Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Makaronczterojaj... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Udało się "wylosować" Legią Warszawa półfinał LE. Z tym,że jeden mecz grałem,a drugi losowałem. No to gra dolosowała Legię do półfinału. W międzyczasie Legia przegrała z 15 Cracovią 2:1(bilans strzałów celnych 2:10) i 16 GKS 2:1. To ewidentnie potwierdza losowość tego "wynalazka", która to losowość bez problemu wymiksowała Sevillę,Napoli Tottenham (no ten z problemami bo dopiero po trzecim losowaniu,czyli na 30 procent).
Nie czuję żadnej przyjemności grając w tę ustawkę.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
1. Ściągnij najnowszą paczkę directx i zainstaluj, potem próbuj zainstalować grę

jeśli nie pomoże:

2. zainstaluj najświeższe sterowniki grafiki i karty dźwiękowej

po każdej instalacji sterowników, directx itp. rób restart komputera

robal15 Młody aktywista

Gra jak każda inna część, w końcu to jest odgrzewany kotlet.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Gallacher Partyzant

Dodam że nawet rozbudowanie bazy treningowej do maksymalnie jaką można mieć(ultranowoczesną) nić nie poprawia,piłkarzy kupują zawsze więcej niż 3 gwiazdki z poziomem klasy światowej na pograniczu zawodowej a i tak to nic nie daję.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Makaronczterojaj... Partyzant

to jest zwykły atraktor , w którym wynik zależy od prawdopodobieństwa. Żadne "cyferki", treningi, taktyki nie mają znaczenia. Wynik nie zależy od umiejętności gracza, a tylko od losowania. Cały system "cyferek" stworzono tylko po to by zamaskować losowość tego "dzieła" i kosić kasę na naiwności odbiorców.
Nikt nie jest w stanie osiągnąć sukcesu w pierwotnym kształcie, w tej grze bez S&L, ponieważ wynik jest wybitnie losowy. Dodatkowo istnieje w tym badziewiu coś takiego jak cykle. Cykle zwycięstw i porażek. Cykle te mają maskować całkowity brak logiki. No i maskują i to całkiem dobrze. Mam o tym syfie jak najgorsze zdanie,a gram już tylko po to żeby zrobić analizę we wszystkich europejskich ligach w przeciągu 10 lat

Gallacher Partyzant

Witajcie.Od zakupu swojej "15" minęło już pół roku jak i granie w tą grę.Panowie,po wielu analizach i ochłonięciach i doświadczeniu mam wrażenie że ta wersja robi ze mnie idiotę,albo to ja jestem marnym graczem(pomimo 13 letniego doświadczenie od 16 roku życia).W poprzednie wersję aż miło się grało i przynosiło to frajdę,mimo że wcześniejsze wersje były łatwe(zwłaszcza 12).Przejdę do sedna sprawy... mam wrażenie że gra jest totalnie zabudowana lub jest totalnym niewypałem.Wyobrażacie sobie by Arsenal spadł z PL ? doświadczyłem tego dzisiaj widząc tabelkę,ale co mnie najbardziej w.... to to,że takie City czy Inter w swoich ligach wygrywają co sezon a City już 8 sezonów "jedzie" na swojej taktyce i jest ciągle mistrzem :| mało tego,grywając wielkimi zespołami to albo trafiają mi się kontuzje i duże ilości bramek pomimo iż trenuję granie w defensywie na wysokim poziomie.W lidze polskiej też nie lepiej,bo gdy prowadziłem Lecha to udało mi się zdobyć puchar PL,ale o dziwo Legia zawsze była pierwsza i traciłem do niej 1 punkt by mieć mistrza.Tak było przez 2 czy nawet 3 sezony.Ostatnio prowadząc AC MIlan,musiałem wyjść z tej gry nawet jej nie zapisując bo mnie totalnie wyprowadziła mnie z równowago bo jak to możliwe że jest seria 4 meczów wygranych czy nawet 7,a potem przychodzi dziwne widmo porażek i na dodatek tracę golę w końcówce z takimi tuzami jak Carpi czy Avellino.Moi drodzy,ja rozumiem że nie można ciągle wygrywać,ale mam nieodparte wrażenie,że ta gra jest jakaś niedopracowana.Dodam,iż moich gracze taktykę pochłonęli w trybie biegłym i stosuję alternatywną taktykę,ale to nic czasem nie daję i nawet trenowanie obrony czy poleceń można o kant potłuc.Udało mi się jak dotychczas zdobyć mistrza 1 ligi islandziej,mistrza serie C i B z Lazio co daję mi dużą renomę w zatrudnieniu w lidze włoskiej,ale po prostu gra jakby uniemożliwiała mi zdobywanie czegokolwiek,a na śmiech dodam że zawsze próbuję walczyć o grę w CL (miejsce) to zawsze minimalnie jestem gorszy.Roma z Interem leją w lidze włoskiej kogo popadnie , to samo tyczy się City,po prostu tak jakby było z góry zapisane że te zespoły mają być mistrzami i tyle.Panowie,tracę wiarę w tą grę i chęci i może jakieś wskazówki itd, bo jak tak dalej pójdzie to moja przygoda skończy się na 15 bo aż strach pomyśleć co z 16 lub 17.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

teekoki Partyzant

25.02.2017 08:28    #2447     Football Manager - Ogólna dyskusja - wysyłanie juniorów
Witam.
Podpisałem umowe z klubem patronackim- MAnchester United.W umowie jest że moge wysyłać swoich juniorów od united by ci nabierali doswiadczenia,a united moze na tym zyskac bo oni moga stac sie ich wychowankami.
Gram polskim klubem,z słaba baza treningowa,wiec trening na obiektach united byłby dla moich piłkarzy zbawieniem na lepszy rozwój tylko pytanie....
Jak ich tam przeniesc?przez wypozyczenie? i co chodzi ze moga zostac wychowankami united?bo nie chce stracic niektorych zawodników.
Dziękuję

matg87 Partyzant

24.02.2017 18:52    #2448     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Czy streamowanie na twitchu mocno zamula kompa? Chciałbym spróbować trochę postremować swoje mecze, ale nie wiem czy to nie zmuli zamocno rozgrywki? Coś prócz konta na twichu i programu do nagrywania potrzebuję? Nie ukrywam, że nie będzie wielogodzinnych nagrań całej rozgrywki bo 1) nie mam na to czasu tyle :P 2) zazwyczaj jak gram to robię też wiele innych rzeczy na kompie :). Celuję w nagrania po kilka spotkań lub ważniejszych meczów.

vicomino Partyzant

Ile ludzi chodzi na mecze? Kluby z niższych lig głównie z tego zarabiają bo kasy za prawa telewizyjne raczej nie ma.

Są jacyś sponsorzy?

W Serie B może nie być kasy za miejsce w lidze, takie zasady są przeważnie tylko w najwyższych ligach gdzie jest sponsor tytularny i telewizja.

Przelicz ile kasy miesięcznie wydajesz na pensje, jaką stratę masz w bilansie i spróbuj ograniczyć tą stratę przez zmniejszenie wydatków na wypłaty (sprzedaż zawodników z dużym kontraktem, próba nowego, niższego kontraktu starszych zawodników w zamian za dłuższy czas trwania kontraktu lub obustronne rozwiązanie kontraktu).

Pomysł na poprawę może być w zasadzie jeden - awans do Serie A :)

jimiH1967 Młody aktywista

Witam,
gram 3 sezon włoskim klubem Ancona. W pierwszym sezonie udało się awansować do Serie B, w drugim sezonie zająłem 9 miejsce. Jest to moja pierwsza kariera w FM 17 i nie wiem czy to nie jest jakiś bug, ale klub nie generuje żadnych przychodów. Klubowe finanse z miesiąca na miesiąc są coraz gorsze, nie dostaję żadnych pieniędzy za zajęte miejsce w lidze. Czasami otrzymuję wiadomość, że zarząd zasilił klubową kasę w celach bieżących (jest to od 0,7 do 1,1 mln euro). Do siebie nie mogę mieć pretensji, bo sprowadzam zawodników tylko z wolnego transferu, ani razu nie przekroczyłem budżetu płacowego (w połowie drugiego sezonu zarząd nawet "obciął" mi budżet płacowy). Obecnie stan finansów jest "niepewny".
Jakieś pomysły?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.