Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

19since45 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
KLUB: Polonia Gdańsk
HERB: http://img.9(...)ansk.gif
STRÓJ DOM: biały
STRÓJ WYJAZD: czarny
PRODUCENT: Nike
SPONSOR: http://www.grapp(...)anto.jpg

IamTheSwarn Partyzant

Up... Zrobiłem zgodnie z poradą wszystko fajnie, super, extra. Przez tydzień nie używałem kompa, wracam, uruchamiam FM'a a tu dupa, nie znajduje grafiki. Ponawiałem znów zabieg opisany przez Bolsona, ale nic... Ktoś wie coś na ten temat?

Mirun23 Partyzant

na prawą stronę :Andrija Zivkovic - sprawdzał się w każdym klubie, który prowadziłem
na lewą : Julian Brandt, Hirving Lozano, Daley Sinkgraven

Tysqie24 Partyzant

Do twórcy aktualnienia , gram na nim i wszystko spoko generalnei , ale niewiem czy Ty grzebales przy Semiru Stilicu czy tez nie ale Stilic nie ma klubu przez juz caly rok i nie da sie mu wogole kontraktu zaproponowac :)

krzysztofb Partyzant

07.08.2016 19:25    #3605     Sufler - Edytor - Tytuł prezesa, typ właścicielstwa
Nic nie znalazłem, więc proszę om pomoc: w edytorze jest do wyboru tytuł prezesa - prezes, prezydent, dyrektor generalny, typ właścicielstwa - spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, spółka akcyjna, zarządzany przez kibiców z wyborami i bez. Czy ktoś z Was ma z tym jakieś doświadczenia? Co lepiej wybrać?

Shrek Partyzant

06.08.2016 22:51    #3606     Sufler - Inne - Głębia szczegółów
Da się tak zrobić, chociaż jest to troszkę pracochłonne.
Musisz na każdym meczu być - tj gdy Barcelona gra, dać opcje pojedź, a gdy załaduje się mecz po prostu z niego wyjść. Niestety gdy grasz w tym samym czasie, to jest problem.

Sound Partyzant

05.08.2016 20:01    #3607     Sufler - Edytor - Stary system rozgrywek liga mistrzów
Witam posiada ktos dodatek mam ma mysli reguly z starego cm ze wiecej klubów np z wloch może grac w eliminacjach do ligi mistrzów

Sound Partyzant

05.08.2016 19:51    #3608     Sufler - Edytor - FMRTE 16
Z neta sciagnij sobie kiedys szukalem bylo z licencja ale nie uzywam tego jest jakis darmowy program cos podobnego do fmrate?

Tysqie24 Partyzant

05.08.2016 14:29    #3609     Football Manager - Świat taktyki - Role zawodników
Ja osobiście ustalając taktykę swoją nie patrzę na zawodników jakich mam. Ustalam taktykę (teraz juz mam swoje 2 najlepsze taktyki zapisane) i pod nie dopiero dobieram piłkarzy.. wystarczy zawodnikowi ustawić trening danej pozycji i roli i jak trochę pogra to szybko zalapie grę w tej roli. Przykładowo mój prawy pomocnik maa role bocznego pomonika i chodź mu nie odpowiadał o to , to po połowie sezonu dzięki treningu i występom na tej pozycji w tej roli , z czerwonego znacznika zmiennil się już na taki żółtawy także wolę wyszkolić i znaleźć zawodnika pod siebie i swoją taktyke niż dobierać taktykę do posiadanych piłkarzy

Tysqie24 Partyzant

Ja osobiście najdłużej grywalem w 2007 . W sumie ciężko stwierdzić bo każda odsłona wprowadzała nowe innowacje i z roku na rok gra jest bardziej realistyczna . Swój pierwszy kontakt miałem bodajże z wersja z 2006roku i byłem nią zafascynowany , jej ogromem bazy danych,mozliwosciami i ilością statystyk itd itp... jakbym teraz ja zainstalował to pewnie przy wersji 2016 wypada już nie tak okazałe. Także moim zdaniem ciężko stwierdzić jednoznacznie , która wersja najlepsza bo co roku w każdej kolejnej części spędzam długie godziny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution