Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Garrincha Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.04.2016 00:06    #4081     Sufler - Dodatki do gry - Serie D
Z racji tego, ze w najnowszym patchu nie było Wolskiego czy Brelka w Wiśle postanowiłem spróbować sił w lidze zagranicznej. Mój pomysł spalił nieco na panewce albowiem w planach miałem zagrać na bazie dotyczącej 'zlotego pokolenia' obejmując w niższej lidze włoskiej zespół z San Marino. I tu mamy problem, albowiem w grze mamy tylko 3 poziomy rozgrywkowe we Włoszech a zespół z San Marino gra na poziomie czwartym. Czy istnieje jakaś szansa by zagrać tym zespołem łowiąc jednocześnie do składu perełki ze złotego pokolenia San Marino, Wysp Owczych, Malty i Andory?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="swider-oks"]siema Kondi zauwazylem blad z herbami warminsko-mazurskiej I po rozpoczeciu gry niewyswietlaja sie nazwy klubow zamiast nich sa herby tlko same lewostronne cjak to poprawic[/quote]

Pobierz paczkę jeszcze raz bo wcześniej był problem z plikami config. Wszystko naprawiłem i poprawiony link jest w downloadzie

http://www.cmrev(...)rd_.html

Brazzo Młody aktywista

[quote="rapechuck"]J[quote="Brazzo"]Nie tylko Ty jeden idziesz do dentysty-terrorysty :( [/quote]
Pani dentystka jest całkiem spoko, ale to ile mam jej zapłacić, to trochę boli. No i ta połowa twarzy bez czucia przez 4-5h...[/quote]
Czyżby rwanie zęba? Mi dzisiaj piękna dentystka powiedziała, że trzeba rwać ósemkę górną. 200-400 zł w zależności od trudności. Kopara mi opadła. Może ktoś zna jakąś papugę znającą się na wyrywaniu zębów?
Co do piwa - ja zdecydowanie preferuję Kasztelany i Ciechany. Choć tu muszę przyznać rację Puckowi - piwo wileńskie jest naprawdę świetne. Ale jeśli miałbym wybierać piwo stricte zagraniczne to prym wiodą czeskie i niemieckie browary.

Pucek Stachanowiec

21.04.2016 09:58    #4084     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Co do tego romantico, że na FM Rev mało się dzieje, to zgadzam się. Moglibyśmy więcej, ale nie udaje się przełamać pewnej inercji. Jednak jest też dużo możliwości zaangażowania społeczności w swoje pomysły - przez blogi i depesze. Jest fajny projekt dotyczący złotego pokolenia. Ponadto można robić swoje turnieje, ligi, cokolwiek, pisać publicystykę i kariery. Mamy też temat, gdzie możemy swobodnie porozmawiać o czymkolwiek i się zintegrować w pozytywnej atmosferze. Prowadzimy wiele dyskusji - nikt nikogo nie banuje z powodu odmiennego zdania. Nie zawsze wszystko musi przyjść z góry. Generalnie gwarantujemy tutaj spokój, wolność wypowiedzi, gdy nie łamie się zasad i trochę możliwości. Tutaj masz największą polską społeczność graczy, najczęściej pobierane dodatki i największą możliwość zainteresowania.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

[quote="zachi"]Kisiel kładę na wszystko, jest bardzo pożywny i idealnie współgra z kawą, najlepiej rozpuszczalną. Trzeba jedynie znać proporcje, mociumpanie.[/quote]
Mam czasem taką (niestety?/na szczęście?) skłonność do nadużywania proporcji. A tak w ogóle to Twoje odwiedziny stolicy są aktualne czy zmieniły się plany?

[quote="rapechuck"][quote="Pucek"]Ale w Śląsku chyba słabo z fundamentami, czyli $?[/quote]

W Śląsku nie tylko z $ jest słabo, a w ogóle z własnością, bo tam "właściciele" odp****alają takie szopki, że to się w pale nie mieści. Jest sobie konsorcjum jakichś z**bów genetycznych (mieniących się 'bizmesmemami';), którzy mają 51% własności i blokują wszelkie próby sprzedaży, a do tego zrywają wszelkie negocjacje z miastem. No po prostu nóż w kieszeni się otwiera.

Ale za to jest Ryota Morioka. I w sumie tyle z plusów. No i jest jeszcze król strzelców Mistrzostw Świata U-20 Węgier Bence Mervo, ale on jest tylko wypożyczony z FC Sion, więc tyle by z niego było...[/quote]
Śląsk służy właścicielom jako karta przetargowa w negocjacjach biznesowych z Wrocławiem? Myślę, że klub jest elementem jakieś samorządowej gierki politycznej. Przynajmniej tak wnioskuję z tła, o którym gdzieś tam czytałem, ale mogę się mylić.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

zachi Zgred Manifestant

Kisiel kładę na wszystko, jest bardzo pożywny i idealnie współgra z kawą, najlepiej rozpuszczalną. Trzeba jedynie znać proporcje, mociumpanie.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

rapechuck Trybun Ludowy

Śląsk znowu gra mile dla oka. W końcu trafione transfery jak i trener, który ma głowę na karku (nigdy nie przypuszczałem, że będę pisał tak o Rumaku), ale znowu będzie potrzeba czasu, żeby odbudować zaufanie kibiców (tak, Januszów, a nie "prawilnych wiernych", którzy mogą pojawić się w środowy wieczór na stadionie i wrócić do domu o 23/24) i nie grać przy pustych trybunach jak dzisiaj...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Grałem dziś w piłkę i strzeliłem 8 goli (na 10 mojej drużyny). Czuję krew.
twitter.com/Ceyvol

buczek93 Młody aktywista

20.04.2016 17:55    #4089     Sufler - Porady do gry - Nie mogę odpalić FM13
Hej. Po niewielkich perypetiach z PC udało się wszystko wrócić (w miarę) do normy - właściwie poza przeinstalowanym na nowo systemem wszystko pozostało po staremu. Z jakiegoś jednak powodu nie mogę uruchomić FM13 na Steamie. Po wstępnej konfiguracji gra wyrzuca crashdump, ale co ciekawe, wersja gry wg niej samej to... 0.0.0.0. Sterowniki do grafiki i inne pierdółki nowe (instalowane przedwczoraj, także tego), pomyślałem o bibliotekach C++ - jakieś już są, ale nie bardzo wiem, czego dalej szukać.

System x64 to też nie jest źródło - na poprzednim też wszystko było przenoszone i działało (FM zainstalowany na innej partycji, STEAM musiał mieć tylko ścieżkę i po ew. sprawdzeniu spójności działał). Nie mogę też zainstalować Framework 4.0 (system uparcie twierdzi, że takowy już jest, choć nie znaleziono wpisów w rejestrze, szukanie ręczne też nic nie daje). Analogicznie dzieje się w przypadku innych wersji (mimo, że ja sam sobie nie przypominam instalowania jakiegokolwiek frameworka). Co robić, żeby znowu móc wrócić do gry?

PavS Partyzant

20.04.2016 12:43    #4090     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Tak jak moja opinia na temat Mahdiego jest jaka jest, tak wpis Pucka swoim debilizmem pobił go 10krotnie, moje gratulacje. Chłopie zachowujesz się jak rozkapryszona primabalerina, serio dorośnij. Trzymacie takich ludzi w redakcji, a później się dziwicie, że przypadkowy czytelnik wyrabia sobie opinię n/t cmrev na ich podstawie.

Cel jest szczytny i każda wpłata jest ważna, a tu typ wyskakuje z "bojkotem" bo jest ona na stronie, na której dostał bana. Przyznajcie sami, że jest to żenujące. Z resztą pisze to ten sam człowiek, ktory zażarcie bronił Mahdiego dopóki nie dorobił się bana. Przypominasz mi Nocnegotypera, która jak chorągiewka obraca się tam skąd wieje. Wstyd dla całego portalu

Możecie dać mi bana za ten wpis, ale taka żenada w wykonaniu Pucka zasługiwała na odpowiedni komentarz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution