Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
@Masyw
Skoro gra się aktualizuje to chyba oczywiste, że dany program musi się do niej dostosować i też zostanie zaktualizowany...

PS. Skoro korzystasz z "torrentowej" wersji RTE to rozumiem, że i sama gra z takowego źródła pochodzi?

[quote]
PS: Coś ostatnio tych piratów się namnożyło.[/quote]

Aż dziwne bo FM-a obecnie można dostać w mega obniżkach po 45 zł :)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Ja wiem, że się przyznałeś, ja tylko mówię, że to przez to, bo w niższych ligach gra się bez przerw reprezentacyjnych. Nie zmienia to faktu, że nic Ci nie wypominam, tylko po prostu uważam to, do czego już doszedłeś - zabawa w edytorze, by wygrywać różnicą kilku goli po pewnym czasie się nudzi. Można podłapać podstawy, ale to żadne wyzwanie. Powodzenia w grze bez ułatwiania, oby się udało ;)

dezerter69 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Ale już na początku się przyznałem :). Wychodzi, że gra głupieje przez moją ingerencję w zawodników. No nic, i tak zamierzałem zacząć nową grę już bez żadnych zabaw w edytorze. Ciągłe wygrywanie mecz po meczu różnicą 10 bramek nie sprawia przyjemności. Mimo wszystko udało mi się chyba ogarnąć podstawy, to jedyny plus.

Baptizia Partyzant

12.07.2016 14:17    #3714     Football Manager - Ogólna dyskusja - Gra online fm 2016
Chętnie dołączę do ligi razem z kolegą - o ile jeszcze gracie..
Mój nick na steam to Baptizia

Yrkomm16 Partyzant

12.07.2016 13:31    #3715     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
Do jakich frakcji należycie? Ja do Valor.

Tak btw gra się niesamowicie rozkręciła, Pokemony chyba na dobre wróciły do mainstreamu :)

dezerter69 Partyzant

Jakoś udało mi się wygrać rezerwami. Skład powrócił z mistrzostw i wszystko wygląda normalnie. Może była to wina samego dodatku polskich lig? Może gra nie zarejestrowała tego meczu barażowego i nie dała opcji przesunięcia go? W sumie to już nie istotne. Mam nadzieję, że ten problem już nie powróci.

manau Partyzant

głównie mi chodzi o to czy jak wezmę klub z 4 ligi to będę np po 100 rozegranych sezonach mógł mieć 40 tyś ludzi na trybunach, dla tego chciałem zbudować coś od "zera". Pomyślałem, że jak się nie da to może stworzę własny klub tylko ustawie tak parametry frekwencji w 4 lidze, że początkowo będę miał 350 kibiców, a w Ekstraklasie po XX latach 40 tysięcy.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

2. Da się kupić taką opcję "nie do ruszenia" w sklepie FM, ale tylko do FM Touch. W normalnym trybie trzeba pewnie kombinować z FMRTE.
3. Też nie pomogę, bo raz zacząłem coś tworzyć, ale mi się odwidziało. Dla mnie jest to nudny tryb, chyba że ktoś chce rozegrać jakieś wymyślone przez siebie wyzwanie.

E_Mylffon Partyzant

12.07.2016 08:04    #3719     Sufler - Porady do gry - FM 2016 Zgranie
Gdzie w FM 2016 można sprawdzić poziom zgrania zespołu? Tak jak robi się to z poziomem znajomości taktyki. Bo nie wiem czy jest sens poświęcać jeszcze czas na treningach na zgranie zespołu :)

Oolong23 Partyzant

Da sie grac przez siec na sciagnietej data basie (aktualne transfery) ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.