Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Koleżanki, koledzy i nieprzyjaciele,

Podczas rozgrywania wspaniałej kariery Pacosem Ferreira, gdy byłem już po drugim meczu fazy grupowej Ligi Mistrzów w drugim sezonie... coś przycięło, jak to często bywa w laptopach, może od wyłączania na zamknięcie - pomyślałem. Zrobiłem restart i zonk. Nie chciał się cholernik włączyć, kombinował na wszelkie sposoby i nic i nic. A jak się włączył to co chwile się zawieszał. Nie pomagało naprawianie systemu, tam też się zwieszało, a przywracanie systemu... też się zawieszało. A jako że to windows 8 można było wgrać system od nowa. Jedynie to weszło.

Ale z tego względu ku całonocnemu szlochowi w poduszkę, straciłem mojego sejwa z Pacosem. Wiecie, ten genialny Diego Jota, dogrywający mu Andrezinho... nigdy nie widziałem takiego boga rozegrania piłki... i nieoceniony Felgueiras w bramce... no więc straciłem tego sejwa i teraz zastanawiam się czy jest opcja żeby go jakoś odzyskać?

System został wgrany na nowo, więc może ktoś z Was miał taki przypadek i udało mu się odzyskać takiego sejwa?

Z góry dziękuję.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

manau Partyzant

Dziwna jeszce sytuacja nigdy nie miałem takiej akcji wcześniej w 4 lidzę.
Gram sobie ligą okręgową mam grajka jest u mnie w składzie, ale on gra w innym klubie nie wiem czemu.
Nie może u mnie grać bo piszę "zagrał już mecz" przekopałem trochę, a on gra w Zakopanym klubie. Jest on w amatorskim klubie u mnie i tam na liście.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
14.07.2016 05:06    #3703     Sufler - Inne - Pytanie o licencje FM 2016
Niestety, ale zmyślasz ;) Oryginalne herby w 2009 roku miały tylko: niższe ligi angielskie, liga hiszpańska, francuska, australijska, koreańska i amerykańska MLS. Ściągałeś logopacki, tylko nie pamiętasz.

W 2015 FM wprowadził różnorodne zastępcze herby dla nielicencjonowanych drużyn i nagle wszyscy się obudzili, że gra nie ma wgranych herbów. No to odświeżam pamięć - w starszych wersjach brak logo wyglądał choćby tak:

twitter.com/Ceyvol

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
13.07.2016 22:18    #3704     Sufler - Inne - Pytanie o licencje FM 2016
Nie każdy klub miał oryginalne herby. Tutaj masz paczkę z dużą ilością twarzy zawodników:

http://www.cmrev(...)3_0.html

Kubski145 Partyzant

13.07.2016 22:04    #3705     Sufler - Inne - Pytanie o licencje FM 2016
Witam, gram w FM'a od 2009 roku i zawsze kluby miały oryginalne herby. Teraz od 2015 roku FM potracił licencję na niektóre ligi? - Brakuję też oczywiście avatarów piłkarzy z lig, na które FM nie ma licencji? - Dlaczego tak nagle to się stało, nie jest to aż takie ważne ale miłe dla oka. Czy można w jednym pliku ściągnąć logo i face packi?

deco87 Partyzant

Uwielbiam jak mój gracz dostaje urazu kolana i strzela 4 bramki w meczu:D

Brazzo Młody aktywista

Ciekawi mnie, jak to rozwiążą w kolejnej wersji. Czyżby szykował się wyjątkowy terminarz? A może znów będą przeniesienia. Czasem naprawdę cieszę się, ze zwróciłem 16. BTW ktoś pograł w FM 2016 na tyle długo by powtórzył mu się casus z MŚ w okolicy listopada/grudnia?

Duster96 Partyzant

Lechia nie okazała się samograjem, a zespołem z niewiarygodnymi problemami w obronie. Statystyki meczów często pokazują naszą wielką przewagę, ale indywidualne błędy powodują, że głupio gubimy punkty i wciąż do czołówki troszkę nam brakuje.

Dzisiaj dwa wymagające mecze, na drodze stanie Wisła Kraków, a także Lech Poznań. Co z tego wyniknie? Czy uda się zdobyć komplet punktów w tych dwóch starciach? Przekonajcie się sami!

KLIKNIJ I PRZEKONAJ SIĘ JAK SPISZE SIĘ LECHIA!

Miłego oglądania!

Krul Okręgówki Partyzant

[quote="Krul Okręgówki"]Dlaczego jak gram w FM z dodatkiem to żadna drużyna z III ligi nie awansuje do II ligi polskiej ,tylko jakaś Łada Biłgoraj czy GLKS Nadarzyn? Przecież nawet nie grają w Okręgówce.[/quote]
Pytanie wycofuje.

Masyw Partyzant

[quote="kondi192"]@Masyw
Skoro gra się aktualizuje to chyba oczywiste, że dany program musi się do niej dostosować i też zostanie zaktualizowany...

PS. Skoro korzystasz z "torrentowej" wersji RTE to rozumiem, że i sama gra z takowego źródła pochodzi?

[quote]
PS: Coś ostatnio tych piratów się namnożyło.[/quote]

Aż dziwne bo FM-a obecnie można dostać w mega obniżkach po 45 zł :)[/quote]

Gra jest oryginalna pudełkowa

A FMRTE potrzebny jest mi do jednej rzeczy której nie mogę zrobić w edytorze ze Steamu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution