Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Andrew2012 Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2016 14:03    #3921     Football Manager - Kącik graficzny - Stworzenie strojow
[quote="hitiv"][quote="Andrew2012"]Widzew Łódź - 2015/2016 [SS'15]

config: https://www.media(...)1x3rmdh2[/quote]

dzieki tylko moglbys mi powiedziec co zrobic zeby one dzialaly i nie kolidowaly z innymi kitspackiami itp jakie mam?[/quote]

Koszulki jak i config musisz wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2016/graphics/kitspacki/Polska/IV Liga/Grupa łódzka”. Po włączeniu gry musisz wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.

hitiv Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.06.2016 00:15    #3922     Football Manager - Kącik graficzny - Stworzenie strojow
A wiec jak pisze w tytlue mam pytanie czy ktso mogbly dla mnie stworzyc stroje Widzewa na sezon 2015/16 do FM16 poniewaz gram na dodatku z nizszymi ligami ale nie ma tam prawdziwych stroji Widzewa z gory dzieki z apomoc.

CzarnySnajper Partyzant

Witam.
Jestem nowy w tym zawodzie i natrafiłem na problem :)
Grając Wisłą Kraków zdobyłem klub filialny Senica (pół gwiazdki niżej ode mnie). Kiedy chcę im dać mojego obiecującego młodzika(18 lat, normalny kontrakt) to spoko - chcą go do pierwszego składu (u mnie nie ma szans) ale po paru dniach dostaję info że zawodnik odrzuca ofertę wypożyczenia... fajnie jakby chociaż podał powód, albo można by z nim o tym pogadać. Niedawno był sobie na wypożyczeniu w słabszym klubie w kraju i nie miał takich oporów... doradzi ktoś coś?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
kk3r i sarnaa17 - już ogarnięte, jeszcze może jakiś grafik przytnie białe tło, ale nie ma go za dużo, więc powinno być git.

brajson Partyzant

Wygrał ktoś klubem z I ligi polskiej LM po jakimś czasie ? :> Jakieś rady co do gry w Ekstraklasie beniaminkiem ? :> Co z taktyką ? : >

robal15 Młody aktywista

03.06.2016 16:02    #3926     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Czy ten Lyon zacznie mi kiedyś dobrze grać?

https://www.twitch.tv/sysol15
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

PrzemoRM Partyzant

03.06.2016 11:37    #3927     Sufler - Edytor - Jak zmienić budżet klubu w Edytorze?
Witam. Mam do Was, jako do bardziej doświadczonych graczy pytanko. Otóż chciałbym zmienić klubowi przykładowo w 4 lidze angielskiej budżet. Problem jest taki, że gdy włączam edytor, załaduję się baza danych, to wszędzie jest "znaleziono 0 poz.". Jak mam wejść w jakiś klub i go przerobić? Nie bardzo to rozumiem. Chciałbym tylko wejść przykładowo w klub Wisły Kraków i mieć dostęp do ich wszystkich właściwości takich jak stadion, budżet itp. itd. Mógłby mi ktoś to szczegółowo wytłumaczyć? Dziękuję z góry i pozdrawiam. :)

PrzemoRM Partyzant

Witam Panowie. Postanowiłem zakupić najnowszego FM'a i popykać sobie znowu na nowo. Stąd moje pytanie kim zagrać? Mam trzy warianty.

1. Jakiś klub z bardzo dobrymi warunkami do awansu sezon po sezonie do najwyższej ligi. Klub w 3-4 lidze jednej z najlepszych lig świata.
2. Jakiś klub dominator w 2 lidze jednej z najlepszych lig świata. Praktycznie z pewnym awansem już przed sezonem.
3. Jakiś klub dominator w swojej lidze (średniej lidze Europy), który ma mistrzostwo praktycznie zapewnione już przed startem sezonu.
4. Jakiś ciekawy klub w ciekawej lidze spoza Europy (każdy kontynent, nawet Azja, Afryka, Ameryka, Australia, może być nawet z Atlantydy :D :D).

Czekam na Wasze propozycje! Chciałbym przeczytać propozycje do każdego z podpunktów i na pewno każdego propozycje wezmę pod uwagę! Liczę na Was! Pozdrawiam. :)

Yrkomm16 Partyzant

O, to Ty pisałeś podczas streamu Izaka jak wspomniał o Football Managerze, czy by z Tobą nie nagrał?

smagul Partyzant

02.06.2016 01:33    #3930     Sufler - Dodatki do gry - plik edt i rezerwy
chciałem przenieść rezerwy polonii warszawa do IV ligi w miejsce rezerw znicza. W celu tym wrzuciłem plik edt:
"SWAP_TEAMS" "Polonia Warszawa""Legionovia Legionowo"
"SWAP_TEAMS" 2062015436 2062002292
Samo SWAP'owanie działa bo Polonia z Legionovią się zamieniła miejscami, niestety drugi wiersz nie działa i wywala error, sugerujący że gra nie wie co to rezerwy Polonii. Próbowałem po ID, po nazwie, z rezerwami, z normalnymi klubami i zawsze to samo.
Co trzeba napisać by wrzucić rezerwy do grywalnej ligi?

Chciał bym zrobić sobie dłuższą karierę i gra w II lidze rezerwami powinna się przydać w kontekście rozwoju młodzieży. Wypożyczać ich nie chcę bo kluby z niższych lig będą mieć dużo gorsze obiekty treningowe a i nad treningiem kontroli miał nie będę.

IV ligę mam z PLU 1.02.fmf FM16

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution