Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="vicomino"]A tak z ciekawości jestem ciekawy czy jakby rozegrać w grze np 20 meczów Manchester City - Lech to czy chociaż raz udałoby się go nie przegrać. Ja z racji swoich nerwów nigdy takiego eksperymentu nie przeprowadzę. Ale właśnie przegrałem z nimi 4-0. W strzałach 19 - 2, celnych 11-1 :) Myślę, że 20 meczów by nie starczyło by ugrać cokolwiek.[/quote]

Znowu muszę odszczekać swoje słowa, ostatni mecz w lidze mistrzów Lech - Barca 2-2. Miałem trochę szczęścia, a remis trochę podobny do Legia - Real 3-3

https://zapod(...)png.html

buczek93 Młody aktywista

FM16 i zajebiste odwzorowanie.
Chujomecz z Empoli na wyjeździe. Prowadzone przeze mnie AC Milan prowadzi po 21 kolejkach (18-3-0). Nie gram porywająco, ale piłkarze kumają taktykę i generalnie raczej sobie radzą.

Ale nie, chuj, 2-5. Jakaś jebana pizda, konus zapierdolony 170 cm wzrostu jebie cie z kornera, 2 asysty z pizdy, typowy mecz życia, może do tego walić gruchę do końca swojego zjebanego żywota.
Ty z kolei - 2 akcje na krzyż, 2x Menez, Luis Adriano po raz kolejny gra takie spierdolenie, że aż się prosi o skasowanie tej kurwy z bazy danych (nie możesz go sprzedać, bo dopiero go kupili, dosrali mu 5 mln kontraktu, a facet jest żałosny), Bacca się zestresował, murzyn orzygang-niang się zestresował, chuja ugrasz. Diego Lopez Cipez przepuszcza 5 goli? Ocena 6.8, więc nawet chujowi nie możesz tygodniówki ukraść i przechlać. Rodrigo Ely to w ogóle, pizda primastorte - co wpada w meczu, gdy on jest na boisku, w co najmniej 50% przypadków wynika z jego fantastycznej umiejętności spierdalania tego, czego zjebać się pozornie nie da. Do tego wóz Mexes, chujowy Montolivo, rozjechany na 6 m-cy Prince.

ALE JAK KURWA PÓJDE NA URLOP I DAM, ŻEBY SOBIE KOMPUTEREK SAM POMYŚLAŁ NAD WYNIKIEM, TO 3-0 i czerwona dla rywala w 12 minucie. WTF!?!?!
Albo mecz wcześniej - rozjeżdżam Romę na wyjeździe 5:1. Przychodzi mecz z Fiorentiną w domu, wystawiam podobny skład i ... 1:5 w dupę. To jest taki jebany random...

A, no i na sam koniec - zjebana klauzula 12 mln euro za Szarawego, wartego 20, siedzącego w tej psiej szczynie, Romie. Bo PO CHUJ CI SĄ LEWI OFENSYWNI POMOCNICY KURWO?!

Skończyć ten zasrany sezon i obowiązkowo na jakieś duże zakupy, bo przecież mnie kurwica zabije przed tym komputerem.
Jeśli za dużo bluzgów, warna biorę na klatę - musiałem. Cała 16 jest tak spierdolona pod względem jeszcze większego randoma, że to aż boli. Czasami czuje, że gra sama nie wie, co chce przekazać, więc sra losowy wynik bez jakieś powtarzalności.

pazerniokzdb Partyzant

gram FM2016

pazerniokzdb Partyzant

[quote="lukinho47"]Problem jak w temacie podczas jednej z rozmów z zarządem, wiem , że pojawiła się taka opcja, że zarząd rozbuduje bazę treningową, a ja obiecałem, że poprawie pozycję klubu w zamian za to.
Nie jestem wstanie być wyżej niż na 1 miejscu, zarząd jest zachwycony moimi zdolnościami, ale co z tego skoro mnie zwalnia z powodu niezajęcia wyższej pozycji. I co można zrobić? Da się jakoś to obejść. Może jakoś edytorem czy coś ( edytor płatny na steam jest) mógłbym podesłać save czy coś.[/quote]

