[quote="Pucek"]I co, Łukaszku? Miałeś być mesjaszem, a jesteś nikim. Śmiałeś się w rozmowie ze mną, że wypaczysz mój pomysł na współpracę na polskiej scenie ściągając wszystkich, czyli Piotra i Kassiego do siebie, a teraz to wszyscy śmieją się z Ciebie. Wszystko czego się tykasz zamienia się w farsę. Chciałeś być legendarnym wieszczem na CM Rev, bo przecież żądałeś tej rangi? A jesteś wrogiem ludu. Chciałeś prowadzić Rozgrywkę Mistrzów na FM Rev? Prowadzisz ją na stronce o designie z początku rozwijającego się internetu. Chciałeś być mistrzem Polski? Zostałeś ograny przez killer taktykę w Wielkiej Brytanii na towarzyskim turnieju. Miał być etos i wartości, a jest ban i atmosfera wrogości. Generalnie to pogrzeb, bo ostatecznie żegnamy Cię z grona ludzi, z którymi się rozmawia. No to tyle. Będzie fajniej.[/quote]
Wnioskuje, by olać Łukasza Czyżyckiego i jego osobe ( mi niech tylko wypłaci funty), niech robią tam co chcą, ten turniej już upadł, tylko kasa trzyma tam ludzi. Niech już to forum nigdy nie będzie spaczone jego mierną osobą. Tak Łukaszku wiem, że to czytasz, zgodnie ze swoimi zasadami, nie będziesz mógl mnie zbanować z RM, bo jeszcze nie przystąpiłem do edycji, a jak przystąpie, to prawo nie działa wstecz, chociaż z Twoją pseudo-moralnością, kto Ciebie tam wie, buziaczki ;* . Szkoda strzępić ryja na człowieka, który nie jest wart jakiejkolwiek uwagi, zakończmy jego temat raz na zawsze, jakby go nigdy nie było. Co wy na to?
Najnowsze posty