Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sindarine Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2016 00:07    #4161     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry.
Witajcie.
Mam taki problem: Włączam FM 2016, pojawiają się te grafiki i potem ładuje się gra, i ładuje, i nie może się załadować (ekran "wczytywanie" w kilku językach)..
Nie grałem jakiś czas w FMa, więc może trzeba jakąś aktualizację pobrać czy coś?
Proszę o pomoc.

romantico Partyzant

04.04.2016 11:50    #4162     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
No cóż. Pooglądamy jak grają inni. Śląsk dalej trwa :-)

IamTheSwarn Partyzant

04.04.2016 01:37    #4163     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
A co kogo to obchodzi, że zbanował nas jakiś 40-letni facet? Ja się przyznam, że dostałem Bana w LOLU ;/ Ale czy was coś to obchodzi ;< Jak było powiedziane, nie ma co się przejmowac tym co tam jest. Wszyscy dobrze wiedzą, kto się tam znajduje, jaki jest poziom inteligencji, a osoby które tam wchodzą, robią to na własną odpowiedzialność. Nie ma co się żalić ;). a żeby wygrać funciki mam jeszcze ponad pół roku.

PavS Partyzant

03.04.2016 07:27    #4164     Sufler - Inne - Drugie obywatelstwo
Zależy od kraju, w niektórych wystarczy wypożyczyć zawodnika choćby na miesiąc, byle za granicę,bo istnieje zapis o "nieprzerwany przebywaniu na terenie danego kraju". Kiedyś było tak np w Polsce, ale nie wiem czy dalej jest (to info jest akurat na podstawie FM12)

mourinho77 Partyzant

[quote="elmoro"]Od 2 tygodni gram w FM16 i faktycznie widoczne są zawyżone noty bocznych obrońców kosztem innych pozycji, ale dla mnie póki co nie jest to tak drastyczne. Mam problemy ze spalonymi, strasznie ich dużo - problem powtarzalny przy różnych zespołach i taktykach, oraz słaba skuteczność. Bramki często padają po dobitkach, albo jakiś farfoclach, irytujące jest że nawet dobrzy napastnicy nie wykorzystują setek, ładują w bramkarza, nie ma strzałów po dłuższym rogu.[/quote]

A u mnie własnie mało spalonych jest tyle ile powinno być,może twoj napastnik ma ma słabe opanowanie i wykanczanie akcji,dużo zależy od kapitana w druzynie zauwazyłem że z małym przywództwem zespół gra słabo.

elmoro Partyzant

Od 2 tygodni gram w FM16 i faktycznie widoczne są zawyżone noty bocznych obrońców kosztem innych pozycji, ale dla mnie póki co nie jest to tak drastyczne. Mam problemy ze spalonymi, strasznie ich dużo - problem powtarzalny przy różnych zespołach i taktykach, oraz słaba skuteczność. Bramki często padają po dobitkach, albo jakiś farfoclach, irytujące jest że nawet dobrzy napastnicy nie wykorzystują setek, ładują w bramkarza, nie ma strzałów po dłuższym rogu.

robal15 Młody aktywista

02.04.2016 14:34    #4167     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
@Romantico, gratuluję pierwszego sezonu, z mistrzowską precyzją wykalkulowałeś go sobie. W drugim sezonie również polecam go tak zakończyć:P

I ten turniej ma wyłonić najlepszego managera w Polsce? Śmiechłem :DDDD
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

smagul Partyzant

A ja tak przy okazji zapytam graczy z doświadczeniem - czy w miarę gry świat w FM16 dostosuje się do sukcesów w klubach ze słabszych lig (np. właśnie Polskich). W FM 14 odbyłem już ze 30 sezonów Polonią Warszawa i doszedłem do wniosku, że robi się mocno bezsensownie.
Rozgrywki krajowe zdominowałem, na scenie międzynarodowej godnie Polskę reprezentuję regularnie z grupy w LM wychodząc, awans w rankingach europejskich odnieśliśmy jesteśmy w TOP5 najsilniejszych lig na świecie, a sama Polonia jest w TOP15 klubów.
No i generalnie lipa jest straszna, bo od kilku sezonów progresu nie widzę - nagrody w lidze małe (dla mnie to nie problem bo kasy mam jak lodu, ale inne kluby w lidze biedują), grajki światowej klasy przybywać do mnie nie chcą (jak sobie nie wychowam to miał nie będę) a jak już wychowałem to rzucają się jak sępy inne kluby i sprzedaję za 30 mln króla strzelców Ligi Mistrzów, który po roku jest sprzedawany dalej za 150 mln. A w tym samym czasie do klubów z Rosji/Ukrainy/Turcji czy nawet Grecji tamtejsze ekipy sprowadzają regularnie zawodników o których tylko marzyć mogę - a wszelkie rankingi wskazują na gigantyczne różnice w naszych lig i klubów na korzyść Polski oczywiście.

No i właśnie - chętnie kupił bym FM16 jeśli umożliwi mi to zrobienie z polskiej piłki markę światową.

IamTheSwarn Partyzant

Sociedad ma całkiem fajnych grajków min. Vela, Prieto, Martinez. Ja sam długo broniłem się przed zagraniem Niskimi ligami, dopiero użytkownik @Pucek mnie do tego przekonał i przyznam, że bawię się wyśmienicie. Może ten kierunek Ci się spodoba?

sebastiano399 Partyzant

[quote="mourinho77"]Z Hiszpanii polecam Eibar,mała kasa,słaby zespół,na poczatku można kupić ze 2 talenty ,grałem nimi w 2015 i bylo ciekawie.Sam planuje zacząc Lille i ich odbudować i zdetronizować PSG.[/quote]

Ktoś jeszcze ma jakieś propozycje?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.