Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jakoś ciężko mi uwierzyć, ze gracze za grube dziesiątki milionów funtów w 3 sezonie grają w Watford :)

Makaronczterojaj... Partyzant

nie gram , a ostatnio grałem Newport (IoW) , ale tak po prawdzie po eksperymencie z Włochami straciłem resztki chęci do tej gry.

mourinho77 Partyzant

Makaron rozumiem twoją frustracje ,pewnie grasz Man City i po 2 miesiącach jestes w strefie spadkowej i zarząd cie zwalnia.

Brazzo, zacząlem 4 sezon własnie w 3 sezonie zdobyłem "tylko" mistrza Anglii , co do transferów pisałem że w 1 sezonie kupiłem Zivkovica i w zimowym okienku Lucasa Moure i reszta to grajki z podstawowego skladu. W 2 sezonie co wygrałem LM kupiłem Depaya (Moura poszedł do Man Utd) ,Rulli z wolnego , James Mccarthy i Ceontrao i reszta tak jak wczesniej wspomnialem to grajki ze starego skladu.

W obecnym sezonie troche zaszalałem ,dostałem wiecej kasy i renoma poszła w góre,kupiłem Martiala,Kovacica,Wilshere i 2 grajków zmienników.

Jeszcze mam Gaya i John stones doszli w 3 sezonie.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="mourinho77"]Witam
nie umiecie grac taka jest prawda i tylko narzekacie.[/quote]

Oświeć nas więc swoją mądrością. Bo dla mnie takie twierdzenie na dzień dzisiejszy świadczy o debilizmie.

witja Partyzant

Witajcie ponownie, po przeprowadzeniu ciężkich analiz etc. zdecydowałem się ograniczyć mój wybór do 4 klubów.
I tutaj pojawia się problem, nigdy absolutnie nigdy nie grałem tymi klubami w żadnej poprzedniej edycji FM a było ich sporo (od cm 03-04)
Kogo polecacie? Może graliście już którymś z klubów i było GIT?
Z góry dziękkki za pomoc.
A oto kluby (FM16 łatka 16.3 oczywiście)
Brentford, Burnley, Middlesbrough, Wolves.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="swider-oks"]oki panowie to czekam z niecierpliwoscia[/quote]

Grupa I gotowa:

http://www.cmrev(...)rd_.html

Aldenbauer Partyzant

spoko wiem :) używam określenia "bogaty" w bardzo przejaskrawionym kontekście poziomu rozgrywkowego, o którym rozprawiamy. Gram w serie od pierwszych CMów, mam wszystkie wersje gry i nigdy nie prowadziłem żadnej topowej drużyny, zawsze wybierałen złomy z niziutkich lig i prowadziłem gdzie bozia dała, ale teraz chciałbym trochę zaszaleć, stąd rozglądam się za jakimś fajnym klubem III ligi polskiej XD

Aldenbauer Partyzant

dzięki; z jednej strony chciałbym klub bez historii w ekstraklasie czy I lidze, ale z drugiej odbudować dawną potęgę też super; chodzi mi o to jakie są najbogatsze kluby III ligi lub te z najciekawszym, najbardziej obiecującym składem, którymi będzie się po prostu grało najfajniej :) Skłaniam się właśnie ku Motorowi Lublin :)

Viique Młody aktywista

Kluby z bogatą historią, które aktualnie grają w III lidze:

ŁKS Łódź, Polonia Warszawa - raczej nie trzeba argumentować
Warta Poznań - 2x mistrz Polski (1921, 1947), pani prezes ;)
Szombierki Bytom - mistrz Polski 1980
Garbarnia Kraków - mistrz Polski 1931
Hutnik Kraków - 3. miejsce w 1996
Stal Rzeszów - 11 sezonów w Ekstraklasie
Motor Lublin - 9 sezonów w Ekstraklasie
Bałtyk Gdynia - 7 sezonów w Ekstraklasie
Górnik Wałbrzych - 6 sezonów w Ekstraklasie
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

student137 Partyzant

Nie ma za co :P
Graj Hetmanem Bialystok, od razu masz stadion na 30k :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.