Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kobe143 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.05.2016 11:32    #4001     Sufler - Porady do gry - Problem z kupowaniem zawodników
Witam wszystkich,

od niedawna gram w FM2016 i już na początku zabawy pojawia się istotny problem. Mianowicie nie jestem w stanie kupić żadnego gracza. Nie chodzi nawet o budżet transferowy, bo kasę na zakupy mam. Sytuacja wygląda tak - znajduję konkretnego gracza, składam za niego ofertę, zaznaczam opcję do negocjacji i odpowiedź albo Dziś albo Jutro. Klikam złóż ofertę. I później nie dzieje się nic. nie otrzymuje żadnej odpowiedzi czy oferta zaakceptowana czy odrzucona czy chcą negocjować cenę. NIC.

W zakładce transfery widzę, że oferta została złożona, mam przy nazwisku piłkarza datę do której powinienem dostać odpowiedź, ale nic kompletnie sie nie dzieje. Ktoś wie o co może chodzić?

Nie pomaga również wycofanie oferty i złożenie jej na nowo.

Dodam jeszcze, że w pierwszych dniach po objęciu klubu złożyłem pare ofert i za każdym razem miałem odpowiedź czy przyjęta czy odrzucona. W pewnym momencie jednak przestałem je otrzymywać.

Z początku myślałem, że może coś w ustawieniach gry itd, gralem do styczniowego okienka z nadzieja ze wszystko wroci do normy. Niestety nic sie nie zmieniło.

P.S. Gram Juventusem.

Z góry dzięki za pomoc Panowie:)

romantico Partyzant

11.05.2016 11:29    #4002     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
[quote="zachi"]Fani Wieśka pewno już się nie mogą doczekać 31 maja? ;)

http://www.cdact(...)smy.html[/quote]

Motywacja by przejść Wieśka jeszcze raz :-)

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
11.05.2016 11:25    #4003     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Fani Wieśka pewno już się nie mogą doczekać 31 maja? ;)

http://www.cdact(...)smy.html
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
10.05.2016 22:32    #4004     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Nie kojarzę, z dragonballówek grałem tylko w Mugeny i Legacy of Goku.
twitter.com/Ceyvol

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
10.05.2016 21:48    #4005     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Ja tam lubiłem grać w fire red :P

A tak ogółem pamięta ktoś gierkę "Dragon Ball: Legend of SSJ?" :P

romantico Partyzant

10.05.2016 21:45    #4006     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
A ja bym zagrał w odświeżone Arcanum. To była gra.

romantico Partyzant

10.05.2016 21:33    #4007     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Makaveli-SoBu"][quote="romantico"][quote="Makaveli-SoBu"]Chyba dopełnieniem Twojej niechęci wobec mojej osoby oraz ubogiego słów zasobu, skoro uważasz że cebula to obraźliwe słowo.[/quote]

Sobu, los zawsze oddaje to co dano, wiec bądź cierpliwy :-)[/quote]

Niby racja, ale zobacz - celowo utrudniają nam drogę do wygrania konkursu - to już kolejne bany czyli zabrali nam jakieś 5-6 tygodni... czyli 5-6 opisanych sezonów. No trudno, są rzeczy które wynagrodzą wszystkie złe rzeczy jakie spotykają nas z ich strony.

I kolejny raz widzimy że na tym portalu są równi i równiejsi... Ja za cebulę dostaję bana na miesiąc, Delkopciu za stwierdzenie skierowane do mnie "odjeb się" będzie noszony na rękach :D[/quote]

Sobu, uwierz mi. Ty już wygrałeś. Badź cierpliwy, a obfitością zbiorów będziesz zachwycony.

edit: pułkowniku...wygrana będzie o wiele większa. Cierpliwości.

Makaveli-SoBu Partyzant

10.05.2016 21:20    #4008     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"][quote="Makaveli-SoBu"]Chyba dopełnieniem Twojej niechęci wobec mojej osoby oraz ubogiego słów zasobu, skoro uważasz że cebula to obraźliwe słowo.[/quote]

Sobu, los zawsze oddaje to co dano, wiec bądź cierpliwy :-)[/quote]

Niby racja, ale zobacz - celowo utrudniają nam drogę do wygrania konkursu - to już kolejne bany czyli zabrali nam jakieś 5-6 tygodni... czyli 5-6 opisanych sezonów. No trudno, są rzeczy które wynagrodzą wszystkie złe rzeczy jakie spotykają nas z ich strony.

I kolejny raz widzimy że na tym portalu są równi i równiejsi... Ja za cebulę dostaję bana na miesiąc, Delkopciu za stwierdzenie skierowane do mnie "odj*b się" będzie noszony na rękach :D

Sidorf Partyzant

10.05.2016 19:11    #4009     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Dziwię się, że chciało mu się na takim kompie grać w FMa. Ja to bym chyba ocipiał.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
10.05.2016 19:08    #4010     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Widzicie, nawet w awarii karty graficznej można znaleźć okazję, by strzelić sobie komplement.
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution