Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Malciek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="romantico"]Malciek. I o czym to swiadczy? Ze taka legia nie jest w stanie zbudowac zespolu na miare LM. Niestety ale bedziesz musial patrzec jak fuksem wygrywa lub dostaje baty od takiego Mechelen.[/quote]

Nie no szanujmy się. Nie było zespołu, który bez pieniędzy zbudował by kadrę, która mogłaby przez kilka lat pod rząd awansować do LM. Nie od razu Rzym zbudowano, niemniej jednak sam prestiż i reputacja rywali miałyby ogromne korzyści długofalowe dla samej Legii jak i polskiej ekstrklasy. Więc tak, jestem za 4:0 w dupe w LM, niż szczęśliwe remisy bądź wygrane w LE z KV Mechelen.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

romantico Partyzant

[quote="paweldemon"]Prawdziwy zespół to Legia zbuduje dopiero jak osiągnie awans do fazy grupowej LM. Romantico jak grasz w FMa polskim klubem to od razu kozaczysz w grupie LM po dziewiczym awansie??[/quote]

Ja w FMie nie mam problemu z awansem do LM :-)

paweldemon Partyzant

Prawdziwy zespół to Legia zbuduje dopiero jak osiągnie awans do fazy grupowej LM. Romantico jak grasz w FMa polskim klubem to od razu kozaczysz w grupie LM po dziewiczym awansie??

Z C J Partyzant

26.04.2016 02:18    #4074     Sufler - Dodatki do gry - Pytanie dot. winter update
Cześć,

Pytanie dot. FM15. Nie jest to mój pierwszy FM, gram jeszcze od czasów CMa, ale pierwszy raz bawię się w update'owanie i dodatki.

Ściągnąłem i dodałem Winter update 15. Powiedzcie mi proszę, czy w takim razie też gra nie powinna zacząć się od sezonu 15/16, zamiast 14/15? Czy to po prostu aktualny stan lig, ale gra i tak zaczyna się od '14?

I druga zagwozdka - czy winter update współgra z tym modem: http://www.cmrev(...)015.html ?

Głupie pytania, ale po prostu nie wiem ;)

pozdr.

Malciek Partyzant

[quote="romantico"]
Trochę mnie śmieszą pojawiające się już artykuły, czy Legia awansuje do LM. Z tym piachem co grają? Wolę by nie awansowali niż oglądać blamaże po 4 czy 5-0. A poza tym co potem jak awansują, znów rozsprzedają zespół po innych ligach i na nowo to samo.[/quote]

Pieprzysz jak potłuczony. Dzisiaj nie są ważne blamaże po 4, 5 do zera, ale KASA, KASA, jeszcze raz KASA. 15 baniek dla klubu za sam awans, czy tam 10, to budżet polskich klubów na 4 sezony. Plus pieniądze z praw telewizyjnych i sponsorów. Ja mógłbym oglądać Legie jak dostaje w dupe 4:0 z Lyonem np, a niżeli męczyć się Legią, która ogrywa 1:0 KV Mechelen lub inny szrot.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

romantico Partyzant

Rapechuck - gdzie polskie zespoły? Kiedy zobaczymy Legię, Lecha w ćwiartkach LE bo o LM to za zycia moich prawnuków nie usłyszymy. Możemy podniecać się Lewym, ale on gra w topowym niemieckim klubie, Glik i jego Torino = jesteśmy skazani by oglądać rodaków jak biją się za chwałę lig włoskich, niemieckich lub ukraińskich. Szkolimy i co potem - jak najszybciej sprzedajemy kupując Węgrów czy innych. Przykładem jest Lechia.
A w kwestii zagranicznych karier - ilu wróciło z podkulonym ogonem?
Trochę mnie śmieszą pojawiające się już artykuły, czy Legia awansuje do LM. Z tym piachem co grają? Wolę by nie awansowali niż oglądać blamaże po 4 czy 5-0. A poza tym co potem jak awansują, znów rozsprzedają zespół po innych ligach i na nowo to samo.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Niby gra u nas "szrot" sprowadzany z ławek lub z trybun lepszych lig, które to piłkarzyny są u nas gwiazdami, ale jeszcze całkiem niedawno o tym, żeby chciał u nas zagrać ten szrot (z Hiszpanii, Portugalii lub Francji), to można było co najwyżej tylko pomarzyć. A dodatkowo wtedy nasze gwiazdy, jeśli już wyjeżdżały za granice, to do najwyżej jakichś Trabzonsporów, zespołów 2. Bundesligi i Championship (plus Żurawski w Celtiku), żeby szybciej odpaść i wrócić z podkulonym ogonem niż, żeby wybić się do jeszcze lepszych zespołów. Co by nie mówić o naszej skopanej, to ja jednak jakiś progres widzę. Czy to w znacznej poprawie infrastruktury czy też w produktach naszych akademii piłkarskich, bo przecież tacy Lewandowski, Krychowiak, Glik czy inne Szczęsne Fabiańskie to z próżni nie wyskoczyli.
Wychodzenie z zapaści w jakiej polski futbol znalazł się w pierwszej dekadzie XXI wieku to nie jest takie hop siup :P

romantico Partyzant

Ekstraklapa - chłopaczki, którzy zarabiają zdecydowanie za dużo niż ich umiejętności. Polskie kluby przez bardzo długi czas nie będą znaczyły w europie bo Naszą piłką rządzi zaściankowe myślenie. Szkolenie leży i kwiczy, trenerzy - ten co znaczył coś w świecie to Kasperczak, a reszta szkoda gadać. Taki Smuda w II lidze niemieckiej sobie nie poradził.
Ściągamy kupę szrotu i tyle. Najgorsza pomyłką, a zarazem światełkiem w tunelu były zlikwidowane rozgrywki młodzieżowe - teraz młodzi chłopcy nie maja jak się przebić, bo w III lidze gra ściągnięty szrot.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
No cóż, rzeczywistość szybko zweryfikowała moje proroctwo. Sądziłem, że Piast będzie fizycznie wypalony do końca sezonu, a tu jednak coś grają.
twitter.com/Ceyvol

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Dla Śląska znowu grają zimowe transfery - pierwsze trafione od dawien dawna - Mervo i Morioka. Król strzelców MŚ U-20 raczej nie do wykupienia z FC Sion, a co będzie z Morioką (a zwłaszcza jak jest skonstruowany jego kontrakt) to zagadka.

Gdyby chociaż w kwestii właścicielskiej było wszystko w porządku, to z nadzieją można by było spoglądać w przyszłość wypatrując początku kolejnego sezonu, jednak najbliższe miesiące to nadal wielka niewiadoma.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution