo się nimi gra :D

Khamill Partyzant

Potrzebuję jakiegoś średniaka z najlepszych lig europejskich. Stabilne finanse i dobre obiekty.
PS. Grał ktoś Ajaxem? Bardzo łatwo się nimi gra?

IamTheSwarn Partyzant

16.03.2016 18:10    #4306     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Piotr Sebastian"][quote="Lucas."]Gdzie można zobaczyć wypowiedź Piotra?[/quote]
Za namową kilku znajomych chciałem się wypowiedzieć w tym wątku, bo podobno wyciera się tutaj moim imieniem co trzeci pisuar, ale po zapoznaniu się (przyznaję, że pobieżnym) z zawartością, ze smutkiem stwierdzam, że nie bardzo mam się do czego odnieść.
Odniosę się więc do tego, czego tutaj nie znalazłem (paradoks?).
1. Owszem, do współpracy CFM i MFM w ramach RM2 nie dojdzie, bowiem nie udało nam się porozumieć w dwóch kwestiach, które uważam za zasadnicze.
2. Nie, nie będzie to przedmiotem żadnych publikacji na naszej stronie, bo na centrumfm.org (wolno linkować?) zajmujemy się Football Managerem, a nie MoimFootballManagerem.
3. Nie, nie spodziewam się, żeby w najbliższym czasie zablokowano moje konto na MFM, bo jakkolwiek regulamin tej strony znam pobieżnie, to wypowiadam się rzadko i w sposób, który pozwala mi zachować wolność w większości znanych mi systemów prawnych.
4. Owszem, po wielu rozmowach z Mahdim jestem nadal zdrów i cały, a moja składnia oraz słownik nie doznały uszczerbku.

A teraz Panowie wybaczą. Udaję się w drogę po rozum, a to pewnie blisko nie jest.
Pozdrawiam.[/quote]

Jakiś przerywnik od poetyki w świetle językoznastwa ( polecam serdecznie - Kira)

Czy wyciera cokolwiek? Hmm nigdy nie da się zadowolić 100% społeczeństwa, po prostu parę osób, uważało to za niestosowne, że tak ikona polskiej sceny, współpracuje z osobą, która chce to scene zniszczyć, która łamie prawo do swobodnej wypowiedzi, a swoim moderatorom nakazuje klikanie mocnych. - Tak mi się zdaje. Mam nadzieje, że po urodzinach coś ruszy, jakiś turniej np. Rozgrywka Normalności czy coś. Czy gramy dla dobrej zabawy a nie dla funtów.

1. Żegnamy RM2 ;< Trochę to przykre, ale niektóre osoby robiły wszystko by to zniszczyć
2. Ale chyba nikt nie oczekiwał po Tobie, jakichś komunikatów, wielkich manifestów. Raczej tak jak napisał Brudas. Sam wasz rozpad jest tak wymowny, że nie potrzeba komentarza. Skoro Tobie nie udało się dojść do porozumienia z Mahdim, to nikomu się nie uda.
3. Cóż, spójrz na posty Romantico. Regulamin nie ma znaczenia na tej stronie, liczą się sympatie/antypatie oraz stosunek do wydawcy.
4. Całe szczęscie.

Powodzenia w Twojej drodze, wszkaże sola ratio perfecta beatum facit.

PavS Partyzant

16.03.2016 16:36    #4307     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Gdyby nie to, że odejście Piotra w tym momencie to byłaby żenada jakiej świat nie widział, to Mahdi dawno olałby rozmowy n/t regulaminu, a tak pewnie jeszcze będzie coś próbował ciągnąć.

Piotr chciał ograniczenia roli "fikcyjnego organizatora" (dobrze wiemy, że Mahdi płaci, a zona jest po to, aby nie wyglądało głupio, że startuje w finale swojego turnieju), na co się nie godzi wydawca. Z reszta wcześniej tę samą kwestię poruszył Romantico za co wyrwał rykoszetem bana. Prawda jest taka, że po to powołali Chrisulę (który jest bardziej figurantem i jeszcze mniejszy z niego pożytek niż z ich zabawnego redaktora naczelnego, ale jest to jest), aby był strażnikiem przestrzegania regulaminu, a tu nie z tego ni z oewgo żona Mahdiego dostaje prawo do banowania nie mając nawet wglądu do sejwów, zabawna sprawa.

Tak czy siak pozostaje tylko wcinać popcorn o obserwować dalszy rozwój wypadków.

romantico Partyzant

16.03.2016 15:00    #4308     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Moim skromnym zdaniem jest szansa by dwa serwisy poprowadziły swoją Rozgrywkę z finałem online. System punktacji za zgodą Piotra można by wykorzystać, regulamin w sposób przejrzysty zrobić, jakieś nagody skombinować - nawet wpisowe zrobić.
Połączenie pisania blogów z finałem online to mogłoby się udać.

Nie mam nic przeciwko "poprowadź revolucję" ale gra realnym zespołem to co innego niż klub Kejwola :-)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
16.03.2016 14:52    #4309     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Taslop"]W końcu Piotr Sebastian poszedł po rozum do głowy, lepiej późno niż wcale. Gratuluję mądrej decyzji.

Teraz mam nadzieję, że w końcu się dogadacie przy współpracy największych stron i zrobicie fajne rzeczy wspólnie dla naszej Sceny.[/quote]
Wrócę do rozmów z Piotrem, gdy tylko opadnie urodzinowy kurz :)
twitter.com/Ceyvol

romantico Partyzant

16.03.2016 14:38    #4310     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Z tego co wiem Piotr nanosił poprawki do regulaminu, a wnętrze regulaminu stworzył mahdi.
Nim będziemy snuć teorie spiskowe trzeba poczekać na oficjala, chociąz się spodziewam lakonicznego komunikatu takie jak w przypadku Kiry lub Brazzo.

Ja jestem tylko ciekaw czy w regulaminie będzie pełny (sprawdzalny) adres organizatora, bo się okaże, że konkurencja strony wygra lub zajmie czołowe miejsce w RM a kasy nie zobaczy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution