Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

delczero Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2016 21:31    #3931     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jestem chętny na grę przez internet. Myślałem o tym, żeby zebrać tak 5-6 graczy i grać w najlepszej lidze świata, czyli naszej ekstraklasie :) drużyny z środka tabeli. Steam nick to "elmo" http://steamcommunity.com/id/DelCzero
Dostępny do gry jestem na weekendy i wieczory,

kcielepa Partyzant

31.05.2016 12:19    #3932     Football Manager - Ogólna dyskusja - Scout problem
Jak zlecam scoutom żeby sprawdzili mi 148 graczy to oni wysylaja raporty tylko 30 graczy
http://www.fotos(...)ec9db9af
http://www.fotos(...)97871439
Jest jakies rozwiazanie tego problemu?

TheNumberOne Partyzant

29.05.2016 23:49    #3933     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save'm
No więc gwoli wyjaśnienia - w zapis ten grałem ostatnio (za każdym razem zapisując):
- 21 maja
- 28 maja
- 29 maja (wtedy właśnie się zepsuł)
Zrobiłem tak, jak mówiłeś, pojawiła się poprzednia wersja pliku z zapisem i działa, z tym że jest z 21 maja. Nie urządza mnie to, nie wiem czemu nie mogę go cofnąć do 28 maja, kiedy był ostatni poprawnie zapisany stan gry.

TheNumberOne Partyzant

29.05.2016 20:19    #3934     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save'm
Witam, mam problem natury technicznej z moim FM16. Otóż podczas zapisywania gry (ew. krótko po zapisaniu, nie było mnie przed kompem wtedy) odcięło mi prąd w mieszkaniu, jak odpaliłem grę z powrotem to w menu głównym na tym przycisku "wczytaj ostatnią grę" jest pusto - tak jakbym w ogóle jeszcze nie zaczął żadnego zapisu. Jak próbowałem włączyć przez normalne "wczytaj grę" to jest tam ten zapis, ale jak usiłuję go wczytać to wyskakuje mi że "zapisana gra nie została wczytana". Save jest normalnie w plikach gry, pliki z ostatniego meczu też, nie wiem za bardzo co zrobić.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
krótkie podsumowanie:
MOTM - zdecydowanie Carrasco, szalał jak na dopalaczach
irytacja meczu - Griezmann, kompletnie nic mu nie wychodziło, może oprócz strzelonego karnego w serii.
obrzydliwość meczu - Pepe, nawet sędzia miał go dosyć; jak patrzę na takie cyrki to mam ochotę, żeby wprowadzili jakieś porządne kary za takie coś
śmieszek meczu - "przewrotki" Griezmanna i Bale'a w końcówce spotkania oraz Szpakowski mówiący "duet BBC w komplecie".
rozczarowanie meczu - Jan Oblak w karnych; bramkarz świetny, ale chyba karne mu nie leżą, bo robili go jak chcieli (3 razy tak samo strzelali gracze Realu)
Ogólnie poziom był dobry, na początku trochę za dużo ostrej gry, potem uznany gol ze spalonego, bicie głową w mur Atletico, który przejął inicjatywę, trochę szczęścia przy bodajże dwóch kontrach Realu, wyrównanie i gra od bramki do bramki w dogrywkach. Szkoda Atletico, ale to samo można by powiedzieć jakby Real przegrał, mimo że gra Pepe irytowała.

leje z PEPE XD ten człowiek to powinien aktorem zostać, aż mi się głupio zrobiło.
E: jednak ta gra jest piękna! Niewykorzystane sytuacje się mszczą. Rewanż za poprzedni finał?

Lucas. Partyzant

Nie powiedziałbym, Real robi to co musi, gra asekuracyjnie i czeka na kontry, bo przy odrobieniu wyniku przez Atletico może być różnie, a z każdą minutą Materace grają coraz bardziej agresywnie. Nie wychodzi im, to się gotują.

póki co Real zagrał dobre 20 minut, ale teraz to już powinien przegrywać.

romantico Partyzant

27.05.2016 21:23    #3939     Sufler - Porady do gry - Forma drużyny
Każdy kolejny zawodnik w drużynie, to obniżenie znajomości taktyki przez zespół. Jak masz ustawienia w kwestii treningu ogólnego i meczowego. Ja daję zgranie oraz taktyka, w po osiągnieciu 100 %, w zalezności od rywala : gra w ataku lub obronie. Nie sprowadzaj dużej ilości zawodników do pierwszego składu. Jak chcesz robić duże zakupy, kilku przerzuć do II zespołu, by się tam ogrywali.

buniek89 Partyzant

https://zapod(...)png.html

Czy ktoś ma jakiś pomysł? ... Gra zacina się między meczem ligowym... wczytywałem kilka razy save i za każdy razem ten sam błąd. Oczywiście gra oryginalna ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution