Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
jak w temacie, FM 17 zawiesza się zawsze tego samego dnia (9 lipca 2016). Utworzyłem inną rozgrywkę i jest to samo. Wzięcie urlopu i "ominięcie" tej daty także nic daje. Próbowałem zacząć karierę później żeby ominąć ten nieszczęsny dzień, jednak gra tak samo zawiesza mi się po kilku dniach. Cały czas się ładuje, jednak nic się nie dzieje i muszę wyłączyć grę przez Menedżera zadań.
Wymagania sprzętowe mój laptop spełnia, próbowałem ulepszyć sterowniki, okazało się, że mam najnowsze, próbowałem również wyrzucić logo pack - nie pomogło.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Viique Młody aktywista

Jedna gwiazdka jak na taką ilość graczy to i tak niezłe osiągnięcie - większość śmiga na 0,5 i nikt nie narzeka. Ja zazwyczaj wgrywam sobie wszystkie ligi europejskie na standardowej bazie danych, a i tak wydaje mi się, że zawodników mam aż nadto
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Zwolay Partyzant

Ja grając OM poległem wczoraj 3:4 na rzecz Brest.Prowadząc już 3:0 lekko zmieniłem taktykę na standardową (z kontroli)-trochę cofnąłem pomocników i wpakowali mi 4 klopsy-żenada.Obiektywnie skład miałem dużo silniejszy i co z tego?Dobrze że akurat żony nie było w domu bo przed monitorem sypały się takie kurwy że hej :(

josiu Partyzant

Ja gram ósmy sezon Auxerre i do "wielkiej trójki " tzn. PSG, Monaco, Lyon na razie nikt nie ma podjazdu. Dwa razy miałem czwarte miejsce,raz piąte. Teraz też na osiem kolejek do konca jestem czwarty. Mam sześć punktow strarty do Lyonu. Juz myslalem, że w końcu sie uda wejść na podium,ale znów przydarzyła się seria trzech remisów z zespolami z dolnej części tabeli...Chyba nigdy nie zagram w LM.

Zwolay Partyzant

[quote="vicomino"]W tej grze 95% przypadków pecha to pech mojej drużyny![/quote]

Podajmy sobie ręce.Ja mam ostatnio serię słupków+ "fantastyczne" wykonania karnych.Coraz bardziej mnie ta gra frustruje i żywcem nie wiem gdzie popełniam błąd.Tak czy inaczej zdobywcom mistrza świata czy Europy którzy grają jakąś trzecią ligą kłaniam się w pas i gratuluję umiejętności.

vicomino Partyzant

Napiszcie mi proszę wszyscy ci, którzy zdobywają mistrzostwo i puchar Polski Sandencją, Wisłą, Śląskiem, jakim sposobem???
Drugi sezon w Lechu, 8 kolejek za nami. 8 meczów, 8 razy byłem dużo lepszy lub przynajmniej miałem lekką przewagę, 4 udało się wygrać ale 4 nie:
https://zapod(...)png.html https://zapod(...)png.html https://zapod(...)png.html https://zapod(...)png.html
I co z tego? Albo nie wpada, albo czerwone kartki i kontuzje, zawsze coś byle nie wygrać!
I nie piszcie, że w życiu też tak jest, nie zawsze wygrywa lepszy itp, itd. W tej grze 95% przypadków pecha to pech mojej drużyny!

Zwolay Partyzant

Grałem Wilkami w edycji FM16 i bardzo miło tę grę wspominam.Z tego co pamiętam budżet (czyli możliwości) był całkiem spory i nawet udało mi się zajść z nimi w okolice 3 miejsca w Championship.Potem była jakiś mega kryzys,przegrywałem seryjnie mecze i ....wywalili mnie na zbity pysk....tak się skończyła przygoda z Wolverhampton :) Nie zmienia to faktu że wspomina ją bardzo miło :)

Anteusz Partyzant

Obecnie gram Manchesterem United i szukam wzmocnienia, chodzi mi o pozycję prawego obrońcy który nie kosztuje miliardy a statystyki ma przyzwoite.

Anteusz Partyzant

07.02.2017 19:46    #2519     Sufler - Porady do gry - Prawy obrońca.
Szukam jakiegoś dobrego, szybkiego i młodego obrońcy do Manchester United który nie będzie kosztował mnie 60 mil euro. Nie chodzi mi tutaj o talent, a o piłkarza który już coś ugrał i jakieś statystyki posiada.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="romantico"]Tak Makaron, masz pełna rację - udowodniłeś, że ta gra ma pełna symetrię (głaszcze po główce). Teraz Twoja rola życia - wysłać CV do SI... i zrobić wszystko by inny Makaron, gdy już będziesz w teamie nie zarzucił, że gra także ma symetrię :)[/quote]
Nie wiem o co Ci chodzi,ale to tak na marginesie. Możesz swoje racje udowodnić bardzo prosto. . Zadanie jest proste. Awansować Polską do 1/16 MŚ i Legią wyjść z grupy na trzecim miejscu do Ligi Europy. Poproszę tylko nazwę serwera i hasło i dołączę się tak koło 20. Wprawdzie można by podnieść wymagania i jako cel postawić medal dla Polski,no bo przecież Austria i Egipt są dużo słabsze, ale myślę,że ten cel jest nierealny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.