Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.04.2016 05:53    #4151     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="robal15"]Tylko że każdy uczestnik RM gra tyle czasu jeden sezon Kappa

Tak to jest, jak każdy gra na spacji i S&L. W końcu ma się te 12 sejwów w trakcie 10h - to jest właśnie główny powód dlaczego ludzie w tym turnieju tak szybko kończą jeden sezon. [/quote]

Robal zbyt duzo powiedziane. Bierz pod uwage ze pierwsze okno transferowe jest zamkniete i ludzie graja ogorkami bez kasy a czesto na transferach najwiecej sie siedzi. Nie kazdy gra tak ze siedzi nad jednym meczem trzy godziny bo i po co gdy ma wszystko ustawione.

IamTheSwarn Partyzant

05.04.2016 23:34    #4152     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Panie Robal, wypraszam sobie, mój traf 1 dzień i 8 minut i w ogóle nie oglądałem wtedy anime ;<. W ogóle Dr. Witt, pomimo że nazwał mnie śmiesznym jest moim idolem. Polecam człowieka ;). Ja tam się ciesze, że go nie ma, łatwiej będzie mi wygrać ;)

Pikawa Artysta Rewolucji

05.04.2016 23:17    #4153     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Gra OFFLINE ma to do siebie, że ciężko zweryfikować to, czy ktoś kombinuje czy nie. Wykrycie używania opcji "Natychmiastowy wynik" jest praktycznie niemożliwe do zdemaskowania. Jedynym możliwym sposobem jest właśnie ta kontrola zmian - w poprzedniej edycji też podobna sytuacja miała miejsce. Jeszcze bym zrozumiał gdyby nocnytyper nie robił ich w meczach, w których starał się bronić wynik itp. Lecz gdy nie robi się ich w 80% swoich spotkań... to chyba nie jest to normalne? Pierwszy raz na prawdę jestem w stanie zgodzić się z decyzją Mahdiego. Po prostu trzeba uważać na to co sie robi zwlaszcza wtedy gdy gra nie oferuje nam żadnych narzędzi do doglębnej analizy takich zachowań. Nazwanie nocnegotypera oszustem to jednak spora przesada - złamał on oczywiście regulamin ale do oszusta raczej mu daleko
.

robal15 Młody aktywista

05.04.2016 23:06    #4154     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Tylko że każdy uczestnik RM gra tyle czasu jeden sezon Kappa

Tak to jest, jak każdy gra na spacji i S&L. W końcu ma się te 12 sejwów w trakcie 10h - to jest właśnie główny powód dlaczego ludzie w tym turnieju tak szybko kończą jeden sezon.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Lucas. Partyzant

05.04.2016 22:59    #4155     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
I nadal nie są to jednoznaczne dowody, które pozwalałyby na nazwanie kogoś oszustem. Jeżeli wszystko jest możliwe do wyjaśnienia, to nie można tego traktować jako dowodu, a jedynie jako poszlaki czy domysły. Jak tts0 raczył zauważyć, da się rozegrać w takim czasie tyle meczy, a co do wyników- spore zaskoczenie, ale nie jest to niemożliwe. Chciałbym również podkreślić, że nikogo nie bronię, nie twierdzę, że podejrzany jest niewinny, po prostu sądzę, że nie ma faktów, na podstawie których można by wydać jednoznaczny, sprawiedliwy wyrok.

tts0 Partyzant

05.04.2016 22:18    #4156     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Lucas."]Wykrycie opcji natychmiastowy wynik z poziomu save'a jest- według mnie- niemożliwe. Decyzja opiera się jedynie na przypuszczeniach, a nie dowodach. Jeżeli dowodem ma być brak zmian w meczach- nie jest to żaden dowód, a po prostu domysł. Każdy może mieć w zwyczaju grać cały mecz jednym składem, nie jest to oszustwo ani grzech.[/quote]

Wszystko zapewne zależy od statystyk meczowych. Jeśli przy "natychmiastowym wyniku" generują się podobne/zbliżone do tych przy normalnym rozegraniu meczu, to niestety masz rację - można jedynie strzelać i/lub oceniać "na nos", co oczywiście koło sprawnego postępowania dowodowego, a następnie sprawiedliwego wyroku nawet nie stało.

Aż z tego wszystkiego sam jestem ciekaw, jak to wygląda. Ktoś się na tym zna?;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Lucas. Partyzant

05.04.2016 22:01    #4157     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Wykrycie opcji natychmiastowy wynik z poziomu save'a jest- według mnie- niemożliwe. Decyzja opiera się jedynie na przypuszczeniach, a nie dowodach. Jeżeli dowodem ma być brak zmian w meczach- nie jest to żaden dowód, a po prostu domysł. Każdy może mieć w zwyczaju grać cały mecz jednym składem, nie jest to oszustwo ani grzech.

tomaszBVB Partyzant

05.04.2016 20:40    #4158     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram z kimś ligą polską, 2 NIEM, 2 ANG lub inną średnia w FM15

Steam: BorgesWF

GG: 44305175

Nie lubie grać mocnymi teamami i w mocnej lidze ( chyba że do niej awansuję z niższej )

PavS Partyzant

05.04.2016 20:15    #4159     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Smuteczek :) A tak chciał się przypodobać Mahdiemu, ze aż zmienił swój głos byle Kira nie wygrał, a tu taki peszek :) Tak swoją drogą, nie minęły 2 tygodnie konkursy i zaraz uczestnicy się skończą :) Procedurę odwoławczą też mają zajebista, na decyzję męża odwołanie idzie do żony. Normalnie parodia :)

IamTheSwarn Partyzant

05.04.2016 02:04    #4160     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Dziękuję za okazane wsparcie i pomoc ;) Przykro mi, że nie wygrałem, ale wróce silniejszy niż kiedykolwiek!

Nie no dobra. ale Kino No Tabi, widziałeś? Wg. mnie jest świetne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.