Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Twarzy wygenerowanych przez grę nie znajdziesz w folderach z grafiką, do tego folderu wrzucasz dane zdjęcie w formacie png i plik config do niego. Config utworzysz dzięki programowi FM Graphics Configurator (najlepiej jak zdjęcie jest podpisane numerem ID danego zawodnika).

PS. Oczywistą sprawą jest, że twarzy zawodnika, którego stworzyłeś nie znajdziesz w folderze z twarzami Górnika Łęczna ponieważ nie pojawiają się one tam automatycznie tylko ktoś je po prostu tworzy, wrzuca paczkę na stronę i można je użyć w grze.

dawid1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
30.01.2017 16:19    #2562     Sufler - Porady do gry - taktyka
to pomoze ktos na temat trenigu i polecen dla zespolu jestem nowy graczem fm bardzo by bylo fajnie jak ktos polecil by jaki robic TRENIG no i podal jakie dac mniej wiecej polecenia no i jaki obrac styl gry i jaka mentalnosc bardzo by bylo milo gdy ktos cos napisal na ten temat pozdrooo :)

kaczor1993 Partyzant

30.01.2017 16:16    #2563     Sufler - Problemy techniczne - Problem z rejestracją
Mam problem
Gram w fm 14,jednak zazwyczaj w 3,4 sezonie pojawia się problem z rejestracją zawodników.Po zarejstrowaniu zawodników do ligi i ligi mistrzów po zagraniu 3,4 meczów usuwa mi zawodników tak że zostaje mi tylko 9,10 zawodników.Próbowałem ich ponownie zarejstrować ale to nie działa,ktoś wie jak naprawić ten błąd i co go powoduje

Batrca Partyzant

Intel I3 4 rdzeniowy
Windows 7
6 gb ram
Intel HD Graphics 3000

Brylant94 Partyzant

30.01.2017 14:31    #2565     Sufler - Edytor - Baza danych.
Siemanko. Mam pytanie do tych którzy kumają edytora. Mam Fm17, ale jakoś mi nie pasuje, tracę w nim za dużo nerwów. Chciałbym wrócić do 15, ale kolejny problem, że nie lubie grać na starej bazie danych i tu pytanie: Czy da się jakoś przez edytor przenieść bazę z Fm17 do Fm15?

sajmon75 Partyzant

30.01.2017 13:56    #2566     Football Manager - Kącik graficzny - skórka?
Witam, jestem tu nowy.
Czy skórki na FM Revolution są spolszczone i jeżeli bym którąś wgrał, to czy i jak mogę powrócić do standardowej skórki?

dawid1991 Partyzant

30.01.2017 13:39    #2567     Football Manager - Ogólna dyskusja - polecenia TRENIG
to pomoze ktos na temat trenigu i polecen dla zespolu jestem nowy graczem fm bardzo by bylo faniej jak ktos polecil by jaki robic TRENIG no i podal jakie dac mniej wiecej polecenia no i jaki obrac styl gry i jaka mentalnosc bardzo by bylo milo gdy ktos cos napisal na ten temat pozdrooo :)

machaj88 Młody aktywista

30.01.2017 12:04    #2568     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Gram Legią. Drugi raz już złożyłem do zarządu prośbę o zakup stadionu od miasta, drugi raz zarząd się zgodził, ale za każdym razem po upłynięciu terminu realizacji inwestycji, właścicielem stadionu nadal jest gmina i kwota wynajmu nadal wynosi 3,5 mln zł

teekoki Partyzant

30.01.2017 07:57    #2569     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z grą
Witam.
Gram w Fm 15 na dodatku z ta duza liczba nowych lig.Dodałem jedynie lige giblartaru.
Na starcie miałem reputacje 1500.
PO 3 sezonach awansowałem do ligi mistrzów i moja reputacja skoczyła do 1779.
Mój klub przeszedł z półzawodowego na profesjonalny.
Jednak nikt praktycznie nie chce do mnie przejsc ; /
ciagle mam ta sama odpowiedz... zawodnik chce grac jedynie na profesjonalnym kontrakcie ; /
daje profesjonalne kontrakty(mam tez mozliwosc dac tymczasowego)
to jest jakis bug?
Proszę o pomoc

dawid1991 Partyzant

29.01.2017 20:28    #2570     Football Manager - Ogólna dyskusja - taktyka
jakie polecenia najlepiej ustawic gram zawsze taktyka 4231 szeroko i ile mnie wiecej tych polecen dac no i jaki TRENIG najlepiej tez ustawiac czekam na porady pozdro Mr. Green no i jaki styl gry i metalnosc ustawic to tyle z mojej strony

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution