Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="10swistak"]Ja wiem, że to jeszcze Beta 2017. Drugie miejsce w lidze, świetne wyniki z Zagłębiem Lubin. Nowy kontrakt, podniesienie budżetu płac. Wygrana z Lechem po męczarniach 2:1 u siebie. Szukam wzmocnień na skrzydła. A zobaczymy co powie główny skaut o Małeckim. Wyznaczam obserwacje... i crash! Psu w dupę nowy kontrakt i wynik z Lechem.[/quote]
Jak możesz to wrzuć tą informację tutaj: https://commu(...)/?page=1
Spróbowałeś jeszcze raz wysłać scouta po ponownym wczytaniu gry? Chodzi o to czy sam fakt wysłania scouta powoduje u ciebie coś takiego, fakt wysłania scouta konkretnie do Małeckiego czy fakt wysłania scouta do Małeckiego konkretnego dnia, czy po prostu w tym momencie stało się coś jeszcze innego, być może nie powiązanego nawet z grą. Czy ten crash da się w jakikolwiek sposób powtórzyć i sprawdzić? Żeby tutaj nie zaśmiecać możesz pisać na priv, spróbuję pomóc.

10swistak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Ja wiem, że to jeszcze Beta 2017. Drugie miejsce w lidze, świetne wyniki z Zagłębiem Lubin. Nowy kontrakt, podniesienie budżetu płac. Wygrana z Lechem po męczarniach 2:1 u siebie. Szukam wzmocnień na skrzydła. A zobaczymy co powie główny skaut o Małeckim. Wyznaczam obserwacje... i crash! Psu w dupę nowy kontrakt i wynik z Lechem.

cypek Partyzant

Po wielu sezonach starań, w końcu udało mi się namówić zarząd mojego klubu na budowę nowego stadionu. Stadion już stoi, już na nim gram, ale każdy mecz to wielkie rozczarowanie. Nowy stadion liczy 9000 miejsc, a według statystyk zapełnia go średnio trochę ponad 6000 ludzi. Tylko od samego początku gry na nim, nie widać w ogóle ani jednego kibica! Gra wyświetla trybuny w całości puste, choć jak się rozgrywa mecz z głosem, to jednak tych niewidocznych kibiców słychać... Czy ktoś ma pomysł, czy w trakcie gry można to jakoś naprawić?

smagul Partyzant

młody zawodnik z dużym potencjałem mi się trafił, a że zagraniczne kluby go dostrzegły i rzuciły mi się do gardła to sprzedam.
znalazłem kupca co dał 30 mln. 50% z następnego transferu i wypożyczenie powrotne 12 mies.
Inne kluby nie rezygnują, np. Bayern składa ofertę na 34 mln ale daje tylko 40% i bez wypożyczenia ale ze sparingiem. Odrzucam bo lepsza pierwsza.
Na co zarząd otrzymując ofertę od Arsenal na 30mln bez dodatków, nawet bez sparingu, akceptuje bo grzechem odrzucić taką ofertę... zarząd nie umie liczyć.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Nie. Raz aktywowana gra nie może być aktywowana ponownie.
twitter.com/Ceyvol

sebastiano399 Partyzant

Witam,
Chciałbym sprzedać płytę z FM 2016. Usunąłem ze swojego konta steam grę na stałe.
Czy osoba, która ode mnie zakupi płytkę będzie ją mogła aktywować i grać bez problemów?

Z góry dziękuję za odpowiedź

bini Partyzant

18.10.2016 13:28    #3387     Sufler - Problemy techniczne - Zakupy w Steam
Krótko i na temat - dodatki które zakupiłeś działają TYLKO I WYŁĄCZNIE w trybie FM Touch. Jeśli grasz w pełnym trybie, to nie będą one w nim dostępne.

arthil Partyzant

[quote="robal15"]Ja Pogbę kupiłem za 120 mln i nic mi nie grał w Lyonie :([/quote]

Bo on musi miec odpowiednie polecenia przy odpowiednim ustawieniu formacji.Pomimo niesamowitych atrybutow i wysokiego PA, nie robi jakiejs wielkiej roznicy w zespole.Znam pomocnikow, z ktorych latwiej bylo mi zrobic mistrzow srodka pola.

Tomekk73 Partyzant

Napisałem o tym ograniczeniu, bo pamiętam jak pojawiły się dostępy do bety FMów, to sklepy pisały o ograniczonej ilości, a jak się pytałem w którymś ze sklepów internetowych to zapewniali, że będą mieli preordera, ale nie wiadomo czy z dostępem do bety.

thedarkknight Partyzant

16.10.2016 23:20    #3390     Sufler - Porady do gry - Szybki koniec kariery :(
Nie uważasz, że to o wiele za wcześnie? Iniesta, Alves, Bravo byli kluczowymi piłkarzami. Grali świetnie. Spokojnie jeszcze Iniesta i Alves z rok mogliby pograć na poziomie, a pózniej co najmniej do 35, a Bravo to 37-40 wkońcu to bramkarz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.