Mam identyczną sytuację i też nie mogę nic zrobić bo mam 1pozycje w lidze wygrałem puchar polski a prezes i tak mnie zwalnia na początku nie wiedziałem o co chodzi i dopiero póżniej ogarnąłem że złożylem obietnice w zamian za rozbudowę bazy treningowej od trzech sezonów wygrywam ligę i kwalifikuje się do LM i teraz co mam zrobić bo trochę szkoda mi poświeconego czasu gram Ruchem Chorzów

vicomino Partyzant

A tak z ciekawości jestem ciekawy czy jakby rozegrać w grze np 20 meczów Manchester City - Lech to czy chociaż raz udałoby się go nie przegrać. Ja z racji swoich nerwów nigdy takiego eksperymentu nie przeprowadzę. Ale właśnie przegrałem z nimi 4-0. W strzałach 19 - 2, celnych 11-1 :) Myślę, że 20 meczów by nie starczyło by ugrać cokolwiek.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="vicomino"]Pewnie masz trochę racji jeśli sytuacja jest notoryczna. Jeśli zdarza się od czasu do czasu to normalka. Weźmy mecz Legia - Real czy Legia - Sporting. Na papierze (czy w FM) atrybuty zawodników Realu czy Sportingu są bezsprzecznie lepsze, a na boisku wyszło jak wyszło. A teoretycznie wystarczyłoby obrońcom Realu czy Sportingu nastawić ścisłe krycie napastników Legii, nastawić pressing pomocnikom (pewnie zresztą tak też było w rzeczywistości) i jest po zawodach. A tymczasem Legia jeden mecz wygrała drugi zremisowała. I bądź tu mądry... Dlatego rzadko wygrywa się u buka :)[/quote]

No to powtórzcie tę sytuację w grze. Mnie się prawie udało. Ale tylko prawie. pierwszy mecz z Ajaxem zrobiłem S&L. I nie dlatego ,ze przegrałem, ale dla tego,że przegrywałem 3:0 po 7 minutach.Potem wygrałem dwa razy z Sevillą i wtopiłem dwa razy z Juventusem. No i awansujcie Polską. Dwa razy nie grałem Polska i dwa razy była trzecia. Ktoś zrobił z Danii cyborgi. No i dlaczego gra nie pozwala polskim drużynom awansować do LE.Mógłby ten Lech do cholery awansować do etapu grupowego. Mnie nawet nie udało się S&L.Po kolejnej nieudanej próbie dałem spokój

Tommy6 Partyzant

15.02.2017 14:28    #2487     Football Manager - Ogólna dyskusja - Japan League
Gram na pliku (claassen) z ligą japońską oraz dodatkiem z prawdziwymi piłkarzami japońskimi ale niestety nie widzę klubu w profilu ogólnym i obiektów treningowych. Czy ktoś wie w jaki sposób można to uaktywnić ? Proszę o pomoc

Zwolay Partyzant

Ale jednak czasem się wygrywa. Nigdy nie zapomnę jak zainwestowałem 2 złote a wygrałem 1100 :D Niestety był to jednorazowy strzał ale wszystko jeszcze przede mną :)

vicomino Partyzant

Pewnie masz trochę racji jeśli sytuacja jest notoryczna. Jeśli zdarza się od czasu do czasu to normalka. Weźmy mecz Legia - Real czy Legia - Sporting. Na papierze (czy w FM) atrybuty zawodników Realu czy Sportingu są bezsprzecznie lepsze, a na boisku wyszło jak wyszło. A teoretycznie wystarczyłoby obrońcom Realu czy Sportingu nastawić ścisłe krycie napastników Legii, nastawić pressing pomocnikom (pewnie zresztą tak też było w rzeczywistości) i jest po zawodach. A tymczasem Legia jeden mecz wygrała drugi zremisowała. I bądź tu mądry... Dlatego rzadko wygrywa się u buka :)

robal15 Młody aktywista

[quote="vicomino"]Mnie ostatnio irytuje (pewnie dlatego że gram Lechem w polskiej lidze) ta frekwencja. Jak to już wcześniej napisał Foxyr, strasznie szwankuje. Jestem ciekaw ile osób przyjdzie na mecze ligi mistrzów z Barceloną i Man City, jeśli komplet to odszczekam te słowa. [/quote]

Będzie komplet.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.