Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tysqie24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Po aktualizacji do 16.3 nie gralem w fma bo sie nagralem . Od paru dni zaczalem znowu gre ... I to co mnie razi w tym momencie w oczy to brak informacji o tym , ze zawodnik zamierza przejsc na emeryture ... Zaczalem jako bezrobotny , w polowie sezonu przejalem wisle , ktora zwolnila szkoleniowca , wszystko fajnie , zostal ostatni mecz w grupie mistrzowskiej z piastem gliwice , jeden dzien do temu meczu , nadszedl 29 maj i informacja . Pawel Brozek i Arkadiusz Glowacki przechodza na emeryture ... yyyyyyyyyyyyy ? Choc zostal jeszcze jeden mecz sezonu oni poprostu sobie poszlo xD choc obowiazywal Arka Glowackiego kontrakt do 30 czerwca 2017 roku i Pawla Brozka to samo , to poprostu ze ida na emeryture i elo narazie xD choc zostal jeszcze jeden mecz sezonu ... No zawsze byla informacja , ze zawodnik zamierza przejsc na emeryture tego i tego dnia a tu tak nagle z d**y infromacja i nie dosc , ze mieli kontrakt to po ogloszeniu tegoz znikneli z kadry . Pawel Brozek wogole zniknal , a Arek Glowacki zostal sobie trenerem i kontraktu juz z nim niemam -_- ... niewiem czy to wina latki 16.3.0 czy przez jakis dodatek tak sie spartoliło ...

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Wystarczy, że dodasz do swojej rozgrywki ligę/kraj, w której dany zawodnik gra.

Kubski145 Partyzant

Witam, na ekranie meczowym już drugi raz spotkałem się z tym, że graczowi wyświetla się inny nick niż ma naprawdę. Nie wiem czy wyświetla jego pseudonim zamiast nicku. Czasami jest też tak, że cała nazwa gracza jest z dużych liter. O co w tym chodzi?

Viique Młody aktywista

@manau
Jeżeli chodzi Ci o cele przedsezonowe: górna połowa tabeli w lidze 16-zespołowej to będą miejsca 5-8, środek tabeli 9-12 (może 13), zaś utrzymanie 13/14-15. Miejsca te oczywiście będą zmienne zależnie od tego w jakiej lidze grasz, ale proporcje wyglądają podobnie ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Gutii Partyzant

[quote="manau"]Wiem może to trochę dziwne pytanie, lecz muszę je zadać. Jak w FM jest rozumiana "górna część tabeli (zajęcie)" jeśli mam 16 klubów to są to miejsca od 1 do 7?, czy też może gra interpretuje to w taki sposób... Góra miejsce 1do 5 ... środek 6 do 10.... dół 11 do 16?[/quote]

Jak już to 1 do 8 :) Istnieje górna i dolna tabela albo inaczej mówiąc - mistrzowska (1-8) lub spadkowa (8-16). W tym momencie następuje podział punktów, czyli mając normalnie np. 78pkt., będąc obojętnie w jakiej grupie masz 39pkt.
PS. Patrz na T-mobile Ekstraklasa :)

silvinho Partyzant

Ale nie widze nigdzie w terminarzu żeby moje rezerwy Zawiszy grały w jakims okregowym PP...:(

manau Partyzant

Wiem może to trochę dziwne pytanie, lecz muszę je zadać. Jak w FM jest rozumiana "górna część tabeli (zajęcie)" jeśli mam 16 klubów to są to miejsca od 1 do 7?, czy też może gra interpretuje to w taki sposób... Góra miejsce 1do 5 ... środek 6 do 10.... dół 11 do 16?

silvinho Partyzant

Witam,

Swego czasu grałem Legią w FM i moja drużyna rezerw grała w Pucharze Polski, nawet pare razy się z nimi spotkałem i mieliśmy wewnętrzny dwumecz.
Teraz objąłem sobie Zawisze i z drugiej ligi wszedłem do Ekstraklasy ale moje rezerwy nie graja w pucharach, sa tylko sparingi i mecze LM z tymi drużynami z którymi ja gram.
Wie ktoś co może być tego powodem?
Mamy tylko 4 zawodników w drużynie rezerw reszta to "szaraki" ale w Legii tez nie zawsze miałem pełen skład.
Będę wdzięczny za pomoc.

Gapik Partyzant

19.07.2016 20:48    #3669     Sufler - Gra przez sieć - Problem ze znalezieniem serwera
Witam serdecznie i proszę o pomoc. Razem z bratem kupiliśmy sobie po FM-ie 2016 i chcemy pograć przez sieć no i tu problem. Początkowo wszystko ok, stworzyłem grę a on się dołączył, problem później, ze chcieliśmy wznowić grę i on mnie już nie widział. Tworzę nową grę ale również nie widzimy się nawzajem. Podobnie gdy on tworzy Nową grę sieciową, ja go też nie widzę, ale inne serwery (nawet te same) widzimy. Co może być przyczyną takich problemów?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
19.07.2016 15:38    #3670     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump po wybraniu lig
Za oficjalnym FAQ:

- upewnij się, że twoje sterowniki karty graficznej są zainstalowane i aktualne,
- jeśli grasz na laptopie z dwiema kartami graficznymi (zintegrowana i dedykowana), upewnij się, że to na dedykowanej uruchamia się FM,
- upewnij się, czy program antywirusowy nie gryzie się ze Steamem lub FM-em, co może powodować crashe,
- upewnij się, że masz aktualne Windows Update, DirectX i NET Framework.

Następnym razem o crash dumps proszę pisać w zbiorczym temacie (warto się z nim zapoznać). Wyszukiwarka nie boli.
http://www.cmrev(...)?page=30

Proponuję także wyczyścić bufor w ustawieniach oraz sprawdzić spójność plików gry w Steam.
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution