Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

95Szymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2016 13:40    #3551     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Z wielką chęcią pogram z kimś online, liga nie ma znaczenia lecz najlepiej Polska :) numer gg 12395801

marcinkol82 Partyzant

21.08.2016 09:52    #3552     Sufler - Problemy techniczne - crash dump przy starcie
Witam,
mam problem. Przesiadłem się na nowego laptopa Lenovo Y50-70 i za nic nie mogę uruchomić fm'a. Od razu crush dump. Mam wersje od 2014 do 2016 i w każdej to samo. gdzieś czytałem, że to problem z NVIDIĄ, bo są dwie karty (intel HD). Wszystkie sterowniki aktualne. Ale na której by nie uruchamiać jest to samo. Wszystkie inne gry chodzą bez zarzutu, tylko fm sie nie uruchamia. Próbowałem przeinstalować, scalanie plików, bez żadnych dodatków i dalej sie nie uruchamia. Na laptopie brata to samo (też NVIDIA) Jakieś sugestie?

Moja specyfikacja: Lenovo Y50-70 Intel Core i7-4720HQ 2.6 GHz NVIDIA, GeForce GTX 960M - 4096 MB, rdzeń: 1097 MHz, pamięć: 1253 MHz, GDDR5 (Samsung), ForceWare 345.05, Nvidia Optimus, Intel HD Graphics 4600, 8 MB RAM DDR3

Tysqie24 Partyzant

20.08.2016 12:58    #3553     Sufler - Edytor - Sponsorzy
Swego czasu , ale był to FM bodajże 2011 czy 2012 , zacząłem grać Stoomilem Olsztyn. Zacząłem od 2 ligi czyt. Musiałem awansowac najpierw do 1 ligi a następnie do Ekstraklasy. Sponsorzy co roku wiadomo z racji rosnącej reputacji klubu i dobrych wyników zwiększali kwoty jakie mi dawali ale kwoty te nie były jakieś porażające . Ja osobiście nie jestem zwolennikiem edycji bazy danych także cierpliwie na Twoim miejscu czekał na sponsora , który na 100%sie pojawi po sukcesie. Popatrz na drużyny z 4lig lub z 3 i popatrz jakie kwoty im oferuje sponsor i bd wiedział ile

Tysqie24 Partyzant

W lidze graj owymi 6 obcokrajowcami a w eliminacjach do LE czy LM możesz wystawić pełna 11 obcokrajowców bo zasady krajowe a zasady europejskie się różnią. Gorzej z ograniem takiego zespołu bo gry w rezerwach czy w sparingach niezadowoli pewnie niektórych obcokrajowców, którzy w klubie są Tylko po to aby grać w eliminacjach do rozgrywek europejskich.

koronka Partyzant

Polecam gorąco Leeds United (2 poziom w Anglii), w pierwszym sezonie wygrałem ligę gromadząc rekordową liczbę 108 pkt w sezonie, wygrałem Puchar Anglii, klub może i jest biedny i boryka się z długami ale jakiś budżet mamy, dobry gracz ogarnie sobie brakujących zawodników, po za tym Leeds posiada sporo wychowanków i to grających w U-21 po za tym sporo 17-18 latków ładnie się rozwijających. Gorąco polecam.

adamson Partyzant

Czołem FM-owi bracia!
Zabrałem się za grę w lidze San Marino zespołem La Fiorita. Plany są bardzo ambitne, zapisanie się złotymi zgłoskami w footballu w tym malutkim kraju to mój główny cel. Ogólnie jestem pasjonatem gry małymi klubami, jednak na tak niski poziom jeszcze nigdy nie zjechałem. Tu pojawiają się moje wątpliwości czy osiągnięcie, tego co możliwe tylko w grze - sukcesów na europejskim podwórku jest w ogóle możliwe. Problemem wydaje się po pierwsze status klubu (amatorski). Pytam tu graczy, którzy grywali już klubem z takim statusem - ile zajmuje czasu przejście na półzawodowstwo? Czy jedynym wyznacznikiem jest stan portfela mojego bossa, czy może wynik sportowy liczy się najbardziej? Co więc mam uczynić, aby półzawodowcem zostać?
Dalej pojawia się następny problem, a więc limit obcokrajowców. W San Marino wynosi on 6 cudzoziemców w składzie zgłoszonym do rozgrywek. To oznacza, że moja drużyna w dalekiej przyszłości musiałaby składać się w głównej mierze zawodnikach szkolonych w klubie, a jak wiadomo do tego potrzebuję bardzo dobrej sekcji młodzieżowej. Czy istnieje więc możliwość zmiany reguł ligi (bo podejrzewam, że władze ligi w prawdziwej piłce z pewnością poszłyby mi na rękę w przypadku gry w pucharach Lol2 )?
No i na koniec oczywiście czekam na wasze historie związane z podobnymi klubikami.
PS. Wszystko co napisałem zakładam hipotetycznie, ponieważ szanse, że kiedykolwiek osiągnę 2 czy 3 rundę eliminacji LM/LE są znikome, jednakowoż taki cel sobie stawiam przychodząc do tego klubu i chcę uniknąć błędów, które kiedyś tam mogą mieć ogromne znaczenie :)

Lukkas10 Partyzant

Mam trochę innego typu pytanie. Athletic Bilbao. Jak się gra tym klubem? Ciężko jest? Jak wyglądają finanse w tym klubie?

Mógłby ktoś, coś napisać o tym? :D
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

brautigan Partyzant

Kupiłem w Polsce ale czy mozna grac w języku angielskim? Nie jestem Polakiem i dlatego pytam. Przepraszam, jeśli jest to głupie pytanie! Dzięki!!

sarnaa17 Partyzant

[quote="manau"]Mam takie pytanie co do rezerw. Jeśli awansuje dajmy na to do 3 ligi. nie szło by stworzyć jakiegoś zapytania "czy chcesz, aby twoje rezerwy włączył się do ligi zaczynając start od okręgówki?? wówczas mogłyby grać na zasadzie doczepionej 17 drużyny.[/quote]

Niestety nie

manau Partyzant

Mam takie pytanie co do rezerw. Jeśli awansuje dajmy na to do 3 ligi. nie szło by stworzyć jakiegoś zapytania "czy chcesz, aby twoje rezerwy włączył się do ligi zaczynając start od okręgówki?? wówczas mogłyby grać na zasadzie doczepionej 17 drużyny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.