Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2016 12:58    #4221     Sufler - Problemy techniczne - dwa problemy fm16
[quote="ave_juve"]Witam,
od kilku dni mam dwa problemy z fm16
1: po włączeniu gry mam tylko czarny ekran (nic się nie dzieje), po wyjściu dwukrotny (za pierwszym razem dalej jest czarny ekran) do menadżera zadań gra jednak uruchamia po chwili się prawidłowo...nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje
2: sortowanie zawodników: po wybraniu widoku składu zawodnicy są posortowani w dziwni sposób, gdy kliknę aby ustawieni byli np. wg pozycji wszystko jest ok ale jeżeli wejdę w inne okno a po chwili wrócę do składu znowu mam pomieszanych zawodników i tak za każdym razem:/

Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać...dodam że odinstalowywałem już zarówno samą grę jak i steama
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam

Po instalacji gry sprzwdziłeś spójność plików? Korzystasz z domyślnej skórki czy z pobranej? Czy steam uruchamiasz jako admin? Przeinstalowałeś/ zaktualizowałeś pliki do karty graficznej?
Bartek[/quote]

ave_juve Partyzant

24.03.2016 12:23    #4222     Sufler - Problemy techniczne - dwa problemy fm16
Witam,
od kilku dni mam dwa problemy z fm16
1: po włączeniu gry mam tylko czarny ekran (nic się nie dzieje), po wyjściu dwukrotny (za pierwszym razem dalej jest czarny ekran) do menadżera zadań gra jednak uruchamia po chwili się prawidłowo...nie mam pojecia dlaczego tak się dzieje
2: sortowanie zawodników: po wybraniu widoku składu zawodnicy są posortowani w dziwni sposób, gdy kliknę aby ustawieni byli np. wg pozycji wszystko jest ok ale jeżeli wejdę w inne okno a po chwili wrócę do składu znowu mam pomieszanych zawodników i tak za każdym razem:/

Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać...dodam że odinstalowywałem już zarówno samą grę jak i steama
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Bartek

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="bartekr"][quote="kondi192"][quote="bartekr"]Herby dobrej jakości dla województwa Zachodniopomorskiego można znaleźć tutaj: http://ligow(...)/5liga/0 (tak na przyszłość) ;)[/quote]

To jeszcze podrzuć mi numery ID dla okręgówek z tego regionu i będzie spoko hehe :) Dzięki za linka[/quote]

Uprzedzając pytania, tak jestem leniwy. :D

https://gyazo(...)8aee13a3
https://gyazo(...)f008257a[/quote]

Grupa Koszalin:
http://www.cmrev(...)rd_.html

Grupa Szczecin:
http://www.cmrev(...)rd_.html

mourinho77 Partyzant

Witam

Gra jest spoko, poprostu nie umiecie grac taka jest prawda i tylko narzekacie. Po stworzeniu odpowiedniej taktyki o to moje wyniki ( gram Watford ) :

1 sezon: 2 miejsce w lidze ze stratą 2 punktów do pierwszego miejsca,budowa bazy treningowej i plany budowy nowego stadionu,jeden transfer Zivkovic z partizanu,Lucas Moura w zimowym okienku.
2 sezon chyba najlepszy: 3 miejsce w lidze ,wygrana Capital on cup,WYGRANA LIGI MISTRZÓW z Realem Madryt w finale,realizacja budowy stadionu,baza treningowa itp.

Mój skład : Rulli,Cathcart,Hoban,Gaya,Nyom,Mccarthy,Behrami,Mario Suarez,Depay,Zivkovic,Deenay(zajebisty kapitan gra w repr.Angli)
Rezerwy słabe wiekszosci starego skladu.

Jak ktoś chce moja taktyke lub jakies porady co do gry zapraszam na priv albo piszcze w temacie :)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="swider-oks"]Student pare herbow jest za duzej wielkosci sks szczytno, blekitni pasym, cresovia, fala warpuny ,lyna sepopol, hetman bialystok, husar nurzec, krypnianka krypno, bocian bocki, ciechanowiec, supraslanka suprasl, bks jagiellonia, pogranicze kuznica, skra wizna, moze ktos to poprawic prosba taka[/quote]

W ciągu kilku dni będą gotowe paczki w takim samym stylu jak poprzednie :)

swider-oks Partyzant

Student pare herbow jest za duzej wielkosci sks szczytno, blekitni pasym, cresovia, fala warpuny ,lyna sepopol, hetman bialystok, husar nurzec, krypnianka krypno, bocian bocki, ciechanowiec, supraslanka suprasl, bks jagiellonia, pogranicze kuznica, skra wizna, moze ktos to poprawic prosba taka

Aldenbauer Partyzant

Hej, uwielbiam grać klubami z niskich lig. Teraz odpaliłem nową karierę na updacie z V ligami polskimi i właśnie tu się rodzi problem: nie wiem czym zacząć. Poradźcie mi proszę jakie są najciekawsze i najbogatsze kluby w III polskiej lidze do objęcia. Chciałbym zacząć na tym poziomie rozgrywkowym. Co ma z tej ligi największy potencjał i najfajniejszy skład?

Slayer666 Partyzant

moze Ci się pomyliły łatki ? na fm-base też pod tematem o 15 był zalew hejtu po łatce 15.3.2, oni też mieli placebo ? na poprzedniej łatce grałem 3 fałszywymi 9 ,registą,wysuniętym rozgrywającym i swobodnym rozgrywającym w systemie 4-1-2-3 mam nawet sejwa z tą taktyką,która jest obecnie idealna jeśli się chce spaść z ligi,czy to nie jest dowód na zmiany w silniku meczowym ?

Slayer666 Partyzant

ależ oczywiście,że zaszły ogromne zmiany w silniku,nie mam placebo. cała moja kiler taktyka poszłą do śmietnika po aktualizacji,to raz a dwa że ogólnie model ustawienia zawodników na oprzedniej łatce przynosił same sukcesy a teraz dostaje ogromne baty bez względu na to kim gram,jest jakaś możliwość powrotu do poprzedniej łatki ?

r0berd Partyzant

Jestem nowy na forum. Witam! Mam wrażenie,że gram w inną grę niż Wy,a gram przecież na paczu 16.3.W FM-ie liczy się indywidualne podejście do zespołu.Żadna gra nie jest idealna i jeszcze długo nie będzie idealnej gry. Pozdrawiam Robert

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.