Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
proponuje samemu nalozyc sobie jakies reguły. np. grać samymi krajanami ( akurat tego nie lubie), lub kupowac pilkarzy tylko wychaczonych przez scoutów, lub bilans transferowy zawsze na plus

mourinho77 Partyzant

Gra zrobiła sie troche nudna po wygraniu w 4 sezonie drugiego mistrza Angli i 2 LM ,do kupienia każdy piłkarz w tym Neymar i inne najwiesze gwiazdy.Czas zacząc w nizszej lidze.

bartekr Młody aktywista

29.03.2016 21:06    #4183     Sufler - Dodatki do gry - Polskie Nazwiska
Mars-60 możesz powiedzieć jakich graczy, ligi obejmuje Twój dodatek? ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
29.03.2016 19:48    #4184     Football Manager - Ogólna dyskusja - Powrót do FM
FM 10, 14 i 15, ta ostatnia dopiero po wszystkich łatkach. W CM i wcześniejsze FM nie grałem, więc nie wiem.

PavS Partyzant

29.03.2016 19:20    #4185     Football Manager - Ogólna dyskusja - Powrót do FM
12, najfajniejsza wersja, która nie preferowała jednego stylu grania, jak np 16 grę skrzydłami.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="swider-oks"]

warminsko-mazurska II

34 tecza milomlyn
35 start nidzica
36 gszs rybno
37 kormoran zwierzewo
38 fortuna gaglawski
39 radomniak radomno
40 gks stawiguda
41 warmia olsztyn
42 zuraw gotkowo
43 syrena mlynary
44 czarni rudzienice
45 ewingi zalewo
46 polonia ilowo
47 grunwald gietrzwald
48 wel lidzbark warm
49 gks gietrzwald

z gory dziekuje bardzo[/quote]

http://www.cmrev(...)rd_.html

airwaves90 Partyzant

Witam

podczas meczu chyba trochę zacina mi się rozgrywka, przy skrótach sytuacji jest ok i zaleznie od paska szybkosci akcja toczy się wolniej lub szybciej ale płynnie. Natomiast między skrótami czyli w momencie kiedy niby nic ciekawego się nie dzieje na boisku przewijanie jest masakryczne wolne, skacze z reguły o 15 sekund meczowych na zegarze i nawet mecz w ktorym nic sie nie dzieje i wyswietlane są moze 3-4 skróty zajmuje mi okolo 10 minut a w fm 15 zajmowaloby to maks 4 min, czasami nie da się od razu kliknac na rozne opcje typu przeprowadz zmianę itd, trzeba poczekać sekunde az sie odwiesi... pasek przewijania miedzy skrotami na maksa, klasyczne 2D na najnizszej jakosci graficznej, probowalem nawet wczytac rozgrywkę z jedną ligą z małą bazą danych ale jest to samo... komp nie jest jakis tragiczny, spokojnie powinien dac rade, jedynie zastrzezenie to ze mam windows XP nie rekomendowany dla tej gry. Czy mogą być jakies inne przyczyny tego niz system? miał ktos juz taki problem? Proszę o pomoc bo "emocje" w czasie meczu przy takim tempie to jakas makabra, odechciewa się grać.

karma85 Partyzant

Przerywając tą jakże miłą dyskusję właśnie straciłem gola w najważniejszym meczu sezonu w sposób jaki nie mieści mi się w głowie. Walka o miszcza się toczy i mój obrońca w 1 min meczu przyjmując piłkę kładzie się na murawie ( kontuzja ) i oto napastnik drużyny przeciwnej przejmuje piłkę i mając przed sobą tylko bramkarza strzela gola. Jestem ciekawy czy ktoś już tak miał ? ;)
Zaczęło mnie zastanawiać czy gra nie powinna zostać przerwana. Pewnie w normalnym meczu by tak było ale to tylko gra niestety... :D Niemniej jednak tak przedziwnie to wyglądało że aż mi się śmiać chciało w pierwszym momencie :)
Oczywiście sędzia dostał bardzo niska notę i komentarz, że zaliczył koszmarny występ. Dlatego nie wiem jak to traktować, czy jako błąd sędziego czy w managerze takie rzeczy się puszcza ;D

jarekkozlowski Partyzant

Chodzi mi o to ze : gram sezon Borussia Dortmund. Wiadomo chciałbym by moi piłkarze byli powoływani do reprezentacji Niemiec.w FM15 jest plik fake w którym jest opcja włączyć reprezentacje lun nie (1 lub 0) to samo tyczy się ligi japońskiej jak i w FM16 twarzy piłkarzy w reprezentacji Holandii. Chce po prostu mieć realistyczna reprezentacje Niemiec . Co mam zrobić by ja mieć wiecie coś?
pliki te sa w :Program Files (x86)>steamapps>common>Football Manager 2016>data>db>(zależy teraz od aktualizacji u mnie jest to plik 1601>inc>all>
Wiecie o co mi chodzi? gdzieś pisali na forach ze usunąć te pliki usunąłem ale to nic nie dało.

paweldemon Partyzant

Nie wiem czy ktoś kiedyś zwrócił uwagę, ale nazywanie reprezentacji Niemiec szarymi ogórkami nie jest do końca prawdą. Otóż reprezentanci Niemiec mają zmienione tylko nazwiska i imiona, ale atrybuty pozostają niezmienione. Z łatwością można odnaleźć każdego gracza Ozil, Goetze itd.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.