Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Batrca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem z FM 2017. Nie dawno go kupiłem i chciałem sobie zagrać.Niestety po włączeniu gry po kilku sekundach cały komputer mi się zwiesza i muszę go włączać na nowo. Zwracam się z prośbą o pomoc w tej sprawie

wacinho89 Partyzant

28.01.2017 11:25    #2572     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Również z chęcią zagram w sieci. Mój nick steam: Wacinho10. Facebook: Wacław Adamski w celu ułatwienia kontaktu. Czekam na wieści!

opek26 Partyzant

27.01.2017 21:47    #2573     Sufler - Problemy techniczne - Problem z "sejwem"
vWitam, otóż kupiłem nowy komputer i pobrałem FMa14. Tym samym nie chciałem rozpoczynać nowej kariery, tylko ze starego komputera przerzuciłem sejwa na nowego, jednak gdy próbuje go wczytac na nowym PC, to wyskakuje mi komunikat "Zapisana gra nie została wczytana."

Z góry dzięki za pomoc.

LukaszPRW Partyzant

26.01.2017 23:17    #2574     Sufler - Porady do gry - Skróty klubów w Brazylii
Mógłbyś ściągnąć ze strony fmscout plik poprawiający nazwy w grze http://www.fmsco(...)fix.html
Tylko, że z tego co napisali na tej stronie w odniesieniu do brazylijskich zespołów, żeby nie mieć wskazanego przez Ciebie problemu musiałbyś od nowa rozpocząć grę, po wgraniu ściągniętych plików.

KibolekLP Partyzant

26.01.2017 20:49    #2575     Sufler - Porady do gry - Skróty klubów w Brazylii
Witam! Cholernie mnie coś denerwuje. Aktualnie prowadzę Bayern Monachium w FM17, i w dniu wczorajszym sobie pomyślałem "a nudzi mnie gra już powoli tymi europejskimi drużynami" i sobie aktywowałem ligę brazylijską jak na poczatek. Są trzy ligi. Wszystko spoko,masa talentów w tej Brazylii i tak dalej,ale jedna rzecz mnie cholernie denerwuje. Wkurza mnie to,że jest załóżmy mecz INT-SAN a nie Internacional-Santos. Da się to jakoś zmienić,aby były konkretne nazwy klubów,a nie ich skróty?
TO MY! LECH POZNAŃ TO MY,TO MY! LECH POZNAŃ TO MY...

Tommy6 Partyzant

26.01.2017 17:03    #2576     Football Manager - Ogólna dyskusja - Liga Szkocka
Hej! Wiem, że już o tym napisałem (być może złamałem zasady forum, pisząc drugi raz) ale proszę o pomoc jeśli ktoś potrafi. Mam problem chciałem zmienić zasady rozgrywek FM 2015 w Szkocji, tak aby nie było podziału na grupę mistrzowską i spadkową, chodzi o to żeby drużyny grały ze sobą 4 razy, a więc 44 mecze, ale niestety nie mogę zrobić tego w regułach zaawansowanych, wyskakuje mi podczas testowania jakiś błąd w języku angielskim z datą 19.06.2015. Nie chcę tworzyć nowych rozgrywek tylko zmodyfikować już istniejące. Również chciałem zwiększyć Championship, League 1 i 2 do 12 drużyn. Czytałem na forum, że nie można edytować oryginalnych rozgrywek w regułach zaawansowanych, ale to nieprawda gdyż w taki sposób dodałem ograniczenia infrastruktury klubów w ligach. Proszę o pomoc, bardzo mi na tym zależy

machaj88 Młody aktywista

Za "rodzenie" się legitnych newgenów odpowiada jeszcze sztab trenerski. Im lepszy sztab w juniorach tym lepsze newgeny. Trenerzy z różnych krajow mogą zaowocować newgenami z tych krajów (w mojej Legii jest Szwajcar i Francuz w juniorach) Analitycy pomagają w wyszukiwaniu lepszych juniorów. No i obiekty na maksa i trzeba je cały czas rozbudowywać. Ja też wyszukuję sobie juniorów na własną rękę i kontraktuję 15, 16 latków do mojej szkółki, często tylko po to żeby dac im pograć trochę w pierwszym składzie w wieku 17,18 i sprzedać gdy mają 19,20 lat ;)

anddyk Partyzant

25.01.2017 19:21    #2578     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Witam nie wiem czy to jest odpowiednia zakładka ale spróbuje tutaj. Otóż jestem nowym graczem w fm i mam taki problemże mój podstawowym piłkarz doznał kontuzji no początku sezonu i podczas jego przerwy w grze postanowiłem podpisać z nim kontrakt i wszystko fajniee podpisał jednak gdy już doszedł do siebie i mogę go wystawic do składu to nie mogę go znależć w moim składzie jednak gdy przesunę go do składu U-23 jest w on w tym składzie o jak próbuje go przesunąć do seniorskiego do składu to znika i nie ma go w żadnym składzie.Mam nadzieje że o nie żaden problem

vicomino Partyzant

Ja gram Lazio szósty sezon i mam tą różnicę, że dostałem może w sumie dwóch niezłych juniorów :)
Pomijając ten fakt, na gwiazdki specjalnie nie zwracałbym uwagi. Warto mieć najlepszy poziom szkolenia młodzieży i przede wszystkim wyszukiwanie juniorów.

josiu Partyzant

Witam gram Auxerre już ósmy sezon. W pierwszych 3-4 sezonach do mojego klubu w corocznym naborze trafiało zawsze 1-3 świetnych graczy z dużym potencjałem. Tak, że teraz prawie pół pierwszej drużyny to wychowankowie. Jednak w ostatnich trzech latach nabór jest coraz słabszy. Właśnie przyszli do mnie nowi juniorzy, spośród których najlepszy ma potencjał na 2 gwiazdki. Rozbudowałem maksymalnie obiekty młodzieżowe więc myślałem, że teraz będę miał co roku jakąś małą perełkę. Od czego to zależy? Czy nabór juniorów to kwestia losowa? Czy może muszę mieć jakiegoś specjalistę w sztabie? A może nie sugerować się gwiazdkami które określają potencjał? Dzięki za odp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.