Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

cypek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Być może narażę się na śmieszność... ale co mi tam :) Za Waszą radą chciałbym zacząć grę od początku, dodając do najniższej ligi (okręgówki) zespół rezerw mojego klubu. Mam jednak pytanie, gdzie zlokalizować edytora, którym dałoby się to zrobić, a którym miał być dołączony do gry? Bo słowo daję, przejrzałem płytkę z grą, folder z grą na dysku, wszystkie foldery dyskowe związane ze Steamem, i albo jestem ślepy, albo żadnego edytora tam nie widzę.

dZiX Partyzant

28.09.2016 11:23    #3442     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Moi drodzy, proszę Was, znających się na taktykach, o poradę w kwestii tej taktyki w Chelsea. Co należałoby zmienić, aby jak najlepiej to wyglądało? Chodzi przede wszystkim o role i polecenia, mniej o ustawienie.

Dodatkowo ustawiłem polecenia dla zawodników:
Bramkarz: podawaj krócej, wybijaj piłkę krótko;
Boczni obrońcy: więcej ryzykownych podań;
Pomocnik długodystansowiec: graj wyżej, więcej ryzykownych podań, wyjścia na wolne pole.

P.S.
Zależy mi przede wszystkim na wynikach, a niekoniecznie na stylu.

Smifnwessun Partyzant

27.09.2016 18:38    #3443     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery fm16
Witam, dawno nie grałem w fma. Teraz dopiero nabyłem 16 ale nie mogę paru rzeczy ogarnąć, np transfery wolnych graczy. Gdzie ich szukać? Wchodzę w transfery i mam tylko szukaj i po nazwisku a chciałbym mieć całą listę

manau Partyzant

Hej ten wasz dodatek do "5 lig" to gracie na zimowych czy zwykłej wersji? jeśli chodzi o składy to ma jakieś znaczenie? pozdrawiam

Hageon Partyzant

25.09.2016 22:03    #3445     Sufler - Problemy techniczne - Polska liga się zawiesiła
Wracając do tematu chciałbym tylko napisać, że usunięcie polskiej ligi niestety nic nie daje, ponieważ w ogólnie nie chce się ona usunąć :)
Więc pozostaję gra bez naszej pięknej ligi :)
Dziękuję za pomoc.

boniunio Partyzant

25.09.2016 19:12    #3446     Sufler - Porady do gry - Pomoc w treningu
A jest możliwość w danym tygodniu ustawić np 2dni treningu ofensywnego 2dni defensywnego i 1 zgranie zespołu czy tylko tygodniowe treningi?

kicks Partyzant

Znalazłeś fajny sprzęt, raczej nic lepszego nie znajdziesz, sam mam Lenovo G710, ma już dwa lata i nie widać po nim żadnych śladów zużycia. Do FM szukałbym czegoś z dobrym procesorem, jak największym ekranem o dużej rozdzielczości, dyskiem SSD, pamięć ram i karta grafiki "nie są potrzebne", wystarczyło by 8 gb ram i jakaś słabsza karta. Genialne znalezisko, sam bym chciał taki sprzęt. Zauważyłem że ten laptop nie ma systemu operacyjnego, więc trzeba by doliczyć te koszty.

chila21 Partyzant

ta i tak i nadal jest ten sam problem. Co to ma być.
Kupuję oryginalną grę, a po 38godzinach nie mogę w nią zagrać... ja pier.

Michellaga Partyzant

Siemano FManiacy, mam sprawę i wiem, że kilku z was zna się na tym. Mieszkam obecnie w Kanadzie i mój brat(który nadal jest w Polsce) obronił inżyniera wiec jakiś prezent wypada mu kupić :D Głównie gra na konsoli i do FM ma raczej starego kompa i dlatego postanowiłem mu za finansować jakiegoś lapka. Planuje wydać około 3 tys. zł. No i pytanie: Do 3 tys. kupie coś lepszego niż ten który znalazłem czy to max?
http://alleg(...)e_id=201

Pozdro.

Marjo_O Partyzant

Ale po co komplikować? Po prostu wpisujesz nazwisko wyszukanego gracza w oknie wyszukiwania na samej górze w FM16 i już :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution